Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz au fost surprinși într-o nouă ipostază, după anunțul că formează un cuplu. Cum arată cei doi

Publicat pe 11.03.2022 la 12:00 Actualizat pe 11.03.2022 la 12:56

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz au fost surprinși într-o nouă ipostază, după anunțul că formează un cuplu. Cei doi au postat o fotografie romantică în mediul online, iar fanii au reacționat imediat. Cum arată împreună.

Ayça Ayşin Turan poartă o rochie neagră fără mâneci, iar Alp Navruz poartă un costum deschis la culoare

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz formează un cuplu

Happy Channel

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz au fost surprinși într-o nouă ipostază, după anunțul că formează un cuplu. Frumoasa actriță a postat o nouă fotografie în mediul online, iar fanii au reacționat imediat. Cel care a vorbit pentru prima oară despre relația lor de iubire, a fost chiar protagonistul din serialul “Ține-mă de mână”.

De asemenea, ultimele fotografii postate de Ayça Ayşin Turan i-au surprins pe cei mai mulți dintre internauți. Actrița a participat în cadrul unei ședințe foto, iar imaginile au ajuns rapid virale pe internet.

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz au fost surprinși într-o nouă ipostază, după anunțul că formează un cuplu

Alp Navruz, protagonistul serialului “Ține-mă de mână” a dezvăluit acum ceva timp că formează un cuplu cu colega sa de platou, Ayça Ayşin Turan. Cei doi au făcut parte dintr-o altă producție turcească, acolo unde au jucat rolurile unor îndrăgostiți. De la ficțiune la realitate nu a mai fost decât un pas, căci actorii au continuat să le arate fanilor cât de bine se înțeleg ca prieteni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De-a lungul timpului, fanii au speculat pe marginea fotografiilor, însă niciunul dintre actori nu a vorbit despre sentimentele adevărate. Ulterior, Alp Navruz a dezvăluit că de la prietenie la iubire au trecut destul de repede, iar acest lucru nu a mai putut fi ținut ascuns. După dezvăluirea relației, cei doi au continuat să posteze imagini romantice, însă doar în cadrul secțiunii Insta Story.

Urmărește "Ține-mă de mână", de luni până vineri de la 22.00, doar la Happy Channel

În cea mai nouă fotografie postată de frumoasa actriță Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz apare purtând ochelari de vedere. Cei doi sunt la fel de zâmbitori ca de fiecare dată, semn că dragostea lor continuă ca și până acum. Dacă pe plan personal Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz își continuă viețile fericite, pe plan profesional nu și-au dezvăluit până acum niciun proiect de viitor.

Citește și: Alp Navruz, într-o ipostază cum puțini l-au văzut. Cum face curat în casă actorul din “Ține-mă de mână”

Într-un interviu recent, conform Seriesturkish.com, faimoasa vedetă a mărturisit că va lua o scurtă pauză pentru a evalua fiecare proiect și pentru a lua o decizie.

Ayça Ayşin Turan, într-un proiect fotografic inedit

Deși continuă să fie selectivă în ceea ce privește serialele viitoare, Ayça Ayşin Turan nu se sfiește să apară în mediul online în ipostaze diferite care o scot întotdeauna din zona de confort. Cele mai recent fotografii sunt realizate alături de o echipă de profesioniști din Turcia.

Cu peste 5 milioane de fani pe contul personal de Instagram, Ayça Ayşin Turan se numără printre cele mai iubite vedete din țara sa natală la momentul actual. Cu un premiu câștigat în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards în 2021, dar și multiple alte nominalizări, actrița se poate mândri cu o ascensiune fulminantă la doar cei 29 de ani ai săi.

Născută pe 25 octombrie 1992 în Sinop, Turcia, Ayça Ayşin Turan este de asemenea câștigătoarea premiului Best Romantic & Comedy Actress în cadrul Golden Butterfly Awards. Născută într-o familie cu șapte frați, este cea mai mică dintre aceștia. A jucat în seriale precum “Dinle Sevgili”, “ Sevimli Tehlikeli”, “The Protector”.

Citește și: Ayça Ayşin Turan, primele declarații despre relația de iubire cu Alp Navruz. Ce a mărturisit actrița

După confirmarea relației, actrița Ayça Ayşin Turan a continuat să împărtășească fotografii romantice alături de Alp Navruz.

În articolul

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz au fost surprinși într-o nouă ipostază, după anunțul că formează un cuplu. Cum arată cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x