iSerial
Ce înseamnă pentru Nur Fettahoğlu, actrița din "Suleyman Magnificul" să joace în filme istorice. Ea a dezvăluit totul într-un nou interviu

Publicat pe 07.08.2024 la 10:07. Actualizat pe 07.08.2024 la 11:46

Nur Fettahoğlu, actrița din serialul de succes Suleyman Magnificul, a vorbit  despre noul ei rol din serialul Sadık Ahmet.

Nur Fettahoğlu, actrița din serialul de succes Suleyman Magnificul, a vorbit despre noul ei rol din serialul Sadık Ahmet.

Happy Channel

Frumoasa actriță Nur Fettahoğlu a început să joace în serialul Sadık Ahmet, proiect care a debutat la începutul acestui an, în februarie. Actrița e foarte încântată de noul ei rol și a spus câteva detalii de la filmări.

Serialul Sadık Ahmet spune povestea unui luptător turc din vest care încearcă să apere poporul.

Actrița Nur Fettahoğlu a vorbit despre ce înseamnă pentru ea să joace în producții istorice

“Viețile tuturor eroilor care și-au scrijelit numele în istorie cu litere aurii ar trebui transformate în filme”, a spus Nur Fettahoğlu, după ce a citit scenariul.

Noul film a fost făcut după povestea reală a lui Sadık Ahmet, iar Nur Fettahoğlu a vorbit despre importanța de a primi un rol într-un film istoric. Actrița a spus că se simte onorată să primească un astfel de rol într-un flm despre viața unei personalități istorice atât de importantă pentru poporul turc.

Citește și:

“Sadık Ahmet a fost un exemplu pentru poporul turc și mai ales pentru turcii care trăiesc în străinătate. Fără îndoială, cea mai importantă problemă care m-a afectat ține de mișcările pe care Sadık Ahmet le-a făcut, folosind democrația pentru a proteja minorirățile turce de opresiune și de asemenea, faptul că a primit sprijin el și întreaga lui familie ca să fac toate astea”, a mai povestit Nur Fettahoğlu.

View this post on Instagram

A post shared by Nur Fettahoğlu (@eclipsnf)

În producția Sadık Ahmet, actrița interpretează rolul soției lui Sadık Ahmet. În noul interviu acordat pentru Hurriyet, Nur Fettahoğlu a povestit ce fel de femeie era cea al cărui rol l-a jucat.

“A fost o onoare pentru mine să joc rolul unei partenere atât de dedicate și puternice, care a ajuns un lider al minorității din regiunea care păstra tradițiile turcești, și a știut cum să își sprijine soțul fiind extrem de curajoasă. Sper ca munca pe care a depus-o Sadık Ahmet să fie în continuare un stâlp și un reper pentru Turcia și pentru turcii din diaspora”, a explicat Nur.

Pentru a se pregăti pentru acest rol important pentru cariera ei, Nur Fettahoğlu a explicat că a făcut tot ce i-a spus scenaristul și echipa de producție, urmând îndeaproape și sfaturile personajului care l-a interpretat pe Sadık Ahmet.

Atunci când a fost întrebată cu ce perioadă se identifică din istorie și din toate producțiile în care a jucat, frumoasa actriță a spus că încă nu a avut ocazia să interpreteze un rol din perioada din istorie care i-a plăcut cel mai mult.

“Nu cred că aș avea șanse să joc într-un astfel de film dacă rămân în Turcia. De exemplu, mă interesează foarte tare perioadele din producțiile "The Other Boleyn Girl" și "Elizabeth"”, a spus Nur în timpul interviului.

Pe lângă viața de actriță, Nur Fettahoğlu a mai povestit și că e mamă cu normă întreagă și că cele două se poartă de parcă sunt cele mai bune prietene.

“Totul a început atunci când am acceptat că ea este propria ei persoană și a venit pe lume ca să experimenteze viața asta și eu trebuie să îi fiu alături și să o sprijin în toate deciziile, greșelile și succesele ei. La urma urmei, e important să își trăiască viața așa cum își dorește. Așa ajungem să creștem împreună și să învățăm constant”, a mai adăugat frumoasa actriță.

În articolul

Ce înseamnă pentru Nur Fettahoğlu, actrița din "Suleyman Magnificul" să joace în filme istorice. Ea a dezvăluit totul într-un nou interviu

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp