Happy People
Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, în ipostaze romantice. Revenire de senzație după ce fanii le-au pus relația sub semnul întrebării

Publicat pe 25.04.2023 la 18:28. Actualizat pe 25.04.2023 la 19:46

Ozge Gurel și Serkan Çayoğlu trăiesc o frumoasă poveste de iubire, bucurându-se de aprecierea tuturor!

Ozge Gurel și Serkan Cayoglu

TV Happy

Cuplul a devenit celebru după numeroasele producții de succes, iar felul lor de a fi a ajuns la inimile fanilor. Cei doi s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare ale unui proiect la care lucrau, iar la scurt timp au decis să formeze un cuplu.

Dragostea plutește în aer în cinematografia turcească! Özge Gürel și Serkan Çayoğlu sunt mai îndrăgostiți ca niciodată

Ozge Gurel este una dintre cele mai iubite figuri din industria cinematografică turcă. Ea s-a făcut remarcată printre numeroase nume care au încercat să răzbească în carieră, însă camera pare să o iubească mai mult pe ea, la fel și publicul. Fanii de pretutindeni au fost alături în cele mai frumoase clipe din viața sa atunci când și-a unit destinul cu actorul Serkan Çayoğlu.

De atunci, cei doi îndrăgostiți nu au mai apărut în atenția publicului, însă de curând și-au luat prin surprindere admiratorii, apărând într-o ipostază romnatică, după o perioadă de absență, timp în care fanii s-au întrebat dacă relația lor mai e la fel de stabilă.

Iată că a venit și confirmarea faptului că cei doi sunt nedezlipiți unul de celălalt. Tânăra a transmis și un mesaj înduioșător: "Îmbrățișați! Atât pe cei pe care încă îi mai putem îmbrățișa, cât și pe cei care ne lipsesc".

View this post on Instagram

A post shared by Özge Gürel (@ozgecangurelofficial)

Citește și:

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia. După ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției “ Kiraz Sezonu”, din 2015 cei doi și-au început relația de iubire. După ce s-au pregătit intens pentru marele eveniment al vieții lor, cei doi au ajuns la final și au spus “DA” în fața ofițerului de stare civilă.

În articolul

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, în ipostaze romantice. Revenire de senzație după ce fanii le-au pus relația sub semnul întrebării

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp