Buçe Buse Kahraman și-a sărbătorit ziua de naștere. Actrița s-a lăsat fotografiată într-o ipostază romantică alături de un bărbat necunoscut

Publicat pe 01.04.2024 la 10:53 Actualizat pe 01.04.2024 la 12:13

Actrița din Golden Boy - Dragoste rebelă a avut parte de o petrecere inedită cu ocazia zilei sale de naștere. Vedeta s-a fotografiat alături de un bărbat misterios.

actrița poartă o cămașă albă și părul prins în coadă

Buçe Buse Kahraman și-a sărbătorit ziua de naștere

Instagram

Buçe Buse Kahraman face parte din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Continuă și în sezonul 2, cu toate că de-a lungul timpului a primit nenumărate critici din partea fanilor. Născută pe 1 aprilie 1996, vedeta și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a ținut să publice mai multe imagini în mediul online. Cum a petrecut.

Buçe Buse Kahraman din Golden Boy – Dragoste rebelă ( Yalı Çapkını) și-a sărbătorit ziua de naștere

Actriță cunoscută pentru rolul său celebru a decis să petreacă alături de oamenii dragi cea de-a 28-a zi de naștere. Cu 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, aceasta a publicat până acum aproape 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt momente surprinse în cadrul petrecerii. Buçe Buse Kahraman a primit un tort colorat și a îmbrăcat o ținută simplă care i-a scos în evidență trupul de invidiat.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jeanși, un top roșu care îi lasă la vedere abdomenul și părul lăsat pe spate, așa s-a lăsat fotografiată actrița de origine turcă. A primit peste 900 de comentarii și mii de aprecieri.

“Iubita”, “Este un puzzle foarte ciudat. Serialul nu este ceva real și toți vorbiți de bucuria de a fi uman. Ea este o ființă umană. Practic nu este același lucru”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Cu toate că a fost îndelung criticată de către fani, vedeta s-a apărat în termeni legali și a încercat să dovedească faptul că situația din viața reală cu ceea ce se arată pe micile ecrane nu reprezintă același lucru.

Citește și: Ersin Arıcı din Golden Boy – Dragoste rebelă vorbește despre cel de-al doilea sezon al seriei într-un interviu recent. Ce a declarat actorul

Personajul Pelin a fost eliminat la începutul celui de-al doilea sezon, însă scenariul nu a mai fost același. Astfel, actrița a revenit pe platourile de filmare alături de colegii săi, acolo unde s-a bucurat de o primite călduroasă. La fel ca ceilalți actori, a creat legături importante care țin și în prezent.

A fost criticată pentru rolul Pelin din Golden Boy – Dragoste rebelă, însă a impresionat cu noul personaj

Imediat după eliminarea personajului Pelin din serialul Golden Boy – Dragoste rebelă, actrița a început să joace într-un film despre viața lui Cem Karacı, arată seriesturkish.com. Este vorba despre Cem Karaca Tears.

Citește și: Afra Saraçoğlu publică imagini din noua casă. Decizia luată de vedetă după ce a fost jefuită

“Filmele biografice sunt producții din care am vrut să fac parte. Să fii parte din viața trăită de un personaj atât de valoros și iconic aduce foarte multe posibilități, atât pentru personajul pentru cât și pentru mine personal.”, a spus actrița. A menționat faptul că a făcut ample cercetări înainte de a începe să apară pe platourile de filmare împreună cu colegii săi. Din distribuție mai fac parte İsmail Hacıoğlu ( Cem Karaca), Fikret Kuşkan ( Mehmet Karaca), Yasemin Yalçın ( Toto Karaca), dar și Melisa Aslı Pamuk, Melisa Döngel sau Alper Saldiran.

În ceea ce o privește pe Buçe Buse Kahraman, aceasta spune că efortul pe care echipa la realizat pentru acestă producție se va vedea fără doar și poate pe ecrane. Chiar cu ocazia zilei sale de naștere, vedeta s-a lăsat fotografiată alături de un bărbat misterios a cărui identitate nu a fost încă dezvăluită.

În articolul

Buçe Buse Kahraman și-a sărbătorit ziua de naștere. Actrița s-a lăsat fotografiată într-o ipostază romantică alături de un bărbat necunoscut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x