iSerial
Ceyda Düvenci din 1001 de nopti și-a impresiat fanii cu apartamentul de lux în care locuiește alături de cei doi copii

Publicat pe 06.08.2024 la 15:58. Actualizat pe 06.08.2024 la 16:50

Ceyda Düvenci și-a impresionat fanii cu mai multe imagini din propria locuință. Actrița locuiește alături de copiii săi.

Ceyda Düvenci din 1001 de nopti și-a impresiat fanii cu apartamentul de lux în care locuiește

Instagram

Ceyda Düvenci face parte din distribuția seriei 1001 de nopți. Vedeta s-a aflat printre actorii care au jucat în celebra producție între 2006 și 2009. De atunci a continuat cu proiectele profesionale și s-a bucurat de succes atât în țara natală cât și internațional.

Ceyda Düvenci din 1001 de nopti și-a impresiat fanii cu apartamentul de lux în care locuiește alături de cei doi copii

A divorțat de Bülent Şakrak după o căsnicie de 8 ani, însă tristețea nu a acaparat-o, astfel că în prezent formează un cuplu cu Güçlü Mete. Ultima fotografie publicată pe pagina personală de socializare demonstrează relația de iubire pe care aceștia o au.

View this post on Instagram

A post shared by Ceyda Düvenci (@ceydadvenci)

Pe contul personal de instagram are peste 3 milioane de prieteni virtuali, acolo unde a publicat peste 4 mii de fotografii și filmulețe. Nu este de mirare că fericirea nu i-a dispărut de pe chip, asta pentru că internauții o văd tot timpul extrem de bucuroasă. Comentariile nu încetează să apară.

Citește și:

“Te îmbrățișez și te felicit, ești o mamă minunată”, “Vă iubim foarte mult”, “O mamă zâmbitoare”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. De cele mai multe ori, vedeta apare în fața fanilor atât cu viața sa personală cât și profesională. Atât copiii, cât și casa frumos colorată și aranjată i-au impresionat pe fani. Prezentatorul Bulent Șakrak și Ceyda Duvenci și-au încheiat parteneriatul de 9 ani.

“Ceyda e bine, copiii sunt bine. Așa e viața, există divorț, există moarte. Cel mai important lucru e că totul este bine. Totul este bine.”, a declarat fostul soț al actriței. Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie simplă în 2014 în Kaz Mountains. Când a venit vorba despre separare, aceștia nu au dorit să se ascundă, dar nici să ofere prea multe informații în acest sens. Au încercat să își rezolve problemele din cuplu la terapie, însă în cele din urmă au decis să se despartă definitiv.

Schimbările pe care le-a făcut Ceyda Düvenci în viața personală

Vedeta din 1001 de nopți a ținut să facă schimbări radicale în ceea ce privește viața sa personală. A preferat să țină totul ascuns, departe de ochii celor curioși. Ceyda Düvenci a continuat să rămână în atenția fanilor cu postările din social media.

Citește și:

Ulterior, a publicat două imagini alături de copiii Ali și Melisa. Bucuria pe care a simțit-o aceasta alături de cei mici a reușit să atragă atenția fanilor de pe rețelele sociale. Nu a fost doar faptul că cei mici au fost prezenți acolo, ci și faptul că apartamentul vedetei apărea frumos decorat și pe placul internauților.

Născută pe 16 aprilie 1977 în Bursa, Turcia, a avut trei căsnici până în prezent. Prima dată a fost căsătorită cu Kaan Girgin între 2000 și 2022, a urmat apoi Engin Akgun între 2008 și 2013. În cele din urmă s-a căsătorit cu Bulent Șakrak între 2015 și 2023. Serialul 1001 de nopți a fost una dintre cele mai apreciate producții la momentul acela, făcând-o pe vedetă să se încadreze în cele mai bune topuri ale preferințelor fanilor din toată lumea.

În articolul

Ceyda Düvenci din 1001 de nopti și-a impresiat fanii cu apartamentul de lux în care locuiește alături de cei doi copii

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp