iSerial
Cum s-a fotografiat actrița Fahriye Evcen, din serialul Lovebird, în vacanță. Imaginile în costum de baie au atras atenția fanilor

Publicat pe 14.08.2024 la 09:54. Actualizat pe 14.08.2024 la 11:08

Fahriye Evcen, frumoasa actriță din serialul Lovebird, s-a fotografiat în vacanță la mare, într-un costum de baie extrem de sexy.

Fahriye Evcen

Instagram

Actrița din serialul Lovebird, Fahriye Evcen, a atras atenția fanilor ei atunci când a postat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii din vacanță.

Bruneta și-a etalat formele într-un costum de baie alb superb, care i-a pus în evidență silueta suplă. Ea și-a făcut câteva selfie-uri lângă piscină, purtând o pălărie de paie pe cap și un pareo legat în jurul taliei.

Cum arată Fahriye Evcen în costum de baie după două nașteri

Vedeta, care are milioane de fani în întreaga lume, se află în vacanță cu soțul ei, Burak Özçivit, cu care e căsătorită din 2017. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Lovebird și au rămas împreună. În pezent, ei au doi copii împreună.

Citește și:

Prietenia pe care au legat-o pe platourile de filmare pentru serialul Lovebird s-a transformat în iubire și acum trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste, după ce au pus bazele unei familii minunate, alături de cei doi băieței ai lor.

View this post on Instagram

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Primul fiu, Karan, s-a născut în 2019, iar în 2023, cei doi actori au devenit actori pentru a doua oară, după ce Kerem a venit pe lume.

Celebra actriță, care și-a creat o bază de fani datorită talentului ei actoricesc, s-a bucurat de o vacanță înt-o destinație exotică.

Fahriye Evcen, în vârstă de 38 ani, s-a pozat în costum de baie, fiind conștientă de atuurile sale fizice. Cu un zâmbet larg și formele la vedere, actrița a atras atenția fanilor.

Citește și:

Urmăritorii ei de pe Instagram au reacționat imediat, iar postarea ei a strâns peste 320K de aprecieri și foarte multe comentarii laudative la adresa ei.

“Frumusețe”, “Ești minunată”, “Asta e poza mea preferată”, “Ești divină” sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la postarea ei.

View this post on Instagram

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

Fahriye Evcen și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului cu ipostaze surprinzătoare pe contul personal de instagram, acolo unde arată și momente emoționante alături de cei dragi. Actrița este născută pe 4 iunie 1986 în Germania și cu toate astea a devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia.

Rudele din partea tatălui vin din Grecia și au decis să se relocheze în Turcia. Este originară din Sarıçevre. Actrița a început studiile în Germania, însă nu le-a finalizat. A absolvit o altă universitate în Turcia și a terminat în 2014.

Citește și:
În articolul

Cum s-a fotografiat actrița Fahriye Evcen, din serialul Lovebird, în vacanță. Imaginile în costum de baie au atras atenția fanilor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp