iSerial
Cine este Nur Fettahoglu, una dintre actrițele principale ale noul serial turcesc „Alegerea”

Publicat pe 17.02.2021 la 12:36. Actualizat pe 17.02.2021 la 12:52

Nur Fettahoglu este o cunoscută actriță de origine turcă, care interpretează rolul Edei în noua producție turcească “Alegerea”.

Nur Fettahoglu în rolul Edei în serialul Alegerea

TV Happy

Serialul „Alegerea” va rula din 4 martie, de joi până sâmbătă, de la ora 20:00, pe Happy Channel!

Nur Fettahoglu s-a născut pe data de 12 noiembrie 1980, în Duisburg, Germania, originară din Rize, a terminat facultatea de design de modă la Universitatea Haliç. Pasiunea pentru actorie s-a dezvoltat puțin mai târziu pentru Nur. A activat pentru o bună perioadă de timp în domeniul finanțelor, extinzându-și expertiza în fața camerelor ca anunțator de bursă, potrivit sozcu.

View this post on Instagram

A post shared by Nur Fettahoğlu (@eclipsnf)

După o perioadă de activitate în domeniul televiziunii, a debutat în lumea cinematografiei prin intermediul serialului “Benden Baba Olmaz”, iar mai târziu a jucat în seria TV “Gönül Salıncak”. Datorită talentului său actoricesc a obținut rapid rolul principal în primul ei film, “Kurtlar Vadisi Palestine”.

Frumoasa actriță a cucerit inimile telespectatorilor din întreaga lume prin intermediul personajului Mahidevran Sultan din serialul TV Magnificent Century. La puțin timp diferență actrița și-a unit destinul cu agentul de bursa Murat Aysan, din nefericire căsnicia celor doi nu a durat, iar în anul 2011 au semnat actele de divorț. Nur Fettahoglu a încercat să găsească din nou dragostea alături de omul de afaceri Levet Veziroğlu, dar această uniune a ținut până în anul 2015 când s-au despărțit pe cale amiabilă.

View this post on Instagram

A post shared by Nur Fettahoğlu (@eclipsnf)

Nur Fettahoglu interpretează rolul lui Eda, unul dintre personajele cheie ale serialului turcesc Babil (Alegerea). Eda este, după cum descrie actrița în cadrul unui interviu, “pasionată, trădătoare, o mamă bună, un prieten bun, precum și un inamic periculos”.

Potrivit milliyet, Nur Fettahoglu își caracterizează personajul prin următoarele cuvinte:

Eda este o femeie devotată familiei sale, îndrăgostită de soțul ei, care își poate permite orice pentru fiul ei. Cineva cu pasiuni și care încearcă constant să-și țină viața sub control. Pe de altă parte, este pragmatic, dar combate ambițiile și temerile sale atunci când controlul începe să-I cadă din mână.

Despre serialul turcesc “Alegerea”

Viața lui İrfan (Halit Ergenç), un profesor idealist de economie într-o universitate de stat, se răstoarnă când este concediat în mod eronat și fiul său de 7 ani, Deniz, se îmbolnăvește. Toate ușile se încuie în față una câte una în timp ce cere ajutor de la Egemen (Ozan Güven), prietenul din copilărie al soției sale (Nur Fettahoğlu); și se găsește într-o aventură întunecată pe care nu și-ar fi putut-o imagina niciodată. Întâlnirea cu İlay (Birce Akalay), dragostea vieții sale de care s-a despărțit când erau pe cale să se căsătorească, în calitate de amantă a lui Süleyman (Mesut Akusta), îl va duce la numeroase provocări. Va ajunge Ayșe (Aslı Enver), tânăra idealistă pe care o întâlnește în timpul acestei aventuri, să devină salvatorul său?

Nu rata serialul „Alegerea”, din 4 martie, de joi până sâmbătă, de la ora 20:00, pe Happy Channel!

Citește și:
În articolul

Cine este Nur Fettahoglu, una dintre actrițele principale ale noul serial turcesc „Alegerea”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp