iSerial
Pelin Karahan din Suleyman Magnificul are propria grădină de legume. Actrița trăiește un stil de viață sănătos

Publicat pe 24.09.2024 la 15:47. Actualizat pe 24.09.2024 la 17:54

Pelin Karahan joacă un rol esențial în serialul Suleyman Magnificul și este o actriță îndrăgită din Turcia. În viața personală își dedică timpul familiei și se bucură de copiii săi.

Pelin Karahan din Suleyman Magnificul are propria grădină de legume

Happy Channel

Pelin Karahan face parte din distribuția seriei Suleyman Magnificul și este una dintre actrițele preferate ale fanilor. A jucat în seriale faimoase printre care Yeter în 2015, dar și Kavak Yelleri în 2007.

Pelin Karahan din Suleyman Magnificul are propria grădină de legume

În plan personal este căsătorită cu Bedri Güntay din 2014 și a mai fost căsătorită cu Erdinç Bekiroğlu din 2011 până în 2013. Este mămica a doi copii și a demonstrat că îi crește pe aceștia într-un mod cât mai simplu și corect. A dezvăluit că are propria grădină de legume și că le oferă celor mici alimente bogate în nutrienți ce îi ajută să aibă o creștere naturală.

View this post on Instagram

A post shared by Pelin Karahan (@pelinkarahan)

Are 5 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până în prezent peste o mie de fotografii și filmulețe. În cele mai recente dintre acestea apare ca o persoană complet diferită. Și-a schimbat coafura, iar astăzi este blondă. Într-o imagine recent publicată apare într-o rochie galbenă, lungă cu spatele gol.

Citește și:

“Această rochie este superbă”, “Ești foarte frumoasă”, “Ar fi plăcut să vedem și partea din față a rochiei”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Născută în 1984 în Ankara, și-a dezvoltat cariera artistică de-a lungul timpului și a devenit îndrăgită de către public încă de la început. După ce a participat în cadrul unui eveniment în Etiler, a fost surprinsă de către jurnaliști și a vorbit cu aceștia despre modul în care își crește copiii, arată samdan.com.tr.

Este un exemplu concret de perseverență în viața personală, dar și în cea profesională. De-a lungul timpului a dovedit că își merită locul în cadrul celor mai îndrăgite vedete din țara natală, top creat chiar de către fani turci.

Atunci când nu se află pe platourile de filmare, preferă să gătească pentru familia ei și este o pasionată de tot ce înseamnă produse de cofetărie.

Cum a slăbit Pelin Karahan din Suleyman Magnificul

Printre dezvăluirile pe care le-a făcut a menționat și despre dieta pe care a urmat-o pentru a scădea în greutate. După naștere, vedeta a simțit nevoia să facă o schimbare în viața sa astfel.

Citește și:

“Am slăbit 10 kilograme. M-am trezit în fiecare dimineață și am făcut sport. Am fost și sunt atentă la ceea ce mănânc și beau. Mi-am redus mesele la două pe zi. Am un medic care mă ajută, m-a ajutat să slăbesc. Am făcut post intermitent. Mai mult am început să fiu sănătoasă, pe lângă faptul că am slăbit. Am avut o problemă cu intestinele, eram foarte balonată în prima parte a zile, parcă eram mereu gravidă. În procesul ăsta, am găsit ceea ce e bun pentru mine.”, a punctat actrița celebră pentru rolul din Suleyman Magnificul, potrivit aceleiași publicații. Deși consuma foarte mulți carbohidrați, a declarat că a renunțat.

A mărturisit că printre producțiile turcești favorite se află și Bir Baskadir, un serial care a fost distribuit peu na dintre platformele de streaming. Actrița a declarat că este pregătită să joace orice rol i s-ar propune în viitor.

În articolul

Pelin Karahan din Suleyman Magnificul are propria grădină de legume. Actrița trăiește un stil de viață sănătos

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp