iSerial
Demet Özdemir își surprinde fanii cu cel mai recent proiect profesional. Actrița din “Vis de iubire” joacă unul dintre rolurile mult așteptate

Publicat pe 01.08.2022 la 13:54. Actualizat pe 01.08.2022 la 14:47

Demet Özdemir își surprinde fanii cu cel mai recent proiect profesional. Actrița din "Vis de iubire" joacă unul dintre rolurile mult așteptate. Despre ce este vorba.

Demet Özdemir din "Vis de iubire"

Instagram

Demet Özdemir se numără și ea printre cele mai apreciate vedete din Turcia. A reușit de-a lungul timpului să se facă remarcată atât prin frumusețe, cât și prin talent. A jucat în cele mai îndrăgite seriale din țara sa natală alături de actori cunoscuți pretutindeni. Astfel, numele său a reușit în cele din urmă să fie alăturat profesioniștilor de talie mondială.

Demet Özdemir își surprinde fanii cu cel mai recent proiect profesional

Nu degeaba spunem că frumoasa Demet Özdemir se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia, asta pentru că proiectele sale profesionale curg pe repede înainte. Acum vedeta își prezintă cel mai recent rol al său în serialul “Dünyayla Benim Aramda”, fiind al doilea proiect turcesc transmis pe Disney Plus. Conform Seriesturkish.com, dacă actrița continuă pe acest drum va ajunge să fie pe podium în căutările fanilor din social media.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Toată atenția este îndreptată în acest moment către vedeta de origine turcă. Aceasta va apărea înainte telespectatorilor cu unul dintre cele mai curajoase proiecte ale sale. Va juca rolul de protagonistă alături de Buğra Gülsoy și Hafsanur Sancaktutan. Demet Özdemir a postat deja clipul de promovare pe pagina personală de Instagra, acolo unde a primit peste 6 mii de comentarii. Imaginele au fost văzute de peste 3 milioane de internauți, însă nu este de mirare având în vedere că actrița are peste 15 milioane de fani care îi sunt alături zi de zi.

View this post on Instagram

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

Citește și:

Serialul are 10 episoade și vorbește despre iubirea pierdută a doi tineri. Atunci când İlkin ( Demet Özdemir ) vrea să îi testeze dragostea partenerului său Tolga ( Buğra Gülsoy ), aceasta o aduce pe o altă femeie între ei. De aici totul ia o întorsătură neașteptată, iar participarea fostei colege de platou a lui Can Yaman vine ca o completare a tot ceea ce există deja.

“A mai rămas atât de puțin timp. Nu știu să vă spun data exacta, dar chiar a fost o perioadă plăcută. Pot doar să spun că a mai rămas puțin timp.”, a spus vedeta, potrivit aceleiași publicații menționate mai sus.

Demet Özdemir din “Vis de iubire” vorbește despre operațiile estetice

Cu toate că este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia, Demet Özdemir a fost ca orice vedetă supusă criticilor. După ce au fost văzute mai multe fotografii de-ale vedetei postate pe internet, criticii au spus că are mai multe operații estetice la activ. Actrița din “Vis de iubire” nu a luat însă nicio critică la modul personal, asta pentru că le-a răspuns imediat celor care au comentat.

Citește și:

“Joc în seriale TV de mai bine de 9 ani, când să găsesc timp pentru operații estetice? Dacă mă luați pe mine, cea de la 16 ani și mă puneți lângă ceea ce sunt la 30, da, există schimbări.”, a spus vedeta, conform Riri-Nano.com. Vedeta a mărturisit astfel că nu va fi nevoită să apeleze la bisturiu până la 40 de ani, timp în care o să-și incânte fanii cu frumusețea sa naturală. De altfel, vedeta apelează la yoga facială.

În articolul

Demet Özdemir își surprinde fanii cu cel mai recent proiect profesional. Actrița din “Vis de iubire” joacă unul dintre rolurile mult așteptate

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp