Mesajul pe care l-a lăsat Beril Pozam pentru Emre Altuğ odată cu plecarea acestuia din Golden Boy – Dragoste rebelă. Cei doi au devenit buni prieteni

Publicat pe 04.08.2024 la 19:36 Actualizat pe 04.08.2024 la 19:16

Schimbările care au apărut de-a lungul timpului în cadrul producției Golden Boy – Dragoste rebelă i-au surprins fără doar și poate pe fani. Recent, Beril Pozam i-a oferit un mesaj emoționant lui Emre Altuğ după plecarea acestuia din distribuție.

actori pe platourile de filmare

Mesajul pe care l-a lăsat Beril Pozam pentru Emre Altuğ odată cu plecarea acestuia din Golden Boy – Dragoste rebelă

Happy Channel

Schimbările care au loc în Golden Boy – Dragoste rebelă sunt din ce în e mai evidente. Fanii continuă însă să aibă preferați și să urmărească povestea așa cum o făceau și până în prezent. Una dintre cele mai surprinzătoare separări vine din partea lui Emre Altuğ, unul dintre cei mai valoroși actori din echipă.

Mesajul pe care l-a lăsat Beril Pozam pentru Emre Altuğ odată cu plecarea acestuia din Golden Boy – Dragoste rebelă

A fost Beril Pozam cea care a ținut să-i lase fostului său coleg un mesaj emoționant, iar fanii au reacționat imediat. Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir sunt actorii principali din Golden Boy – Dragoste rebelă, unul dintre cele mai ambițioase proiecte din Turcia la momentul actual. În ceea ce-l privește pe Emre Altuğ, acesta a interpretat rolul Orhan, însă și-a luat rămas-bun de la colegii săi, arată aksam.com.tr.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Inima mea este frântă. Nu eram pe platourile de filmare în acea zi. A fost un partener minunat pe set. Este o persoană foarte amuzantă, nu simt că ne-a părăsit deloc.”, a spus Beril Pozam într-un interviu oferit jurnaliștilor din țara natală. De asemenea, actorul a mărturisit că nimic din situația actuală nu a fost realizată intenționat și ulterior și-a cerut scuze în fața telespectatorilor și internauților.

Citește și: Beril Pozam și Öznur Serçeler au plecat în vacanță la Madrid. Imaginile cu cele două vedete din Golden Boy – Dragoste rebelă

În ceea ce privește parcursul profesional al actriței Beril Pozam în cadrul Golden Boy – Dragoste rebelă, aceasta și-a lăsat punctul de vedere legat de viitorul său în acest proiect.

“Suntem puțin triști cu toții. O să stăm puțin departe de audiență și eu de colegii mei. O să continuăm sezonul după o scurtă pauză. Nu știu ce se va întâmpla în noul sezon, dar sunt entuziasmată ca toată lumea. Știu că vor fi lucruri foarte interesante în sezonul final.”, a mărturisit vedeta. Subliniind că vor fi foarte multe surprize în episoadele ce vor urma, s-a anunțat faptul că finalul sezonului doi are loc pe 7 iunie.

Beril Pozam a îmbrăcat o rochie neagră în cadrul unui eveniment monden

Recent, actrița din Golden Boy – Dragoste rebelă a participat în cadrul unui eveniment monden, acolo unde a îmbrăcat o rochie neagră fără mâneci. Dacă de obicei o vedem pe vedetă fără machiaj, de data aceasta alta a fost apariția sa.

Citește și: Taro Emir Tekin și Beril Pozam apar împreună pe coperta unei reviste din Turcia. Aceasta este călătoria actriței pentru regăsirea de sine

“Te iubim și te susținem”, “Ai niște poze foarte frumoase”, “Bineînțeles că toată lumea știe cine este fotograful”, „Ești foarte frumoasă”, au fost câteva dintre cuvintele fanilor. Era de așteptat ca o nouă idilă să se întâmple pe platourile de filmare ale seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. De data aceasta este vorba despre Ersin Arıcı și Beril Pozam.

Se pare că nu doar protagoniștii seriei s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, ci și ceilalți actori din distribuție. Beril Pozam s-a născut pe 20 noiembrie 1995 și printre proiectele sale de succes se numără Povestea de pe insulă în 2021 cu Alp Navruz. În 2023, a făcut parte din proiectul Oh Belinda, acolo unde a jucat rolul Arzu. S-a aflat pe platourile de filmare împreună cu Neslihan Atagul, Serkan Cayoglu și Necip Memilli. A lucrat și în serialul Baba.

În articolul

Mesajul pe care l-a lăsat Beril Pozam pentru Emre Altuğ odată cu plecarea acestuia din Golden Boy – Dragoste rebelă. Cei doi au devenit buni prieteni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2024. Gemenii se pun pe primul loc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii
a1.ro
Ți-l mai amintești pe Adi Nartea în postura de prezentator MPFM? Cum arăta concurentul Asia Express acum 10 ani
HelloTaste.ro
Brânzoaice cu stafide și aluat pufos. Plăcințele cu brânză ca la bunica
Catine
Relațiile care trec de anul 2024 sunt construite să dureze întreaga viață, potrivit astrologilor
useit.ro
Misterul din Groapa Marianelor a fost elucidat. Ce ar fi zgomotul care se aude din adâncuri, de fapt
as.ro
Imagini rare cu fiicele milionarei de 75 de ani care arată ca o adolescentă. „Ați adus atât de multă dragoste în viața mea!”
MediCOOL
Metoda de antrenament animal flow: cum funcționează și ce mișcări presupune
Spynews
Românca dispărută în Italia a fost găsită moartă. Suspectul ar fi un băiat de 17 ani cu care se întâlnea
DeParinti
Mezinul familiei: 8 fraze pe care psihologii îi îndeamnă pe părinți și bunici să nu i le mai spună
MediCOOL
Alimente care provoacă reflux gastroesofagian. Ce să eviți pentru a preveni arsurile la stomac
HelloTaste
Ceapă caramelizată cu sos aromat, ideală cu fripturi sau antreuri
x