iSerial
Alp Navruz din “Ține-mă de mână” și-a dezvăluit proiectele de viitor. În ce producții va putea fi urmărit actorul

Publicat pe 21.03.2022 la 12:33. Actualizat pe 21.03.2022 la 13:50

Alp Navruz din “Ține-mă de mână” și-a dezvăluit proiectele de viitor și i-a surprins pe internauții. În ce producții va putea fi urmărit actorul și ce planuri are.

Alp Navruz în "Ține-mă de mână"

Happy Channel

Alp Navruz din “Ține-mă de mână” se numără printre cei mai iubiți actori la momentul actual. Datorită rolurilor sale de până acum a reușit să cucerească fanii de pretutindeni și să ajungă rapid pe primele locuri în topurile de profil.

După succesul pe care l-a înregistrat alături de Alina Boz, actorul și-a dezvăluit noile planuri profesionale de viitor.

Alp Navruz din “Ține-mă de mână” și-a dezvăluit proiectele de viitor

Alp Navruz este iubit atât de fani, cât și de producătorii celor mai importante seriale și filme. A jucat atât în serialul “Ține-mă de mână”, cât și în “Povestea de pe insulă”, acolo unde și-a întâlnit partenera de viață, pe Ayça Ayşin Turan. După terminarea filmărilor, cei doi îndrăgostiți și-au luat o vacanță binemeritată și au petrecut clipe de poveste împreună.

Urmărește "Ține-mă de mână", de luni până vineri de la 22.00, doar la Happy Channel

Cât despre cariera profesională a lui Alp Navruz, aceasta continuă la fel de promițătoare, asta după ce cu ajutorul rolurilor sale a reușit să câștige inimile tuturor. De-a lungul timpului, vedeta a jucat în “Aşk Laftan Aslamaz”, “ Fazilet Hanım ve Kızları”, “Zümrüdüanka”, dar și “Elimi Bırakma”. Conform Seriesturkish.com, Alp Navruz va putea fi urmărit din nou pe micile ecrane din luna septembrie a lui 2022. Până atunci, actorul va stabili cu producătorii toate datele necesare pentru ca proiectul să fie un real succes.

View this post on Instagram

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

Până la noi decizii pe plan profesional, Alp Navruz este pregătit să-și impresioneze fanii cu fotografii emoționante alături de partenera sa. După confirmarea relației de iubire, cei doi au continuat să își manifeste sentimentele unul pentru celălalt. În cele mai recente ipostaze, îndrăgostiții se bucură de zăpadă și își arată nestingheriți fericirea.

Citește și:

Cu peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, Alp Navruz își continuă ascensiunea fulminantă în carieră și reușește de fiecare dată să fie o prezență constantă în mediul online. De la fotografiile realizate de profesioniști, până la cele din vacanțe, actorul nu dezamăgește niciodată.

Cine este Alp Navruz, celebrul actor din “Ține-mă de mână”

Alp Navruz este un actor de origine turcă, născut pe 15 ianuarie 1990. Este cunoscut ca și model, însă cele mai recente apariții ale sale i-au dovedit talentul înnăscut. Are 1.83 înălțime și este într-o relație cu Ayça Ayşin Turan încă din 2021.

Născut în Istanbul, Alp Navruz este absolvent al Yıldız Technical University cu specializarea în limba și literatura turcă. Interesul vedetei pentru actorie l-a făcut încă de mic copil să își dorească o carieră în acest domeniu. A luat lecții de actorie cu Altan Erkekli și Cihan Ünal, iar între timp și-a continuat cariera de model. Prima apariție pe micile ecrane a fost în 2015 cu un rol în “Ceberrut”. Ulterior, alături de Hande Erçel și Burak Deniz a jucat în serialul “Aşk Laftan Anlamaz” rolul de protagonist.

Citește și:

După rolul pe care l-a avut în drama "Fazilet Hanim ve kizlari" ca și “Sinan Egemen”, Alp Navruz a devenit cunoscut în toată lumea. Rolul lui “Cenk” din “Ține-mă de mână” l-a ajutat în cariera sa deja înfloritoare și i-a adus nenumărate premii internaționale. Alp Navruz continuă să impresioneze fanii atât cu fizicul de invidiat, cât și cu talentul său aparte.

În articolul

Alp Navruz din “Ține-mă de mână” și-a dezvăluit proiectele de viitor. În ce producții va putea fi urmărit actorul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp