iSerial
Mert Ramazan Demir urmează să apară într-un nou proiect profesional. Actorul a semnat deja contractul

Publicat pe 29.07.2024 la 21:40. Actualizat pe 29.07.2024 la 19:34

Chiar dacă serialul Golden Boy – Dragoste rebelă se apropie de final, iată că Mert Ramazan Demir își continuă aventura profesională. Actorul a semnat un nou contract. Află despre ce este vorba.

Mert Ramazan Demir urmează să apară într-un nou proiect profesional

Happy Channel

De când joacă rolul lui Ferit în serialul turcesc Golden Boy – Dragoste rebelă, numele lui Mert Ramazan Demir a devenit tot mai popular în rândul fanilor. De altfel, relația cu partenera Afra Saraçoğlu nu a rămas nici acum neobservată.

Mert Ramazan Demir urmează să apară într-un nou proiect profesional

Într-un interviu recent, producătorul de origine turcă Tümay Özokur a mărturisit cum l-a descoperit pentru prima oară pe actorul din Golden Boy – Dragoste rebelă. Se pare că a fost Mert Ramazan Demir cel care l-a căutat pe acesta pe contul personal de instagram, arată odatv.com.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

View this post on Instagram

A post shared by Based İstanbul (@basedistanbul)

Invitat în cadrul show-ului "We Came to the Owner of the Place", celebrul producător a declarat următoarele: „Nu este Mert Ramazan Demir un actor pe care îl admiră toată lumea acum? Mi-a scris pe Instagram. Și-a trimis CV-ul. Nu mai era nicio agenție la care să nu fi aplicat înainte de mine. A postat și o poză foarte rea, mulțumesc. Am citit CV-ul, dar nu m-am uitat la poză. A primit bursă de acolo, de aici...mi-am zis, dacă copilul ăsta a primit burse din locurile astea, are talent. L-am invitat la primul workshop și așa a început călătoria lui Mert Ramazan Demir.”

Citește și:

Actorul și-a reînnoit contractual cu un brand important, astfel că numele său nu va fi uitat prea curând. În următoarea perioada va apărea într-o nouă campanie de promovare, iar proiectele vor continua și în viitor. În prezent, acesta are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 60 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt colaborări inedite pe care Mert Ramazan Demir le-a început de când a devenit celebru în Golden Boy – Dragoste rebelă.

Relația cu Afra Saraçoğlu continuă să fie discutată în mediul online, mai ales după recenta mărturisire a actriței. Aceasta a transmis pe contul personal de instagram că își poate cumpăra singură flori.

Afra Saraçoğlu a publicat un mesaj cu subînțeles în mediul online. Fanii cred că este îndreptat către Mert Ramazan Demir

Într-o postare recentă, protagonista din Golen Boy – Dragoste rebelă apare cu un buchet de flori în mână, dar cu mesajul “Pot să-mi cumpăr singură flori”. Internauții consideră că este o temă îndreptată către partenerul Mert Ramazan Demir. O altă informație despre Afra Saraçoğlu vine chiar de la scenaristul producției.

Citește și:

Acesta a lăsat să se înțeleagă faptul că vedeta a făcut o greșeală atunci când și-a spus replicile, însă totul a trecut neobservat. Născută pe 2 decembrie 1997, aceasta și-a construit un nume în lumea divertismentului. Mai întâi a apărut în multe reclame, ca mai apoi să se afle pe podium în cadrul prezentărilor de modă și în sfârșit să devină o actriță de succes.

A jucat în Bad Boy în 2017 și în prezent se bucură de succes în Golden Boy – Dragoste rebelă. Are peste 9 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt colaborări cu diferite branduri.

În articolul

Mert Ramazan Demir urmează să apară într-un nou proiect profesional. Actorul a semnat deja contractul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp