Happy People
Yağmur Tanrısevsin surprinde cu o transformare inedită. Actrița a devenit Marilyn Monroe pentru o zi

Publicat pe 08.07.2024 la 17:20. Actualizat pe 08.07.2024 la 18:57

Yağmur Tanrısevsin s-a transformat pentru o zi în Marilyn Monroe și a reușit să-și uimească fanii din mediul online. Vezi cum arată actrița cu părul blond.

Yağmur Tanrısevsin surprinde cu o transformare inedită

Instagram

Yağmur Tanrısevsin s-a transformat pentru o zi în faimoasa Marilyn Monroe pentru un nou proiect profesional. Comentariile și aprecierile au început să apară la scurt timp pe pagina de socializare a vedetei.

Yağmur Tanrısevsin surprinde cu o transformare inedită

Una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual a devenit ambasadoarea echipei naționale de fotbal. A ținut să fie alături de jucătorii la fiecare meci pe care l-au avut în campionat și a publicat mai multe imagini revelatoare pe rețelele sociale. Yağmur Tanrısevsin a devenit Marilyn Monroe pentru o zi și a reușit să-și impresioneze fanii și de această dată.

View this post on Instagram

A post shared by Yağmur Tanrısevsin (@yagmurtanrisevsin)

A participat în proiecte precum Adını Feriha Koydum, Güneşi Beklerken, Kaçak, İki Yalancı și Kalp Yarası. Vedeta a îmbrăcat o rochie albă și a avut coafura schimbată astfel încât internauții să nu o recunoască deloc.

Cu peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, vedeta a postat până în prezent peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate pe terenul de fotbal, acolo unde actrița a ținut ca la fiecare meci să îi încurajeze pe jucători.

Citește și:

Născută pe 24 august 1990, actrița a reușit de-a lungul timpului să demonstreze că-și merită locul în cele mai apreciate topuri. S-a clasat de fiecare dată pe primele locuri și a rămas multă vreme preferata fanilor. Nu se cunosc detalii despre viața sa personală, însă întotdeauna a fost discretă.

Nu a durat multă vreme după ce vedeta a publicat fotografiile cu Marilyn Monroe și comentariile fanilor au început să apară. Una dintre cele mai frumoase actrițe de pe micile ecrane s-a deghizat acum într-un icon de la Hollywood.

Detalii despre Yağmur Tanrısevsin, actrița îndrăgită din Turcia

A studiat în cadrul Marmara University, departamentul de arte frumoase. Acolo a învățat să realizeze sculpturi în ceramică și să demonstreze că talentul său artistic trece dincolo de actorie. Printre proiectele în care s-a implicat de-a lungul timpului se află și "Pis Yedili" (2012), "Günesi Beklerken" (2013-2014), "Kaçak" (2014), "Bana Baba Dedi" (2015) și "Mayis Kraliçesi" (2015).

Și-a început cariera în 2011. Ulterior, a apărut pe mai multe coperte ale revistelor celebre în lume. A format un cuplu cu faimoși din Turcia precum Kerem Bürsin și Oguzhan Koc. Serialul Kalp Yarasi a avut premiera în țara natală între 2021 și 2022. Cu un total de 32 de episoade, a reușit să-i surprindă pe fani. A fost difuzat și pe Happy Channel, fiind printre preferatele fanilor.

După despărțirea de Kerem Bursin s-a zvonit că cei doi au revenit la sentimente mai bune și s-a spus că s-ar fi împăcat. Adevărul a fost spus chiar de către actorul din Dragostea plutește în aer. După ce a format un cuplu cu colega de platou din celebrul serial, s-a zvonit că și-ar fi reluat rolul de partener alături de Yağmur Tanrısevsin.

Actrița a mărturisit într-un interviu faptul că dacă ar renunța la actorie, s-ar dedica complet modelării în ceramică. De asemenea, această pasiune a fost dusă la un nivel mult mai intens pentru o perioadă lungă de timp.

În articolul

Yağmur Tanrısevsin surprinde cu o transformare inedită. Actrița a devenit Marilyn Monroe pentru o zi

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp