Cum arată în prezent actrița Nur Fettahoğlu din serialul Suleyman Magnificul. Nimeni nu o mai recunoaște

Publicat pe 06.02.2024 la 14:00 Actualizat pe 06.02.2024 la 14:58

Nur Fettahoğlu face parte din distribuția seriei Suleyman Magnificul și joacă un rol special în celebra producție. Vezi prin ce schimbări a trecut vedeta și cum arată în prezent.

actrița poartă părul prins într-un coc

Nur Fettahoğlu din serialul Suleyman Magnificul

Happy Channel

Nur Fettahoğlu este fără doar și poate o actriță de succes din Turcia. A jucat în producții de succes și în prezent lucrează la un nou film care va aduce în fața telespectatorilor viața lui Sadik Achmet, doctor în medicină și politician, originar din Grecia, apărător al etniei turcilor.

Cum arată în prezent actrița Nur Fettahoğlu din serialul Suleyman Magnificul

A jucat timp de 139 de episoade în serialul de succes care a avut premiera în 2011 și s-a finalizat în 2014. A interpretat rolul lui Mahidevran Sultan, una dintre concubinele lui Suleyman Magnificul. Fiind protagonistă a reușit să primească atenția fanilor din întreaga lume și de-a lungul timpului și-a demonstrat talentul în cele mai multe dintre producțiile turcești.

Urmărește Suleyman Magnificul, sâmbătă și duminică de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Serialul Suleyman Magnificul urmărește perioada în care sultanul Imperiului Otoman a condus din 1520 până la bătălia de la Szigeth. De-a lungul a 4 sezoane actorii au fost urmăriți cu sufletul la gură de fanii din lumea întreagă. Proiectul a reușit să aducă 5 premii și 9 nominalizări în cadrul mai multor evenimente dedicate cinematografiei.

Citește și: Bergüzar Korel și Halit Ergenç se iubesc ca în prima zi. Ce fotografii emoționante a postat actrița în mediul online

Nur Fettahoğlu este una dintre actrițele care fac parte din distribuție. În prezent este implicată într-un nou proiect profesional. Aceasta a subliniat că viețile tuturor eroilor ar trebui scrise și redate publicului cât mai clar.

“Viețile eroilor noștri care au lăsat în urmă nume cu litere de aur în multe domenii ar trebui să fie transformate în filme.”, a menționat vedeta. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente o arată cu o schimbare de look radicală. Cei care o revăd în serialul Suleyman Magnificul își vor da seama imediat de modificările aferente. Într-un interviu recent, vedeta a ținut să aducă în discuție proiectul “Sadık Ahmet”, un film inspirat dintr-o poveste reală.

Ce spune actrița Nur Fettahoğlu despre proiectul Sadık Ahmet

Joacă rolul soției lui Sadık Ahmet, un personaj cu adevărat important. În ceea ce-l privește pe protectorul minorităților din Turcia, acesta a ținut întotdeauna să fie alături de cei care nu-și pot spune cu adevărat cuvântul.

Citește și: Bergüzar Korel și Halit Ergenç s-au mutat în Anglia. Vedeta din “1001 de nopți” profită de momentele romantice alături de soțul său

“Este o adevărată onoare pentru mine să joc un astfel de rol, un personaj care a ajuns să fie o voce pentru minorități. Când am ajuns să-l cunosc și să știu despre bătăliile pe care le-a dus, m-am hotărât să-mi fac datoria și să prezint acest lucru audienței.”, a spus aceasta.

Actrița a subliniat că nu au exista pregătiri în prealabil pentru ceea ce a urmat pe platourile de filmare. De asemenea, în plan personal spune că “atunci când îmi dezvolt încrederea în cealaltă persoană, pereții mei cad”. Este mămica a trei copii și de cele mai multe ori își prezintă viața personală în mediul online. Cu toate acestea, rămâne discretă. La sfârșitul anului 2023, a participat alături de faimoasa Cansu Dere în cadrul unui eveniment important dedicat cinematografiei. A primit peste o mie de comentarii din partea fanilor, însă nu este de mirare având în vedere succesul pe care îl are în prezent.

În articolul

Cum arată în prezent actrița Nur Fettahoğlu din serialul Suleyman Magnificul. Nimeni nu o mai recunoaște

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x