Sıla Türkoğlu revine în mediul online. Ce ținută a purtat vedeta din “Moștenirea”

Publicat pe 11.08.2022 la 12:21 Actualizat pe 11.08.2022 la 13:29

Sıla Türkoğlu revine în mediul online și surprinde cu o nouă ținută aparte. Cum a fost fotografiată vedeta din "Moștenirea".

Sıla Türkoğlu poartă o haină neagră și un fular roșu

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”

Happy Channel

Sıla Türkoğlu se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit într-un timp foarte scurt să cucerească inimile tuturor fanilor. Deși tânără, a reușit să-și dedice tot timpul și talentului rolului de protagonistă pe care l-a îmbrățișat cu success. Cu toate că plecarea sa din cadrul serialului “Moștenirea” a stârnit controverse, acum actrița se poate bucura de noi oportunități profesionale.

Sıla Türkoğlu revine în mediul online cu o ținută aparte

Nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai discutate actrițe din Turcia în prezent. A interpretat rolul de protagonistă în “Moștenirea” și a dovedit că vârsta nu are nicio legătură cu talentul. Sıla Türkoğlu a devenit mult mai activă în mediul online odată ce și-a anunțat retragerea din proiectul care a făcut-o cunoscută.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

Cel care a dezvăluit motivele pentru decizia luată de vedetă a fost chiar avocatul acesteia. Prin intermediul rețelelor sociale, mesajul lăsat pentru fanii care o îndrăgesc a reușit să-i surprindă. Cu peste 900 de mii de fani pe Instagram, Sıla Türkoğlu nu se dezminte de aparițiile fără cusur. Cea mai recentă ținută pe care a probat-o vedeta constă dintr-o pereche de blugi simpli, în partea de sus vedeta optând pentru un top care îi lasă la vedere abdomenul de invidiat. De asemenea, decolteul generos a reușit să-i ofere o altă imagine îndrăgite actrițe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Peste 10 mii de comentarii și 90 de mii de aprecieri a primit Sıla Türkoğlu la cea mai nouă fotografie. Fanii nu au rezistat și au fost încă o dată impresionați de stilul pe care aceasta îl abordează acum.

“Ce ochi frumoși ai”, “Ești din nou pe internet”, “Îți stă minunat în albastru”, “Regina noastră”, au fost doar câteva dintre cuvintele lăsate de internauți către postarea vedetei. După o bună perioadă de timp în care Sıla s-a bucurat de momente inedite alături de cei dragi, acum a venit momentul să-și arate din nou talentul pe micile ecrane.

Sıla Türkoğlu revine pe platourile de filmare după o absență de câteva luni

Sıla Türkoğlu revine pe platourile de filmare în serialul turcesc “ Cranberry Sherbet”. Aceasta va juca alături de actorul Barış Kılıç, actorul cunoscut din seriale precum “Evrim Alasya” și “ Everything About Marriage”.

Evrim Alasya și Sıla Türkoğlu vor fi mamă și fiică în cel mai nou serial așteptat de fanii din Turcia. Producția va începe pe 10 septembrie, însă locația nu a fost anunțată până la momentul actual. Serialul prezintă viața a două familii ce se află la poluri opuse. După relațiile pe care copii le vor avea, părinții vor experimenta sentimente contradictorii și își vor vizualiza propria viață.

Citește și: Cine este Ebru Özkan din "Furtună pe Bosfor". Detalii inedite despre celebra actriță

Sıla Türkoğlu s-a născut pe 18 aprilie 1999 în Turcia. A avut debutul în actorie în cadrul serialului „Crying mother”, ulterior fiind distribuită în rolul de protagonistă pentru serialul “Moștenirea”. Absolventă a liceului Bornova Hatice Güzelcan Anatolian, a știut încă de pe băncile școlii că își dorește să fie aproape de scenă încă de la început. Acum este una dintre cele mai cunoscute actrițe din Turcia.

În articolul

Sıla Türkoğlu revine în mediul online. Ce ținută a purtat vedeta din “Moștenirea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x