Happy People
Yıldız Çağrı Atiksoy publică primele imagini de familie. Fiica lui Berk Oktay a venit pe lume în luna mai 2024

Publicat pe 27.05.2024 la 10:18. Actualizat pe 27.05.2024 la 10:51

Yıldız Çağrı Atiksoy publică primele imagini cu fiica sa, la scurt timp după aflarea veștii că a devenit mămică. Actrița este căsătorită cu Berk Oktay.

Yıldız Çağrı Atiksoy publică primele imagini de familie

Instagram

Berk Oktay și Yıldız Çağrı Atiksoy s-au căsătorit în luna septembrie a anului 2022 după doi ani de relație. Ulterior, cei doi au anunțat că vor deveni părinți și visul li s-a îndeplinit pe 21 mai atunci când a venit pe lume fiica lor pe care au numit-o Mira Milena.

Yıldız Çağrı Atiksoy publică primele imagini de familie

Primele imagini din mediul online au fost publicat chiar de către actriță. Aceasta a lăsat la iveală mai multe ipostaze cu micuța, cea pentru care s-a rugat o lungă perioadă de timp. Comentariile și aprecierile fanilor nu au întârziat să apară. De asemenea, aceasta a lăsat amintire un text atât pentru internauți cât și pentru apropiații care i-au fost alături pe tot parcursul sarcinii.

View this post on Instagram

A post shared by Yıldız Çağrı Atiksoy (@yildiz_c_atiksoy)

“21 mai 2024 a început ca cea mai înfricoșătoare zi din viața mea și s-a transformat într-o zi plină de miracol care va dăinui în istorie. Viața ne-a reamintit încă o dată că este important să avem oamenii apropiați sufletului nostru în fiecare moment. În primul rând o să-i fiu recunoscătoare Domnului pentru totdeauna, apoi o să-i mulțumesc doctorului și echipei lui pentru că m-au ajutat să o țin pe Mira Milena în siguranță.

Citește și:

Fiica mea a vrut să vină mai devreme și a vrut să facă totul în grabă și să ne sperie. S-a dovedit a fi nerăbdătoare ca mama mei. Mulțumită lui Dumnezeu, povestea noastră a avut un final fericit. De aceea, pe 21 mai anul viitor va fi doar doar despre dragoste, iubire și miracol. Bine ai venit în lumea noastră. Ți-ai ales singură numele, ai venit cu numele și o să trăiești cu el, Milena.”, a scris vedeta.

Aceasta le-a punctat celor peste 2 milioane de fani că au existat probleme la naștere, complicații care i-ar fi putut pune în pericol viața micuței. În cele din urmă totul s-a desfășurat conform planului. În ceea ce-l privește pe Berk Oktay, actorul din Micuța rază de soare a ținut să lase și el câteva cuvinte pe rețelele sociale.

“Nu am cuvinte în dicționar să descriu asta. Bine ai venit, fiica mea.”, a scris el. Comentariile fanilor nu au întârziat să apare pe rețelele sociale.

Berk Oktay și Yıldız Çağrı Atiksoy au luat lecții de parenting înainte de venirea pe lume a fiicei

Surprins de jurnaliști în Nişantaşı, protagonistul din Micuța rază de soare a decis să ofere detalii cu privire la ideea de a deveni tătic pentru prima oară. De asemeena, a specificat pașii pe care îi va urma în acest sens pentru ca lucrurile să evolueze într-o manieră pozitivă. Acesta urma să se întâlnească cu un prieten, însă a răspuns curiozităților.

Citește și:

“Cu puțin noroc, vom avea bebelușul în iunie. Nu ne-an decis în legătură cu numele, continuăm să ne gândim la asta, dacă o să știm, o să vă spunem. În afară de asta, am căutat mult despre asta, cum să ajut mama și ce-ar trebui să fac. O să fac asta și mă pregătesc pentru orice se ivește. O să fac un curs de parenting cu Yıldız cu câteva săptămâni înainte de naștere.”, a mărturisit actorul, arată milliyet.com.tr. Cu toate că cei mai mulți fani se așteptau ca actorul să renunțe pentru o perioadă la munca pe platourile de filmare, iată că nimic în acest sens nu va avea loc.

“Munca este foarte importantă pentru mine, nu o să iau o pauză. O să continui să lucrez. Sunt două lucruri separate.”, a declarat.

În articolul

Yıldız Çağrı Atiksoy publică primele imagini de familie. Fiica lui Berk Oktay a venit pe lume în luna mai 2024

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp