iSerial
Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” a îmbrăcat o rochie provocatoare cu spatele gol și s-a lăsat fotografiată astfel. Ce imagine a postat vedeta în mediul online

Publicat pe 12.09.2022 la 10:56. Actualizat pe 12.09.2022 la 11:49

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” a îmbrăcat o rochie provocatoare cu spatele gol și s-a lăsat fotografiată într-un mod cu totul surprinzător. Ce imagine a postat vedeta pe contul personal de socializare.

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”

Happy Channel

Sıla Türkoğlu reușește să uimească cu fiecare apariție din mediul online. De când a luat decizia de a părăsi platourile de filmare ale serialului “Moștenirea”, fanii au observat o schimbare drastică în stilul vedetei. De asemenea, actrița postează constant fotografii pe pagina personală de socializare, acolo unde este apreciată de cei mai mulți dintre internauți.

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” a îmbrăcat o rochie provocatoare cu spatele gol

Sıla Türkoğlu se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să-și facă simțită prezența pe micul ecran odată cu rolul său din serialul “Moștenirea”. Timp de două sezoane a ținut publicul telespectator cu ochii țintă în fața televizoarelor și astfel și-a creat rapid o întreagă armată de fani. Cu toate acestea, la un moment dat s-a făcut public faptul că vedeta a renunțat la rolul său, în ciuda succesului.

View this post on Instagram

A post shared by Sıla Türkoğlu (@silaaturkoglu)

Dacă atunci când juca rolul “Sîla”, vedeta era absentă din mediul online și posta foarte puține fotografii în diferite ipostaze, acum o putem vedea cu adevărat schimbată. Cu peste 900 de fani pe pagina personală de Instagram, a reușit până în prezent să adune peste 60 de postări. Cea mai recentă dintre acestea o înfățișează într-o rochie mulată, cu paiete, care îi scoate în evidență trupul de invidiat. De asemenea, spatele gol reușește să-i confere o altfel de înfățișare.

Citește și:

Detaliul observat de fani a fost chiar lenejeria intimă ce se poate vedea cu ușurință. Ca și coafură, Sıla Türkoğlu a optat pentru o coadă de cal simplă, realizată în creștetul capului. Machiajul este ca de obicei unul simplu, fără prea multe artificii. Ca și descriere, protagonista din “Moștenirea” a simțit nevoia să-i mulțumească fotografiului ce a surprins-o într-o lumină perfectă. Peste 6 mii de comentarii și mai mult de 100 de mii de aprecieri au lăsat internauții pentru îndrăgita vedetă.

Locul faimoasei Sıla Türkoğlu a fost ocupat în serialul “Moștenirea”, însă lucrurile s-au schimbat considerabil

Cel de-al treilea sezon al serialului “Moștenirea” este gata să fie difuzat în Turcia, țara de origine a celebrei producții. Cu toate că Sıla Türkoğlu a reușit să impresioneze audiența cu rolul său de protagonistă, aceasta s-a retras de pe platourile de filmare chiar la finalul celui de-al doilea sezon. Acum urmează ca în cariera sa să se strecoare noi proiecte importante. Primul de acest gen este “Kızılcık Şerbeti”.

Urmărește "Moștenirea" , de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

Potrivit Seriesturkish.com, serialul “Moștenirea” vine în prezent cu schimbări considerabile. Halil İbrahim Ceyhan continuă să joace rolul de protagonist, însă Nanuka Stambolishvili este cea care i-a luat locul frumoasei Sıla Türkoğlu. Născută în Batumi, aceasta apare deja în trailerul serialului. Astfel, toți ceilalți actori au fost nevoiți să se adapteze noilor condiții de muncă. Personajul “Nana” vine ca o femeie puternică ce se adaptează cu ușurință oricăror provocări.

View this post on Instagram

A post shared by Cem Talu (@cemtalu)

Citește și:

Atunci când “Yaman” caută un vinovat pentru tot ceea ce i s-a întâmplat în viață, “Nana” îi răspunde că tot ceea ce are în prezent este răzbunarea. Se așteaptă ca întâlnirea dintre cei doi să fie una de-a dreptul emoționantă. Cu toate acestea, plecarea îndrăgitei Sıla Türkoğlu a rămas ca un ecou în inimile fanilor.

În articolul

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” a îmbrăcat o rochie provocatoare cu spatele gol și s-a lăsat fotografiată astfel. Ce imagine a postat vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp