iSerial
Cum a fost la nunta faimoșilor Beril Pozam și Ersin Arıcı din Golden Boy – Dragoste rebelă. Actorii din celebrul serial s-au reunit pentru o petrecere inedită

Publicat pe 26.08.2024 la 14:45. Actualizat pe 26.08.2024 la 15:25

Actorii s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii spectaculoase. Au fost invitații toți colegii din Golden Boy – Dragoste rebelă și nimic n-a fost lăsat la voia întâmplării.

Cum a fost la nunta faimoșilor Beril Pozam și Ersin Arıcı din Golden Boy – Dragoste rebelă

Happy Channel

Beril Pozam și Ersin Arıcı formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei Golden Boy – Dragoste rebelă și de atunci sunt nedespărțiți. Chimia dintre cei doi s-a văzut rapid și nimic nu le-a mai putut sta în cale. După o perioadă în care au rămas discreți în ceea ce privește legătura lor amoroasă, iată că acum au decis să ajungă la un alt nivel.

Cum a fost la nunta faimoșilor Beril Pozam și Ersin Arıcı din Golden Boy – Dragoste rebelă

De data aceasta, e oficial! Cei doi actori nu mai sunt singuri, ba chiar și-au unit destinele într-o ceremonie ideală în apropierea unui lac din Turcia. Au fost înconjurați de familie și oamenii dragi, fiind un moment pe care o să-l prețuiască multă vreme de acum înainte.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

View this post on Instagram

A post shared by @tulipb7

Cuplul a optat pentru o ceremonie intimă realizată într-o curte extrem de spațioasă. Alături de iubirea prietenilor și familiei au reușit să se bucure de cea mai frumoasă zi din viața lor. Dragostea celor doi s-a concretizat pe platourile de filmare ale Golden Boy – Dragoste rebelă - Yalı Çapkını. Celebrarea uniunii lor a fost una specială, dar simplă. Nu a exista nicio celebritate care să cânte la nunta lor, dar nici balerine sau focuri de artificii.

Citește și:

La multă vreme de când mirii și-au spus jurămintele, invitații au fost surprinși dansând, arată harpersbazaararabia.com. Beril Pozam a optat pentru o rochie albă, lungă, fără mâneci. Detaliile au arătat cât de simplă a ținut vedeta să-i fie rochia în cea mai importantă zi din viața sa. În mediul online, cei doi au decis să nu publice fotografii sau filmulețe din cadrul evenimentului.

Pe contul personal de instagram, Beril Pozam are peste 2 milioane de prieteni virtuali, acolo unde a publicat până în prezent peste 200 de fotografii și filmulețe.

Beril Pozam a schimbat mai multe ținute la propria nuntă

Pentru ceremonie, pe lângă rochia de mireasă, actrița din Golden Boy – Dragoste rebelă a purtat o rochie albă, fără sutien. Mânecilor au fost lungi, însă cu umerii căzuți. Machiajul a fost unul simplu ce i-a lăsat la vedere naturalețea. În picioare, Beril Pozam a purtat o pereche de pantofi aurii cu fundiță.

Citește și:

Beril Pozam s-a născut pe 20 noiembrie 1995 în Istanbul și a jucat în seriale precum Golden Boy în 2022, Povestea de pe insulă în 2021, Oh Belinda în 2023 sau Baba în 2022.

Burak Deniz s-a numărat printre invitații la nunta îndrăgitei Beril Pozam. Acesta era prieten cu Ersin Arıcı însă din cauza proiectelor profesionale nu s-au mai văzut pentru o perioadă.

“Ar trebui să fie foarte fericiți, dar o relație de 1 an și jumătate. Haideți să spunem că se iubesc foarte mult atunci. Haideți să vedem, sunt curios. E ca și cum aș spune că tot ce-aș vrea să nu fac, mi s-a întâmplat. Nu știu foarte multe, dar așa e soarta.”, a spus actorul. Cuvintele sale au creat o adevărată dezbatere pe rețelele sociale, iar oamenii au avut păreri diferite.

În articolul

Cum a fost la nunta faimoșilor Beril Pozam și Ersin Arıcı din Golden Boy – Dragoste rebelă. Actorii din celebrul serial s-au reunit pentru o petrecere inedită

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp