iSerial
Hilal Yıldız din “Moștenirea” a făcut publică prima fotografie în care apare alături de partenerul său. Cum arată bărbatul care i-a furat inima

Publicat pe 01.10.2022 la 18:14. Actualizat pe 01.10.2022 la 17:38

Hilal Yıldız din “Moștenirea” le-a împărtășit fanilor prima fotografie în care apare alături de partenerul său. Cum arată bărbatul care i-a furat inima vedetei.

Hilal Yıldız din “Moștenirea”

Happy Channel

Hilal Yıldız a reușit să impresioneze în serialul “Moștenirea” cu unul dintre cele mai bune roluri interpretate până acum. În ciuda faptului că a intrat în pielea piersonajului antagonist, aceasta nu s-a dezis nicio secundă de la realizarea unei performanțe în adevăratul sens al cuvântului. Mulți nu au îndrăgit-o pe micile ecrane, însă odată ce au descoperit femeia din spatele poveștii, totul a devenit altfel.

Hilal Yıldız din “Moștenirea” a făcut publică prima fotografie alături de partenerul său

Recunoscută pe micile ecrane, dar și pe rețelele sociale. Vedeta din “Moștenirea” știe cu siguranță secretul fericirii eterne. Cu o carieră care este în floare, cu o viață de prințesă, dar și cu sentimente pure, așa se poate descrie viața actriței Hilal Yıldız. Are peste 70 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până acum a postat peste 100 de fotografii și filmulețe, atât de pe platourile de filmare, cât și din viața reală.

Urmărește "Moștenirea", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Cea mai recentă imagine postată de aceasta, o arată alături de partenerul său de viață. În ciuda faptului că bărbatul are profilul de Instagram pe modul privat, tot ceea ce știm despre acesta până la momentul actual este că joacă baschet de profesie la o echipă cunoscută din Turcia, dar și că se numește Tamer Erden. Chiar la descrierea contului din mediul online, acesta se recomandă ca sportiv. Are peste 2 mii de fani și a postat până acum aproximativ 20 de fotografii și filmulețe.

View this post on Instagram

A post shared by Hilal Yıldız (@hilallyyildiz)

“E dificil sentimentul de regret pe care îl avem în dragoste.”, a scris Hilal Yıldız în dreptul fotografiei postate. Fanii nu au întârziat să apară cu tot mai multe comentarii și aprecieri, toate fiind îndreptate către a o felicita pe vedetă.

Citește și:

“Cine este alături de mine pentru ea”, „Dacă te face fericită, adevărata iubire te va scoate la lumină întotdeauna”, “Jos pălăria pentru rolul negativ interpretat. Mi-a plăcut progresul pe care l-a avut obsesia ta pentru Yaman. Îți doresc tot ce e mai bun pe viitor. Chiar m-am bucurat de Zuhal și îmi place cât de talentată de Hilal”, au scris internauții.

Cine este Hilal Yıldız din “Moștenirea”

Mulți dintre telespectatori nu au îndrăgit-o deloc pe meschina “Zuhal”, însă trebuie să știți că Halil este o persoană cu adevărat deosebită. Dacă ne uităm pe profilul său public, aceasta e iubitoare de animale, natură și tot ceea ce este frumos și pur. Înainte de a juca pe platourile de filmare alături de Halil İbrahim Ceyhan și Sıla Türkoğlu, aceasta a fost văzută de cele mai multe ori pe scenele teatrelor din Turcia.

“Am absolvit Conservatorul. Sunt actriță de teatru de 13 ani. Am dat meditații tinerilor care au vrut să aibă o șansă pentru a intra la Conservator. M-am gândit că atâta timp cât pot să trăiesc din asta, nu trebuie să joc la televizor.”, a declarat Hilal Yıldız, conform Oncevatan.com.tr. Aceasta spune că munca grea nu i se pare niciodată o corvoadă, asta pentru că este obișnuită cu un ritm alert.

Cât despre personajul său, aceasta spune că iubește să-i dea viață lui “Zuhal”, asta pentru că este un rol plin de „culoare”. Deși a trecut prin perioade dificile, aceasta nu poate trăi altfel decât într-o viață plină de înșelătorii.

Citește și:

“Cred că datorită muncii întregii echipe și personajelor care s-au conectat extraordinar. Scenariul este unul excepțional.”, a completat vedeta din “Moștenirea”.

În articolul

Hilal Yıldız din “Moștenirea” a făcut publică prima fotografie în care apare alături de partenerul său. Cum arată bărbatul care i-a furat inima

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp