iSerial
Mesajul pe care l-a lăsat Beril Pozam pentru Emre Altuğ odată cu plecarea acestuia din Golden Boy – Dragoste rebelă. Cei doi au devenit buni prieteni

Publicat pe 04.08.2024 la 19:36. Actualizat pe 04.08.2024 la 19:16

Schimbările care au apărut de-a lungul timpului în cadrul producției Golden Boy – Dragoste rebelă i-au surprins fără doar și poate pe fani. Recent, Beril Pozam i-a oferit un mesaj emoționant lui Emre Altuğ după plecarea acestuia din distribuție.

Mesajul pe care l-a lăsat Beril Pozam pentru Emre Altuğ odată cu plecarea acestuia din Golden Boy – Dragoste rebelă

Happy Channel

Schimbările care au loc în Golden Boy – Dragoste rebelă sunt din ce în e mai evidente. Fanii continuă însă să aibă preferați și să urmărească povestea așa cum o făceau și până în prezent. Una dintre cele mai surprinzătoare separări vine din partea lui Emre Altuğ, unul dintre cei mai valoroși actori din echipă.

Mesajul pe care l-a lăsat Beril Pozam pentru Emre Altuğ odată cu plecarea acestuia din Golden Boy – Dragoste rebelă

A fost Beril Pozam cea care a ținut să-i lase fostului său coleg un mesaj emoționant, iar fanii au reacționat imediat. Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir sunt actorii principali din Golden Boy – Dragoste rebelă, unul dintre cele mai ambițioase proiecte din Turcia la momentul actual. În ceea ce-l privește pe Emre Altuğ, acesta a interpretat rolul Orhan, însă și-a luat rămas-bun de la colegii săi, arată aksam.com.tr.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

View this post on Instagram

A post shared by Beril Pozam (@berilpozam)

“Inima mea este frântă. Nu eram pe platourile de filmare în acea zi. A fost un partener minunat pe set. Este o persoană foarte amuzantă, nu simt că ne-a părăsit deloc.”, a spus Beril Pozam într-un interviu oferit jurnaliștilor din țara natală. De asemenea, actorul a mărturisit că nimic din situația actuală nu a fost realizată intenționat și ulterior și-a cerut scuze în fața telespectatorilor și internauților.

Citește și:

În ceea ce privește parcursul profesional al actriței Beril Pozam în cadrul Golden Boy – Dragoste rebelă, aceasta și-a lăsat punctul de vedere legat de viitorul său în acest proiect.

“Suntem puțin triști cu toții. O să stăm puțin departe de audiență și eu de colegii mei. O să continuăm sezonul după o scurtă pauză. Nu știu ce se va întâmpla în noul sezon, dar sunt entuziasmată ca toată lumea. Știu că vor fi lucruri foarte interesante în sezonul final.”, a mărturisit vedeta. Subliniind că vor fi foarte multe surprize în episoadele ce vor urma, s-a anunțat faptul că finalul sezonului doi are loc pe 7 iunie.

Beril Pozam a îmbrăcat o rochie neagră în cadrul unui eveniment monden

Recent, actrița din Golden Boy – Dragoste rebelă a participat în cadrul unui eveniment monden, acolo unde a îmbrăcat o rochie neagră fără mâneci. Dacă de obicei o vedem pe vedetă fără machiaj, de data aceasta alta a fost apariția sa.

Citește și:

“Te iubim și te susținem”, “Ai niște poze foarte frumoase”, “Bineînțeles că toată lumea știe cine este fotograful”, „Ești foarte frumoasă”, au fost câteva dintre cuvintele fanilor. Era de așteptat ca o nouă idilă să se întâmple pe platourile de filmare ale seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. De data aceasta este vorba despre Ersin Arıcı și Beril Pozam.

Se pare că nu doar protagoniștii seriei s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, ci și ceilalți actori din distribuție. Beril Pozam s-a născut pe 20 noiembrie 1995 și printre proiectele sale de succes se numără Povestea de pe insulă în 2021 cu Alp Navruz. În 2023, a făcut parte din proiectul Oh Belinda, acolo unde a jucat rolul Arzu. S-a aflat pe platourile de filmare împreună cu Neslihan Atagul, Serkan Cayoglu și Necip Memilli. A lucrat și în serialul Baba.

În articolul

Mesajul pe care l-a lăsat Beril Pozam pentru Emre Altuğ odată cu plecarea acestuia din Golden Boy – Dragoste rebelă. Cei doi au devenit buni prieteni

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp