iSerial
Cum arată Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” fără sprâncene. Stilul pe care l-a abordat vedeta a uimit fanii

Publicat pe 21.04.2024 la 22:00. Actualizat pe 21.04.2024 la 21:52

Cum arată Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” fără sprâncene. Stilul pe care l-a abordat vedeta a uimit fanii.

Cum arată Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” fără sprâncene

Instagram

La scurtă vreme după despărțirea de Mert Yazıcıoğlu, s-a zvonit faptul că Afra Saracoglu ar forma un cuplu cu nimeni altul decât colegul său de platou din Golden Boy – Dragoste rebelă, Mert Ramazan Demir.

Cum arată Afra Saracoglu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” fără sprâncene

Vedeta din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a încheiat o relație de patru ani cu Mert Yazıcıoğlu și toată lumea a căzut de acord că formează un cuplu cu colegul său de platou. Cu toate acestea, protagonistul din celebrul serial a negat orice urmă a sentimentelor sale pentru îndrăgita actriță.

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

“Știrile apărute în presă despre noi de câteva zile cu siguranță nu reflectă adevărul. Am avut o relație foarte frumoasă cu Mert timp de 4 ani. Cu toate acestea, am decis să încheiem orice legătură amoroasă cu dragoste și respect printr-o decizie pe care am luat-o împreună. Am vrut să știți asta. În acest proces sensibil prin care trecem, vreau să arătați sensibilitate pentru viața noastră privată fără a intra în alte suspiciuni. Rămâneți iubiți.”, a declarat Afra Saracoglu.

Citește și:

Cât despre Mert Yazıcıoğlu, acesta l-a numit pe actorul din “Golden Boy” prieten și a spus că niciodată nu a exista ideea ca acesta să intervină în relația sa.

“Nu există așa ceva! Când s-ar întâmpla acest lucru? Nu e cazul, a fost o relație normală, s-a întâmplat și s-a finalizat. Mert Ramazan este prietenul nostru. Nu s-a întâmplat nimic de acest fel. Nu ar fi fost posibil.”, a spus acesta. Cu toate acestea, după ce s-a despărțit de logodnicul islandez, Dilan Cicek Deniz a găsit fericirea în brațele lui Mert Yazıcıoğlu. Cei doi au fost fotografiați împreună în cadrul unei săli de teatru, acolo unde au venit pentru a vedea una dintre reprezentații.

“Zilele trecut am filmat în Istanbul, am avut una dintre scene. În rest, nu este vorba despre nicio situație romantică așa cum s-a vehiculat.”, a spus Mert Ramazan Demir. În cea mai recentă dintre imaginile publicate pe internet, actrița apare fără sprâncene.

Afra Saraçoğlu și Çağatay Ulusoy formează un cuplu. Care este adevărul

Ulterior, s-a zvonit faptul că frumoasa Afra Saraçoğlu și Çağatay Ulusoy formează un cuplu. Se pare că și actorul ar fi încheiat o relație de 5 ani, ceea ce ar fi întărit speculațiile.

Citește și:

“Am avut o relație fericită cu Mert timp de 4 ani. Cu toate acestea, în cadrul unei decizii comune am decis să încheiem această parte a vieții noastre și să rămânem colegi care se respectă și se iubesc. Vrem să spunem că prietenia noastră continuă și că nu a fost vorba de nicio a treia parte în această decizie.”, a declarat vedeta din “Golden Boy – dragoste rebelă”, potrivit Raillynews.com.

Golden Boy – Dragoste rebelă este o dramă adorată încă de la primele episoade. Este vorba despre destinul a două surori ce sunt aduse cu ajutorul destinului în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii. Familia Korhan este în prim-plan, iar viața lor ajunge să încânte privitorii.

Afra Saraçoğlu s-a născut pe 2 decembrie 1997 în Turcia și este în prezent una dintre cele mai îndrăgite vedete. A câștigat premiul Shining Star Award în cadrul Golden Butterfly Awards.

În articolul

Cum arată Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” fără sprâncene. Stilul pe care l-a abordat vedeta a uimit fanii

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp