Taro Emir Tekin îl ia prin surprindere pe Ersin Arıcı în cadrul unui interviu. Cei doi sunt prieteni buni și totul a început pe platourile de filmare Golden Boy

Publicat pe 19.03.2024 la 11:16 Actualizat pe 19.03.2024 la 12:02

Ersin Arıcı a oferit un interviu recent în fața jurnaliștilor și cel care l-a luat prin surprindere a fost chiar colegul de platou, Taro Emir Tekin. Cei doi au legat o relație frumoasă de prietenie de-a lungul timpului.

actori poartă tricouri negre

Taro Emir Tekin îl ia prin surprindere pe Ersin Arıcı în cadrul unui interviu

Happy Channel

Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă a devenit un fenomen în lumea întreagă. Țările în care este difuzat l-au lăudat pe rețelele sociale și actorii au ajuns să fie îndrăgiți de telespectatori. Nu este de mirare că pe platourile de filmare s-au legat relații frumoase de prietenie, dat fiind timpul care a trecut de la primul episod lansat.

Taro Emir Tekin îl ia prin surprindere pe Ersin Arıcı în cadrul unui interviu

Joacă rolul Abidin în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă și a fost implicat de la început în proiectul care l-a făcut cunoscut. Pe micile ecrane, atunci când intră în pielea personajului său, formează un cuplu cu Suna, interpretată de Beril Pozam. Recent, Ersin Arıcı a fost abordat de către reporteri, însă nu a ținut să ofere niciun detaliu legat de viața personală.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ba mai mult, a menționat că are o relație extrem de frumoasă cu colegii de platou, Afra Saracoglu și Mert Ramazan Demir. Cum protagoniștii au fos în repetate rânduri ținta atacurilor de pe rețelele sociale, fiecare dintre membrii distribuției și-a expus părerea în acest sens.

Citește și: Mert Ramazan Demir s-a alăturat unui nou trend în mediul online, însă Afra Saraçoğlu nu acceptă. Ce spun publicațiile din Turcia

Actorul a menționat că în timpul liber, atunci când își dorește să scape de agitația din jur, se roagă. Găsește meditația un bun punct de pornire în acest sens. De asemenea, în ceea ce privește scăderea numărului de urmăritori la începutul sezonului doi, Ersin Arıcı a punctat că în această industrie este normal să mai existe și derapaje.

“Lucrurile astea se întâmplă în industria noastră.”, a spus actorul. La scurt timp, a fost întâmpinat și îmbrățișat de colegul și prietenul Taro Emir Tekin. Acesta din urmă s-a născut pe 15 iunie 1997 în Istanbul și este fiul artistei Șevval Sam și al fostului jucătorul de fotbal, Metin Tekin. Este cunoscut pentru seriale precum Bir Peri Masali, Ciplak și Golden Boy – ragoste rebelă fiind cel mai recent proiect profesional.

Beril Pozam și Ersin Arıcı din Golden Boy – Dragoste rebelă formează un cuplu

După ce dragostea dintre protagoniști a ieșit la iveală, o nouă relație de iubire s-a creat pe platourile de filmare ale seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Este vorba despre Beril Pozam și Ersin Arıcı. În ceea ce o privește pe actriță, aceasta a început să fie în atenția fanilor atât cu viața profesională, cât și cu cea personală. Relațiile sale au fost intens discutate de către jurnaliști.

Citește și: Povestea personajului Suna. Cine este actrița care joacă personajul îndrăgit de fani

În vârstă de 27 de ani, a format un cuplu cu Erdem Kaynarca pentru o perioadă, arată sabah.com.tr. Cei doi au jucat împreună într-o producție din 2021. După ce o perioadă s-au iubit departe de ochii celor curioși, au decis să încheie parteneriatul îmtr-un mod subtil.

În ceea ce îl privește pe Ersin Arıcı, acesta s-a născut pe 7 iulie 1991 în Turcia și a jucat în producții precum Kal – alături de Burak Deniz și Dilan Cicek Deniz, Paper lives – alături de Cagatay Ulusoy și Emir Ali Dogrul, Yakamoz S-245 din 2022 și altele. Are 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Taro Emir Tekin îl ia prin surprindere pe Ersin Arıcı în cadrul unui interviu. Cei doi sunt prieteni buni și totul a început pe platourile de filmare Golden Boy

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x