Taro Emir Tekin și Beril Pozam apar împreună pe coperta unei reviste din Turcia. Aceasta este călătoria actriței pentru regăsirea de sine

Publicat pe 16.05.2024 la 13:41 Actualizat pe 16.05.2024 la 14:24

Taro Emir Tekin și Beril Pozam pozează pentru prima oară împreună pe coperta unei reviste din Turcia. Actorii au oferit și un interviu curajos.

actori pe platourile de filmare

Taro Emir Tekin și Beril Pozam apar împreună pe coperta unei reviste din Turcia

Happy Channel

Beril Pozam și Taro Emir Tekin s-au lăsat fotografiați pentru prima oară împreună pentru o publicație celebră din Turcia. Cei doi actori joacă roluri esențiale în serialul fenomen Golden Boy – Dragoste rebelă și se bucură de succes atât în țara natală cât și în lume. Cum au apărut actorii.

Taro Emir Tekin și Beril Pozam apar împreună pe coperta unei reviste din Turcia

Cei doi actori joacă personaje care formează un cuplu în Golden Boy – Dragoste rebelă. Beril Pozam este Suna, iar Taro Emir Tekin este Kaya. Actrița a oferit detalii despre sezonul doi al seriei, dar și despre momentele de la filmări care sunt deopotrivă amuzante și serioase.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Suna Şanlı este în principal o persoană singuratică. Vine dintr-o familie care nu a fost cu adevărat o familie A reușit să ajungă unde este astăzi datorită legăturii pe care a creat-o cu sora sa. Este disperată și neexperimentată în fața evenimentelor care se întâmplă pe drum. În mare parte, încearcă să supraviețuiască, indiferent de lucrurile care se întâmplă în viața ei. Pentru ea, a discuta lucrurile esențiale este vital. Spune la un moment dat că fericirea nu este pentru oameni ca ea. Încearcă să cuprindă fericirea cu unchiile. În opinia mea, în călătoria de a găsi fericirea, este important să ne găsim pe noi înșine.”, a declarat Beril Pozam.

Citește și: Povestea personajului Suna. Cine este actrița care joacă personajul îndrăgit de fani

Nu a uitat să menționeze de partenerul său de pe platourile de filmare, dar și cel cu care a fost alături atunci când a oferit interviul surpriză pentru fanii săi. L-a descris într-un mod cu totul pozitiv, iar asta îi poate aduce lui Taro Emir Tekin noi fani de-a lungul timpului.

“Taro este o persoană minunată. Este politicos, amuzant, se gândește la toată lumea. Este un adevărat gentleman. Te susține atunci când ai nevoie, dar este și foarte plăcut să vorbești cu el. Mereu încearcă să mai adauge lucruri în plus.”, a transmis Beril Pozam în cel mai recent interviu, arată bursadabungun.com.

Ce spune Beril Pozam despre succesul seriei Golden Boy – Dragoste rebelă

Se află deja la cel de-al doilea sezon al producției de succes realizată în Turcia. Continuă să joace un rol esențial în celebra poveste, astfel că a vorbit despre ceea ce serialul a reușit să le aducă fanilor de-a lungul timpului.

“În primul rând, cred că factorul esențial constă în faptul că avem în distribuție actori minunați, oameni plini de talent. Sunt foarte norocoasă că pot să lucrez cu astfel de prieteni. În primul rând, primele mele mulțumiri sunt către oamenii care au adus acești actori împreună și au stabilit această lume. Cu toții încercăm să facem tot ce ne stă în putință. Restul ține de fani.”, a spus vedeta.

Citește și: Beril Pozam din Golden Boy – Dragoste rebelă revine în mediul online după o lungă perioadă de absență. Afra Saracoglu i-a lăsat un comentariu emoționant

Nu în ultimul rând, Taro Emir Tekin a vorbit și el despre rolul său din Golden Boy – Dragoste rebelă și cum acesta i-a afectat cariera, atât la nivel profesional cât și personal.

“Kaya a venit în viața mea într-un moment în care mă simțeam extrem de singur. Ca să-ți spun adevărul, am vrut să experimentez toate trăirile pe care el le are. Kaya m-a învățat să găsesc confort în necunoscut.”, a declarat Taro Emir Tekin. Cu toate că s-a alăturat echipei Golden Boy – Dragoste rebelă mult mai târziu, a menționat că a fost primit cu bucurie de către colegii săi.

“Beril este delicioasă. Se joacă cu mine foarte mult. Este solidă, are caracter și este de încredere. Asta lasă un spațiu foarte mare pentru mine pentru a mă juca. Este foarte eliberator să poți să joci alături de un prieten cu care te înțelegi și în viața reală.”, au fost cuvintele faimosului Taro Emir Tekin.

În articolul

Taro Emir Tekin și Beril Pozam apar împreună pe coperta unei reviste din Turcia. Aceasta este călătoria actriței pentru regăsirea de sine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 iunie 2024. Berbecii au nevoie de planuri în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mihaela merge la mare în fiecare an, dar n-a mai dat bani pe hotel de decenii. Cum reuşeşte: "Ne simţim ca acasă"
a1.ro
Ce nume poartă Ilona Brezoianu după cununie: „Vă dați seama că trebuie să-i spunem doamnă?” Cum a apărut la Neatza
HelloTaste.ro
Gem de căpșuni cu zahăr gelifiant. Rețetă rapidă și sigură
Catine
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
useit.ro
Elon Musk a devenit din nou tată la începutul anului. De ce s-a aflat abia acum despre cel de-al 12-lea copil al miliardarului
as.ro
Decizia radicală luată de fiica lui Irinel Columbeanu, după ce tatăl ei a ajuns falit într-un azil de bătrâni
MediCOOL
Efectele înotului asupra organismului. Ce beneficii aduce sănătății
Spynews
Gestul halucinant al unui bărbat din Medgidia, după ce a aflat că soția l-a înșelat a doua oară. Și-a ieșit din minți și nu a mai ținut cont de nimic / FOTO
DeParinti
Torticolis: tipuri, cauze, simptome și tratament
MediCOOL
Semne ale deficienței de fosfor. Ce indică lipsa acestui mineral
HelloTaste
Cum se sterilizează borcanele și sticlele pentru conserve
x