Află totul despre İpek Tuzcuoğlu din serialul Safir. Vezi ce nu știai despre vedetă

Publicat pe 04.09.2024 la 15:42 Actualizat pe 04.09.2024 la 16:57

İpek Tuzcuoğlu face parte din distribuția seriei Safir și se bucură de popularitate în țara natală. Află totul despre îndrăgita vedetă.

actriță pe platourile de filmare

İpek Tuzcuoğlu face parte din distribuția seriei Safir

Happy Channel

Joacă rolul Gulfem în serialul Safir și numele său este de fiecare dată pe buzele tuturor fanilor din Turcia. Are o carieră impresionantă la activ, fiind implicată în proiecte de succes. A fost căsătorită de trei ori și deține conturi de socializare acolo unde îi ține pe internauți la curent cu ce se întâmplă în viața sa.

Află totul despre İpek Tuzcuoğlu din serialul Safir

A avut un rol principal în producția Asmalı Konak, acolo unde a împărțit platourile de filmare alături de Nurgül Yeşilçay și Özcan Deniz. A fost serial de real succes cu un total de 54 de episoade. În 2023, actrița spunea că este foarte încrezătoare cu cei din jur și că acest aspect din viața sa nu a reușit să se schimbe, arată dizidoktoru.com.

Urmărește Safir, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-a schimbat complet imaginea pentru rolul din Safir, iar asta i-a încântat pe fanii din mediul online. În prezent are peste 180 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

Citește și: Află totul despre Erkan Bektaș din serialul Safir. Este un tătic devotat în viața reală

“A fost pentru prima oară când mi-am schimbat culoarea părului pentru un rol. Pentru toate personajele mi-a păsat de culoarea părului și de felul în care am fost coafată și cu siguranță aș face schimbări. A fost dificil să găsesc culoarea de blond perfectă, dar după 5 procese am fost pregătită să ajung la ce mi-am dorit.”, a povestit vedeta. A fost căsătorită de trei ori, însă spune că nu poartă pică niciunui bărbat din trecutul său.

“Cei care țin ranchiună în dragoste, o fac și în viață. Viața este prea valoroasă pentru a purta resentimente. Lumea este construită pe dragoste și afecțiune. Sunt oamenii care poartă pică. Aceste declarații nu sunt doar despre dragoste, spun că trebuie să te porți frumos cu toată lumea pentru că nimeni nu are un contract în permanență. Momentele vin și trec.”, a transmis vedeta.

Cum își păstrează İpek Tuzcuoğlu tinerețea

Deși deține câteva remedii pe care le folosește împotriva trecerii timpului, spune că este și norocoasă din acest punct de vedere.

“Îmbătrânim, dar cred că sunt și norocoasă din punct de vedere genetic. Somnul și o dietă echilibrată sunt foarte importante în viața mea. Nu am viață de noapte. Nu mă întâlnesc cu oameni care sunt nefericiți și produc gânduri negative. Mi-am creat o lume doar a mea. Încerc să trăiesc calmă și fără să am ambiții.”, a transmis vedeta, arată boluolay.com.

Fiind persoană publică, este inevitabil să nu fie criticată. De cele mai multe ori, internauții îi adresează comentarii negative în mediul online, însă vedeta a învățat cum să jongleze cu aceste situații în timp.

Citește și: Detalii neștiute despre actrița Sevda Baș din serialul Safir. Află totul despre vedetă

“Dacă ești o persoană publică în luminile reflectoarelor, fiecare are o părere despre tine. Trebuie mai întâi să cunoști acea persoană. Ne formăm opinii fără să știm. Totuși, ca societate, trebuie să scăpăm de prejudiciile pe care ni le aducem unul altuia.”, a punctat ea. Spune că atunci când vine vorba despre repetițiile pentru un rol , recunoaște că nu agreează să-și vadă colegii cu telefoanele în mână.

În articolul

Află totul despre İpek Tuzcuoğlu din serialul Safir. Vezi ce nu știai despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024. Racii au parte de oportunități pe mai multe planuri. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul de tramvai în care a murit angajatul SPP. Martorii, terifiați: "Vagonul l-a făcut praf!"
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Copănele de pui în crustă crocantă de porumb. Rețetă adorată de întreaga familie
Catine
Ai auzit și tu de planta care „se roagă”? Află de ce este bine să o ai în casă și cum să ai grijă de ea
useit.ro
Primele recenzii iPhone 16. Ce spun experții și utilizatorii despre noul smartphone Apple
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, replică genială pentru un bărbat care i-a transmis că poartă un hanorac de 60 de lei!
MediCOOL
Somnul recuperat în weekend scade riscul de boli de inimă, arată un studiu
Spynews
Lora s-a căsătorit civil astăzi cu Ionuț Ghenu! Primele imagini cu cei doi
DeParinti
Ce trebuie să faci pentru a crește stima de sine a fetei tale, potrivit cercetătorilor de la Harvard
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de castravete amar. Ce beneficii poate oferi această băutură
HelloTaste
Cremă de lămâie, pentru prăjituri și torturi
x