Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o ținută complet albă și s-a lăsat fotografiată astfel. Protagonista din “Moștenirea” uimește cu schimbarea de look

Publicat pe 22.08.2022 la 15:00 Actualizat pe 21.08.2022 la 23:40

Sıla Türkoğlu continuă să apară în mediul online așa cum nu a mai fost văzută până acum. Ținuta complet albă pe care a îmbrăcat-o recent a reușit să-i schimbe înfățișarea. Cum arată vedeta din “Moștenirea”.

Sıla Türkoğlu poartă o bluză deschisă la culoare și îți ține părul prins cu mâna dreaptă

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”, sezon 2

Happy Channel

Fără îndoială, Sıla Türkoğlu continuă să-și uimească fanii de pretutindeni cu fiecare apariție a sa din mediul online. De când a părăsit platourile de filmare ale serialului “Moștenirea”, îndrăgita vedetă nu se dezice de la postările inedite pe care le realizează frecvent. Atitudinea sa este una complet schimbată, iar fotografii stau mărturie.

Numele său apare pe buzele tuturor, asta pentru că decizia sa actuală a uimit atât fanii, cât și producătorii unuia dintre cele mai urmărite seriale din Turcia.

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o ținută completă albă și s-a lăsat fotografiată astfel

Sıla Türkoğlu a luat decizia de a părăsit cel de-al treilea sezon al serialului “Moștenirea”, singurele declarații oficiale fiind ale avocatului actriței. Atunci când a fost întrebată direct de către jurnaliști care a fost motivul pentru care a optat pentru această ideea, vedeta a preferat să păstreze tăcerea. Conform Seriesturkish.com, aceasta se concentrează la momentul actual pe planurile personale.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

Cu toate acestea, ceea ce vedem cu toții în mediul online ne duce cu gândul la faptul că Sıla Türkoğlu nu-și poate uia fanii. Printre sesiunile de sport pe care le practică cu regularitate, așa cum personal a declarat, actrița reușește să participe la sesiuni foto inedite. Cea mai recentă postare a sa de pe pagina personală de Instagram a reușit să-i surprindă pe toți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta a îmbrăcat o ținută complet albă ce îi lasă la vedere abomenul, dar și umerii. De asemenea, coafura este complet schimbată față de ce puteam vedea până acum. Piesa de rezistență a reprezentat-o însă colierul pe care actrița din “Moștenirea” l-a purtat. Un choker cu pietre prețioase a întregit ținuta aleasă. Machiajul a fost unul simplu, însă a reușit și de această dată să-i scoată în evidență trăsăturile feței.

Citește și: Cine este Emre Mete Sönmez, băiețelul care îl interpretează pe Ömer în serialul “Păsări rănite”

Sıla Türkoğlu are peste 800 de mii de fani pe o singură pagină de socializare, acolo unde până acum a postat peste 50 de fotografii și filmulețe. Numărul lor însă continuă să crească, asta dacă ne luăm după ultimele apariții ale vedetei.

Sıla Türkoğlu uimește audiența după plecarea din serialul “Moștenirea”

A fost protagonista serialului “Moștenirea” timp de două sezoane. De-a lungul acestei perioade a reușit să se facă iubită de fani prin simplitate și determinare. În cele mai multe dintre interviurile pe care le-a oferit pentru publicațiile din Turcia, Sıla Türkoğlu spunea că muncește “zi și noapte” alături de colegi pentru ca totul să iasă perfect.

Se pare totuși că vedeta nu a mai putut trece peste anumite întâmplări și a părăsit compania producătoare, dar și cel de-al treilea sezon al serialului. Susținută de fani, a reușit să facă față mult mai ușor presiunii care a fost pusă pe umerii săi odată cu comunicatul de presă apărut în mediul online, oferit de compania producătoare.

Citește și: Totul despre serialul "Moștenirea". Povestea uneia dintre cele mai iubite producții turcești

“Actrița ne-a informat prin intermediul avocaților”, au declarat producătorii la vremea respectivă.

“Sıla Türkoğlu este cea mai frumoasă actriță”, “Păr, față, trup, stil, fără alte efecte”, “Admirăm fiecare poză”, “O perlă”, au scris fanii în dreptul celei mai recente fotografii postate de actriță. Peste 8 mii de comentarii au fost lăsate în detrimentul acesteia.

În articolul

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o ținută complet albă și s-a lăsat fotografiată astfel. Protagonista din “Moștenirea” uimește cu schimbarea de look

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x