Afra Saraçoğlu și-a schimbat coafura. Cum arată vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă cu breton

Publicat pe 11.06.2024 la 13:42 Actualizat pe 11.06.2024 la 14:31

Echipa din cadrul seriei Golden Boy - Dragoste rebelă a sărbătorit finalul ultimului episod nu cu multă vreme în urmă. Afra Saraçoğlu și-a schimbat coafura, iar fanii au rămas cu adevărat surprinși.

actriță pe platourile de filmare

Afra Saraçoğlu și-a schimbat coafura

Happy Channel

Echipa din Golden Boy – Dragoste rebelă ( Yalı Çapkını) a sărbătorit finalul sezonului doi nu cu multă vreme în urmă. Pe 9 iunie a avut premiera ultimului episod, iar întreaga distribuție s-a alăturat unei petrecerei de neuitat. A fost Afra Saraçoğlu cea care s-a lăsat surprinsă cu o nouă coafură, cântând la tobe.

Afra Saraçoğlu din Golden Boy și-a schimbat coafura

Producția se află deja la sezonul doi și a reușit să-i ia prin surprindere pe fani încă de la început. Povestea a ajuns să fie sărbătorită în lumea întreagă, fiind unul dintre cele mai îndrăgite seriale din Turcia la momentul actual. La final, actorii din distribuție s-au reunit pentru a sărbători și a fi împreună încă o dată.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Afra Saraçoğlu i-a luat prin surprindere pe internauți cu noul look. Vedeta are breton și este de nerecunoscut. Într-un videoclip recent, vedeta apare bătând la tobe ca o adevărată artistă. Aceasta a devenit încă o dată subiectul central al conversațiilor de pe rețelele sociale.

Citește și: Criticile pentru serialul Golden Boy – Dragoste rebelă sunt dure, dar și suportul fanilor este pe măsură. Cum se arată situația în mediul online

Imaginile care au apărut cu Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir în mediul online au făcut înconjurul lumii. Cei doi s-au distrat fără doar și poate la petrecerea de rămas-bun a proiectului Golden Boy – Dragoste rebelă. Actrița s-a aflat în atenția publicului încă de la începutul sezonului 1 al seriei. Inițial, s-a zvonit că aceasta ar forma un cuplu cu Mert Ramazan Demir și ulterior s-a confirmat acest fapt. Actrița are peste 9 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe.

În cele mai recente dintre acestea, apare vedeta îmbrăcată într-o ținută casual formată din pantaloni albi scurți, un tricou galben cu verde. Cu toate că a devenit subiectul mai multor ținte răutăcioase, aceasta a ținut întotdeauna să fie în topul vedetelor sincere din industria actoriei.

Afra Saraçoğlu se află în fața unor noi proiecte profesionale

În ultimul episod al sezonului doi s-a zvonit faptul că vedeta ar părăsi proiectul Golden Boy. Dat fiind faptul că personajul său are o traiectorie interesantă, mulți se întreabă acum dacă Afra Saraçoğlu va continua să joace în serialul fenomen. În prezent formează un cuplu cu colegul de platou Mert Ramazan Demir, după ce o lungă perioadă de timp amândoi au negat acest fapt.

Citește și: Ultimele declarații ale faimoasei Afra Saraçoğlu despre Mert Ramazan Demir au reușit să-i surprindă pe fani. Ce se întâmplă între cei doi la momentul actual

Pe rețelele sociale nu au publicat nicio imagine împreună, însă atunci când sunt surprinși la diverse evenimente se poate observa interacțiunea dintre ei. A devenit celebră datorită mamei sale și în prezent se bucură de ceea ce îi poate oferi perspectiva de actriță.

S-a născut 1997 în Istanbul și apoi a jucat alături de Nurgül Yeşilçay , Özcan Deniz și Füsun Erbulak în producția “A doua șansă”. În Golden Boy – Dragoste rebelă a reușit să-și găsească cu adevărat pasiunea și să se muleze pe rolul acordat. Printre rolurile sale inedite pe care le-a jucat în trecut se numără și cel din Bad Boy în 2017, dar și Ikinci Șans în 2016. S-a bucurat de timpul liber pe care l-a petrecut recent pe o barcă, la începutul verii.

În articolul

Afra Saraçoğlu și-a schimbat coafura. Cum arată vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă cu breton

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 iulie 2024. Racii au interes pentru studiu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Subiecte Bac 2024 - limba română. La subiectul al III-lea, a picat nuvela
a1.ro
Vlad Gherman, în lacrimi pe platoul de filmare pentru serialul Lia - soția soțului meu. Actorul a primit aplauze de la colegii săi
HelloTaste.ro
Choux à la crème cu frișcă și zmeură, pline de savoare și culoare
Catine
Gem de mure negre. Cum să conservi aroma murelor pentru iarnă
useit.ro
SpaceX va distruge Stația Spațială Internațională. Când a programat NASA momentul istoric
as.ro
Cum a putut reacţiona Monica Gabor când şi-a văzut fiica alături de tatăl falit pe care îl ajută cu bani, la doar 17 ani
MediCOOL
Efectele exercițiilor aerobice asupra sănătății. Cum îți pot îmbunătăți starea de sănătate
Spynews
Cartofi franțuzești în varianta românească. Rețetă perfectă de cină rapidă și gustoasă
DeParinti
Cum te poate ajuta un consultant în lactație să alăptezi
MediCOOL
7 alimente care devin mai hrănitoare când le fierbi. De ce este importantă metoda de gătit
HelloTaste
Dulceață de căpșuni fără zahăr, gustoasă și mai sănătoasă
x