iSerial
Melisa Döngel și-a dezvăluit secretul unui trup de invidiat. Ce aliment consumă vedeta tot mai des

Publicat pe 12.09.2024 la 13:41. Actualizat pe 12.09.2024 la 14:48

Vedeta din Dragostea plutește în aer a vorbit într-un interviu recent despre alimentul pe care îl consumă deseori pentru a avea un trup de invidiat. Melisa Döngel și-a uimit fanii cu răspunsul său.

Melisa Döngel și-a dezvăluit secretul unui trup de invidiat

Happy Channel

Melisa Döngel și-a impresionat fanii cu aparițiile sale și cu trupul de invidiat. A dezvăluit recent care este secretul frumuseții sale și cum a implementat un nou regim în viața sa. A jucat în Dragostea plutește în aer, una dintre cele mai îndrăgite producții turcești.

Melisa Döngel și-a dezvăluit secretul unui trup de invidiat

Dat fiind faptul că este persoană publică, aceasta este nevoită întotdeauna să aibă apariții de neuitat în fața camerelor. În ultima vreme a reușit să atragă atenția cu ținutele pe care le-a îmbrăcat, dar și felul cum acestea se așază pe trupul său perfect. Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe.

Urmărește Dragostea plutește în aer, de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

View this post on Instagram

A post shared by Melisa Döngel (@melisadongel)

Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în vacanță de vară a anului 2024. Aceasta și-a petrecut timpul alături de prieteni, la mare. A avut parte de răsturnări de situația în viața personală, însă în prezent nu formează un cuplu. Spune că nu este pregătită să devină mamă, însă și-ar dori să se afle într-o relație la un moment dat.

Citește și:

Melisa Döngel este admirată deseori pentru trupul său tras prin inel și iată că acum și-a dezvăluit secretul. Se pare că aceasta consumă oțet din fructe de păducel, crud, nefiltrat. O ajută în cazul unei diete echilibrate și a programului de nutriție pe care îl urmează. La cei 24 de ani ai săi știe cum să rămână în atenția fanilor.

A decis să aleagă o rețetă care să se potrivească cu metabolismul său, asta pentru a rămâne suplă. Spune că nu mănâncă după ora 18:00 și în prezent cântărește 55 de kilograme. Fructele de păducel reprezintă un produs natural obținut prin fermentarea acestora. Are nenumărate beneficii pentru sănătate, arată milliyet.com.tr.

Melisa Döngel vorbește despre relații într-un interviu recent

Cu toate că a fost în repetate rânduri alăturată mai multor bărbați, se pare că relațiile sale nu au avut un final așteptat. În cele din urmă a declarat că își dorește să formeze un cuplu, fiind o femeie “emoțională”.

“Nu sunt cu nimeni acum, dar mi-ar plăcea. Ușa inimii mele este larg deschisă. Sunt o femeie care iubește, emoțională. Dacă cineva vine spre mine cu iubire necondiționată, o s-o dau la schimb.”, a mărturisit vedeta din Dragostea plutește în aer. Actrița s-a născut pe 18 septembrie 1999 în istanbul și a jucat în producții de succes din țara natală.

Citește și:

S-a alăturat distribuției Dragostea plutește în aer în 2020 și proiectul a fost finalizat în 2021. Astfel a devenit cunoscută în lumea întreagă. De asemenea, a făcut parte din proiectul Kirli Sepeti în 2023 alături de Halil Ibrahim Ceyhan. S-a spus că cei doi ar forma un cuplu, însă au legat doar o frumoasă relație de prietenie. De asemenea, în 2022 a jucat în Kusursuz Kiraci. Este și model, nu doar actriță. Colaborările profesionale prezentate de-a lungul timpului au demonstrat acest lucru, ia brandurile internaționale par să o adore pe vedeta din Turcia. A declarat că nu își dorește să devină mămică în prezent, însă acest vis îi este cu siguranță predestinat.

În articolul

Melisa Döngel și-a dezvăluit secretul unui trup de invidiat. Ce aliment consumă vedeta tot mai des

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp