iSerial
Actorii Beril Pozam și Ersin Arıcı din serialul Golden Boy - Dragoste Rebelă s-au căsătorit! Primele imagini de la marele eveniment

Publicat pe 20.08.2024 la 08:05. Actualizat pe 20.08.2024 la 09:01

Celebrii actori Beril Pozam și Ersin Arıcı, din serialul fenomen “Golden Boy - Dragoste Rebelă”, s-au căsătorit în urmă cu puțin timp, având parte de o ceremonie discretă, în prezența familiei și prietenilor apropiați.

Beril Pozam și Ersin Arıcı

Instagram

Frumoșii actori din serialul turcesc Golden Boy - Dragoste Rebelă au atras atenția fanilor atunci când au apărut în mediul online imagini de la nunta lor. Chiar dacă ei nu au postat încă pe conturile lor de Instagram imagini de la evenimentul care le sărbătorește iubirea, invitații lor au postat câteva imagini.

Beril Pozam și Ersin Arıcı din Golden Boy - Dragoste rebelă s-au căsătorit

Imaginile emoționante cu cei doi actori foarte îndrăgiți au făcut înconjurul internetului. Pe conturile lor de Instagram, Beril are 2,7 milioane fani, iar Ersin are 1,2 milioane de urmăritori. Cu toții au fost nerăbdători să vadă imaginile cu proaspeții căsătoriți.

Citește și:

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

Chiar dacă nunta lor a fost una mică și discretă, dar extrem de elegantă, Beril Pozam și Ersin Arici i-au avut printre invitați și pe colegii lor de pe platourile de filmare.

Printre invitați s-au numărat Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Buçe Buse Kahraman și mulți alți actori care sunt prieteni de-ai celebrului cuplu.

Beril și Ersin s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Golden Boy - Dragose Rebelă și s-au îndrăgostit iremediabil. Cei doi interepretează în serial rolurile lui Suna și Abidin.

În imaginile care au apărut în mediul online cu mirii, Ersin poartă un costum alb impecabil, iar mireasa are o rochie alba lungă, cu corset și fără bretele, părul l-a purtat desprins și a avut un voal alb lung.

Pe cât de simple par ținutele lor, pe atât sunt de elegante, iar emoțiile lor au trecut peste orice bariere pentru că amândoi au lăcrimat la ceremonia religioasă.

Vezi imaginile de la nunta celor doi actori, Beril Pozam și Ersin Arıcı, aici!

Citește și:

După ce au dezvăluit că formează un cuplu dar au ales ră rămână discreți în ceea ce îi privește, Beril Pozam și Ersin Arıcı au anunțat că se căsătoresc. În mediul online nu publică imagini împreună, însă se poate observa foarte ușor bucuria de pe chipurile lor. După ce au devenit prieteni și mai apoi parteneri de viață, au decis că următorul pas este să devină soț și soție.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

După ce s-a aflat că formează un cuplu cu Ersin Arici din Golden Boy – Dragoste rebelă, Beril și-a continuat relația departe de ochii celor curioși. Ei au continuat să joace pe micile ecrane cu aceeași pasiune și s-au dedicat actoriei încă de la început. Înainte de a se îndrăgosti de colegul său de platou, vedeta s-a iubit cu Erdem Kaynarca.

Citește și:
În articolul

Actorii Beril Pozam și Ersin Arıcı din serialul Golden Boy - Dragoste Rebelă s-au căsătorit! Primele imagini de la marele eveniment

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp