iSerial
Cine este Can Bartu Aslan din serialul Safir. Află detalii despre îndrăgitul actor

Publicat pe 05.09.2024 la 17:13. Actualizat pe 05.09.2024 la 18:01

Can Bartu Aslan face parte din distribuția seriei Safir. Află tot ce nu știai despre actor și multe alte detalii.

Can Bartu Aslan face parte din distribuția seriei Safir

Happy Channel

Can Bartu Aslan se numără printre actorii îndrăgiți ai Turciei. Face parte din serialul Safir, un proiect care a luat ființă în anul 2023. Născut în anul 2000, acesta a demonstrat în toate proiectele că este o persoană dedicată și își dorește să performeze în meseria sa.

Cine este Can Bartu Aslan din serialul Safir

Chiar din clasele primare și-a dorit să urce pe scenă și să fie admirat. A avut roluri secundare, ca mai apoi să devină un pilon principal pe micile ecrane. Este cel mai tânăr actor din serialul Safir și legătura sa cu colegii de platou i-a adus succes pe plan personal și profesional.

View this post on Instagram

A post shared by Can Bartu Arslan (@canbartuarslan)

Spune că se găsește într-o stare de fericire continuă ca și actor. De asemenea, mândria este cea care îl face să continuie în fiecare zi pe drumul său.

“Îmi fac griji pentru că trebuie să mă reprezint bine și dacă îmi reprezint meseria bine sunt fericit. În viitor, aș vrea să am șansa de a juca mai mult în filme independente. Este o diferență subtilă între filmele din industrie și ceea ce se întâmplă în școală. Vreau să vorbesc despre această diferență, să mă îmbunătățesc și să fiu capabil să avansez în viitor.”, a declarat actorul, arată sabah.com.tr. Se descrie ca fiind o persoană extrem de energică, însă care are și momente mai puțin plăcute.

Citește și:

Atunci când se află pe platourile de filmare este o persoană foarte concentrată și de cele mai multe ori îi observă pe cei care nu se îndreaptă către o profesie care li se potrivește. Deși este discret în ceea ce privește viața personală, a vorbit și despre frumusețea din jurul său și cum o vede în ceea ce privește o potențială parteneră.

“Nu sunt o persoană care poate fi păcălită de frumusețea exterioară. Cred că mulți dintre noi experimentează asta. Dacă vezi pe cineva care te face să fii impresionat și după primele priviri, asta mă face să continui. Acea dorință interioară. E o chestie emoțională.”, a spus actorul.

Can Bartu Aslan vorbește despre viața personală

Se declară perfecționist și atunci când planurile nu îi reușesc încearcă să dea totul pentru visele sale. De asemenea, este organizat și spune că lucrurile din casa sa sunt întotdeauna împachetate.

“Aroganța, nu e frumoasă. Totul are un sfârșit, nu cred că ar trebui să fim atât de aspri.”, a declarat. Se consideră o persoană sigură pe sine, fără a fi gelos. Spune că mâncarea este cea care îl face fericit și că cei mai mulți bani îi cheltuie pe mâncarea.

Citește și:

“Iubesc mâncarea. Pe ce am cheltuit bani luna asta? Pe mâncare. Pe ce s-au dus banii luna asta? Pe mâncare. Nu e nimic altceva. E incredibil. Mă bucur de mâncare.”, a spus actorul. Se consideră o persoană foarte organizată și cu picioarele pe pământ.

“Nu am mințit niciodată pe nimeni. Bineînțeles că au fost minciuni nevinovate, dar lucruri care nu au rănit pe nimeni. Sunt o persoană foarte directă și nu îmi place să mint pe cineva. E o situație neplăcută.”, a spus.

În articolul

Cine este Can Bartu Aslan din serialul Safir. Află detalii despre îndrăgitul actor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp