iSerial
Cansu Tuman și-a uimit fanii cu o nouă schimbare de look. Vedeta din „Jurământul” a optat pentru a-și purta părul ondulat de data aceasta

Publicat pe 22.11.2022 la 11:03. Actualizat pe 22.11.2022 la 11:52

Cansu Tuman și-a uimit fanii cu o nouă schimbare de look. Vedeta din „Jurământul” a optat pentru a-și purta părul ondulat de data aceasta.

Cansu Tuman din "Jurământul" și-a uimit fanii cu o nouă schimbare de look

Happy Channel

Cansu Tuman a făcut parte din distribuția serialului “Jurământul” și este într-adevăr una dintre cele mai urmărite vedete din Turcia pe platformele sociale. Numărul fanilor de pe conturile sale de socializare continuă să crească și reușește pe zi ce trece să-și dovedească talentul și măestria în actorie.

Cansu Tuman din “Jurământul” și-a uimit fanii cu o nouă schimbare de look

Cansu Tuman a pășit pe platourile de filmare “Jurământul” în cel de-al treilea sezon cu rolul “Feride”. Născută în Istanbul în 1994, este absolventă a Istanbul Kültür University.A interpretat rolul “Arzu” în seria “Little murders” și ulterior a continuat cu proiecte inedite pe plan profesional. Cu toate că participarea sa în cadrul unuia dintre cele mai urmărite producții din Turcia a reușit să îi aducă succes internațional, a părăsit proiectul la scurtă vreme. Vedeta își descrie copilăria ca una activă.

Urmărește "Jurământul", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

View this post on Instagram

A post shared by Cansu Tuman (@cansutuman)

“Copilăria mea a fost foarte activă, eram foarte încăpățânată. Mă suspectau că sunt hiperactivă și chiar m-au dus la doctor sau ceva. Nu puteam niciodată să stau liniștită, de aceea m-am dedicat sportului. Am început cu taekwondo la o vârstă foarte fragedă și toată copilăria mi-am petrecut-o făcând sport. Pentru o vreme am făcut handball și apoi am crescut cu această ideea de a fi mereu în mișcare.”, a spus vedeta în cadrul unuia dintre interviuri. Cât despre dorința de a deveni actriță, aceasta se pare că a venit de la o vârstă foarte fragedă, chiar din școala primară.

“M-am întrebat mereu ce fac oamenii ăia acolo, vreau și eu să fiu ca ei și când am ajuns prima oară pe o scenă adevărată am știut că asta este ceea ce-mi doresc. M-am distrat foarte mult la început și mi-a plăcut încânt am continuat.”, a declarat Cansu Tuman din “Jurământul”. Deși la prima vedere pare o persoană sigură pe sine, în copilărie actrița era foarte nesigură pe ceea ce și-ar fi dorit cu adevărat de la viață.

Citește și:

“Eram foarte confuză pe atunci, îmi spuneau că sunt fițoasă. De fapt, voiam să devin atletă. Îmi plac și animalele. Dacă îi întrebi pe părinții mei ți-ar spune că voiam să devin medic veterinar.”, a spus.

Cansu Tuman nu a fost susținută la începutul carierei de actriță

Cu toate că în prezent este iubită de fani din lumea întreagă, la începutul carierei sale Cansu Tuman nu a fost susținută de familie în demersul său de a-și urma visul.

“Așa cum am spus, am vrut să fiu actriță de la o vârstă foarte fragedă însă familia nu m-a susținut în această privință. Nu considerau aceasta o profesie și mi-au spus să uit de planul ăsta. În multe familii există percepția asta. Am venit în Istanbul pentru că m-am gândit că aici vor fi mereu multe oportunități în acest sens. După ce familia a pus presiune pe mine am studiat genetica. În timpul facultății am primit un rol datorită unui prieten și m-au angajat.

Citește și:

Mi-au spus că voi fi actriță permanentă, însă le-am spus că nu am nicio diplomă în acest sens, studii. Directorul de acolo m-a îndrumat și mi-a arătat unde ar trebui să studiez pentru a avea o direcție. Am început de acolo.”, a povestit Cansu Tuman.

În articolul

Cansu Tuman și-a uimit fanii cu o nouă schimbare de look. Vedeta din „Jurământul” a optat pentru a-și purta părul ondulat de data aceasta

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp