iSerial
Afra Saraçoğlu și-a schimbat locația de vacanță. Unde petrece vedeta momente de relaxare în prezent

Publicat pe 13.08.2024 la 15:27. Actualizat pe 13.08.2024 la 16:31

Afra Saraçoğlu le-a arătat fanilor din mediul online că și-a schimbat locația de vacanță. Unde spune că petrece momente de relaxare în prezent, după ce a călătorit la New York.

Afra Saraçoğlu și-a schimbat locația de vacanță

Happy Channel

Afra Saraçoğlu joacă rolul Seyran în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă și în prezent este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia. Le-a arătat tuturor în această vară că și-a dorit să călătorească departe de țara natală și să vadă lumea. S-a aflat pentru o perioadă în New York alături de tatăl său.

Afra Saraçoğlu și-a schimbat locația de vacanță

Vedeta împarte rolul principal alături de colegi precum Mert Ramazan Demir și Çetin Tekindor și se bucură în continuare de succes. Cu puțin timp înainte de a începe filmările pentru cel de-al treilea sezon, vedeta a decis să se bucure de o perioadă de detoxifiere. Fiecare imagine a fost publicată pe contul său personal de instagram, acolo unde vedeta are peste 9 milioane de prieteni virtuali. A publicat până în prezent peste 300 de fotografii și filmulețe.

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

În cele mai recente dintre acestea apare într-o salopetă de culoare bleu, scurtă. Cu zâmbetul pe buze, vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă le-a arătat tuturor cum petrece zilele de vacanță pe care le mai are la dispoziție.

“Am făcut cea mai mare favoare pentru sufletul, corpul și sănătatea mea mentală venind aici.”, a scris actrița. Comentariile din partea internauților nu au întârziat să apară.

Citește și:

“Un fluture liber foarte frumos”, “Vrem să te vedem în proiecte noi curând”, “O, ce drăguță ești”, “Fata mea frumoasă a plecat în America să studieze limbi străine și a absolvit”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Dacă Mert Ramazan Demir a ales să își continuie proiectele profesonale, fosta sa parteneră se bucură complet de vacanță. Vedeta se află în prezent în Austria. S-a aflat în cadrul unei clinici de detoxifiere, acolo unde merg mai multe vedete de la Hollywood de-a lungul anului.

“Am învățat să-mi controlez furia un pic mai mult cu ajutorul personajului Seyran. Ea m-a învățat să fiu calmă și să nu gândesc prea mult. Sunt foarte fericită cu Seyran. Sper că va continua așa multe sezoane de acum înainte.”, a punctat.

Demet Akalın o critică pe Afra Saraçoğlu

După ce vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă a publicat mai multe imagini dintr-o tabără de detoxifiere, nu doar că a fost lăudată, ci a primit și critici. Printre acestea s-au numărat și cele ale artistei din Turcia, Demet Akalın.

Citește și:

Aceasta i-a menționat că ar trebui să menționeze și câteva lucruri despre ceea ce se întâmplă cu “restricția”, arată odatv.com. În ceea ce privește relației faimoasei Afra Saraçoğlu cu Mert Ramazan Demir, se pare că cei doi s-ar fi împăcat. Nu se cunosc încă informații oficiale, însă speculațiile continuă să apară. Totuși, proiectele profesionale ale lui Mert Ramazan Demir sunt în continuare la fel de apreciate.

“Nu mi-e frică să faci pași către durere.”, a transmis actorul. Discret în ceea ce privește viața personală rareori publică imagini în mediul online. Cele mai multe dintre acestea sunt colaborări pe care le-a menținut de-a lungul timpului. Născut în Turcia, acesta se ocupă și de proiectul Golden Boy, dar și de Shahmaran în paralel. Cel de-al doilea menționat poate fi vizionat pe una dintre platformele de streaming.

În articolul

Afra Saraçoğlu și-a schimbat locația de vacanță. Unde petrece vedeta momente de relaxare în prezent

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp