iSerial
Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” a devenit erou de cărți pentru copii. Sora celebrului actor a scris o poveste dedicată lui

Publicat pe 12.08.2022 la 13:54. Actualizat pe 12.08.2022 la 14:22

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” a devenit erou de cărți pentru copii. Sora celebrului actor a scris o poveste dedicată lui.

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

Profimedia Images

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A reușit într-un timp foarte scurt să-și demonstreze talentul grație rolului de protagonist și acum este îndrăgit de fanii din întreaga lume. Cariera sa profesională continuă într-un ritm alert, iar actorul își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă.

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” a devenit erou de cărți pentru copii

Fiecare pas pe care îl face Kerem Bürsin în present este o dovadă a faptului că își dorește să continue mai departe sub aceeași traiectorie profesională. Fanii din lumea întreagă îi apreciază munca, atât în mediul online cât și pe micile ecrane, iar recent o nouă surpriză a fost adăugată în viața acestuia. Dacă toată lumea așteaptă un nou rol al vedetei, până atunci Kerem Bürsin a devenit erou de cărți pentru copii.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20:00, doar la Happy Channel

A vizitat Spania de mai multe ori și se află la momentul actual în tratative pentru a învăța limba lui Antonio Antonio Banderas. În mediul online a devenit mult mai absent, însă acest lucru nu înseamnă faptul că actorul din “Dragostea plutește în aer” se odihnește. Fanii așteaptă acum nerăbdători vești din partea vedetei lor preferate. Până atunci îl pot vedea ca personaj în noua carte scrisă chiar de sora sa.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

“Copacul cu banana” ( The Banana Tree) este titulul cărții scrise de Melis Bürsin. Artista este sora mai mare a celebrului actor, absolventă a Columbia University, secția de arte fotografice. Cu ocazia sărbătoririi cele de-a 30a- zi de naștere a fratelui său, artista a decis să-i dăruiască o carte scrisă special pentru el.

Citește și:

Personajul principal care este chiar protagonistul din “Dragostea plutește în aer”, călătorește în Indonezia, acolo unde are parte de cele mai inedite peripeții. Cartea a fost inspirată de perioada în care cei doi au locuit acolo.

Viața și cariera faimosului actor Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

Kerem Bürsin este un actor care a trăit în mai multe țări înainte de a se stabili într-un loc anume. Chiar și acum, vedeta din “Dragostea plutește în aer” își continuă peregrinările în Spania pentru noile proiecte profesionale. Acesta a locuit în Scoția, Malaezia, Arabia Saudită și nu numai, datorită locurilor de muncă pe care le-a avut tatăl său de-a lungul timpului.

“Pentru fratele meu, prietenul meu.”, a fost mesajul scris în cartea destinată copiilor de către sora celebrului actor. Ilustrațiile cărții au fost realizate de către Nicole Debarber. Povestea este scrisă în engleză și a fost primită cu brațele deschise de către toți fanii actorului din “Dragostea plutește în aer”.

Citește și:

Imediat după ce Kerem Bürsin a devenit popular grație rolului său din “Dragostea plutește în aer”, acesta a călătorit în Spania pentru câteva intâlniri de afaceri cu actori cunoscuți precum Antonio Banderas și Álvaro Morte ( Profesorul ) din “La Casa de Papel”. Cu toate că a declarat în repetate rânduri că este pregătit să înceapă noi proiecte în Spania, până acum nu a fost oferită nicio declarație oficială.

În articolul

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” a devenit erou de cărți pentru copii. Sora celebrului actor a scris o poveste dedicată lui

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp