iSerial
Demet Özdemir a îmbrăcat o rochie de poveste și a pășit ca o adevărată prințesă pe covorul roșu. Vedeta și-a promovat noul serial

Publicat pe 19.09.2022 la 12:56. Actualizat pe 19.09.2022 la 13:46

Demet Özdemir a îmbrăcat o rochie de poveste și a pășit ca o adevărată prințesă pe covorul roșu. Vedeta și-a promovat noul serial și a postat mai multe imagini în mediul online. Cum arată.

Demet Özdemir din "Vis de iubire"

Instagram

Odată cu povestea din serialul “Vis de iubire”, Demet Özdemir a reușit să-și surprindă fanii de fiecare dată când a jucat rolul de protagonistă în producțiile turcești. Cel mai nou proiect al său vine să demonstreze încă o dată că vedeta este o adevărată atracție, atât din punct de vedere profesional, cât și fizic, așa cum apare în mediul online.

Demet Özdemir a îmbrăcat o rochie de poveste și a pășit ca o adevărată prințesă pe covorul roșu

„Dünyayla Benim Aramda”, cel mai nou proiect al vedetei, a avut premier ape 14 septembrie în cadrul platformei digitale Disney Plus. Pentru a-și prezenta noua serie, vedeta a ales să poarte pe covorul roșu o rochie de poveste și a pășit în fața tuturor ca o adevărată prințesă. Actrița joacă alături de Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan și Metin Akdülger într-o nouă producție de succes. Cu toate că fanii au fost nerăbdători să o vadă pe vedetă încă o dată pe micile ecrane, aceasta a subliniat faptul că nu s-a simțit apropiată de personajul său.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

View this post on Instagram

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

“Am fost speriată. Nu mi-a plăcut atât de mult. A fost distractiv la filmări, însă nu mi-a plăcut personajul în sine. Am înțeles ambiția sa în materie de business, dorința de succes, dar nu i-am putut înțelege atitudinea în cadrul relațiilor. A fost o provocare să joc un personaj de care nu am fost atât de apropiată. Mi-am spus că pe parcurs o să mă simt atrasă și așa a și fost, într-o oarecare măsură.”, a declarat Demet Özdemir, potrivit Seriesturkish.com.

În cele din urmă, vedeta din “Vis de iubire” a subliniat că a rămas impresionată de felul în care personajul său s-a descurcat cu experiențele vieții și că a simțit ca pe o provocare această muncă din prezent.

Citește și:

“Când problemele încep să apară, când nu le împarți cu ceilalți, atunci îți dai seama că nu ești auzită. Nu e ușor să accepți, e greu să faci față unei astfel de situații. E foarte valoros să înțelegem această situație, e și mai dificil să împărtășim.”, a spus actrița.

Demet Özdemir a avut cea mai interesantă experiență din punct de vedere al relațiilor în cel mai nou serial

Serialul “Dünyayla Benim Aramda” vine ca o poveste de dragoste, dar care are pe alocuri și părțile sale întunecate. Primele două episoade ale seriei au fost inițial create ca 8 episoade, însă entuziasmul fanilor a crescut pe măsură ce evenimentele s-au derulat. Demet Özdemir spune că în cadrul filmărilor a avut de-a face cu o experiență interesantă din punct de vedere al relațiilor.

Citește și:

“În primul rând personajul meu vine ca o femeie puternică. Nu-i place să încheie relațiile, vrea să câștige totul înapoi. Vrea să fie ascultată, vrea să vorbească cu Tulga și să-i transmită lucruri, însă oricât încearcă, nu reușește. Totul este în mâinile sale, apoi joacă un joc periculos.”, a transmis vedeta. Demet Özdemir susține că cea mai grea misiune a personajului său este să se vadă pe sine însăși ca o persoană adevărată și să-și dedice timp suficient pentru a se cunoaște așa cum trebuie.

În articolul

Demet Özdemir a îmbrăcat o rochie de poveste și a pășit ca o adevărată prințesă pe covorul roșu. Vedeta și-a promovat noul serial

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp