Sıla Türkoğlu are o înlocuitoare în serialul “Moștenirea”. Cine este Nana Stambolishvili, actrița care va jucat rolul de protagonistă

Publicat pe 26.08.2023 la 12:38 Actualizat pe 20.08.2023 la 13:59

Sıla Türkoğlu are oficial o înlocuitoare în serialul "Moștenirea". Nana Stambolishvili, actrița care joacă rolul de protagonistă se află la primul său proiect de anvergură. Despre cine este vorba.

Sıla Türkoğlu stă lângă Halil Ibrahim Ceyhan

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”, sezon 2 alături de Halil İbrahim Ceyhan

Happy Channel

Sıla Türkoğlu este una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia la momentul actual. A reușit astfel într-un timp foarte scurt să se facă remarcată cu rolul său în serialul turcesc “Moștenirea” și să-i facă pe fani să o aprecieze și în mediul online, acolo unde a început să fie din ce în ce mai activă odată cu renunțarea la proiect.

Sıla Türkoğlu are o înlocuitoare în serialul “Moștenirea”

Serialul “Moștenirea” a reușit să atragă atenția asupra sa atât în Turcia, cât și în afară, iar personajele principale au prins contur pe măsură ce povestea a mers mai departe. De-a lungul a două sezoane, Sıla Türkoğlu a reușit să surprindă cu talentul său la o vârstă fragedă. Fiind la primul mare proiect de acest gen, fanii au rămas de-a dreptul uluiți. Cu toate acestea, vedeta și-a expus dorința de a părăsi platourile de filmare și de a se concentra pe viața personală.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

Astfel, finalul celui de-al doilea sezon nu a fost filmat alături de aceasta, iar cel de-al treilea era lipsit cu desăvârșire de protagonista. Potrivit presei, Sıla Türkoğlu și-a anunțat retragerea acum mai bine de două luni. Motivul a fost expus public de către avocatul actriței și inițial confuzia tuturor a fost că serialul va continua fără o prezență feminină. Potrivit Seriesturkish.com, criza personajelor a dispărut în cadrul serialului “Moștenirea”, asta pentru că cea care îi va fi alături lui Halil İbrahim Ceyhan va fi Nana Stambolishvili. Moment nu există nicio informație legată de aceasta, însă se cunoaște faptul că a fost model.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a revenit pe platourile de filmare ale serialului “Moștenirea”. Ce fotografie a postat actorul

De asemenea, se află la prima experiență de acest gen ca și protagonistă într-o dramă turcească de succes. Cu cel de-al treilea sezon în pregătire, Sıla Türkoğlu a avut de înfruntat lupte grele cu compania producătoare din Turcia. Deși protagonista serialului “Moștenirea” s-a schimbat, publicul va avea întotdeuana în minte imaginea actorilor Sıla Türkoğlu și Halil İbrahim Ceyhan.

Sıla Türkoğlu surprinde cu aparițiile în mediul online

Deși nu va mai putea fi văzută în serialul “Moștenirea”, Sıla Türkoğlu este în continuare apreciată în mediul online, mai precis pe pagina personală de Instagram. Are peste 900 de mii de internauți care îi apreciază postările. Cât despre Nana Stambolishvili, cea care îi va da viață protagonistei, are peste 25 de mii de fani la momentul actual. Se descrie ca fiind dansatoare, actriță și fondatoarea a unui magazin de haine. Aceasta pregătește atât haine pentru copii cât și pentru adulți și brand-ul poate fi găsit pe pagina de Instagram.

Citește și: Sıla Türkoğlu a strălucit din cap până în picioare într-o rochie cu paiete. Cum arată vedeta din “Moștenirea”

De asemenea, Nana Stambolishvili este și mămică a unui băiețel. Mai multe imagini și filmulețe au fost postate chiar de viitoarea actriță pe internet. Încă un indiciu care poate fi observat cu ochiul liber este faptul că aceasta l-a prezentat tuturor pe partenerul său. În 2020, vedeta posta o imagine emoționantă alături de familie. Pe Tik Tok, vedeta este prezentă în mod constant și chiar a fost anunțat deja pe platforma socială faptul că va fi noua protagonistă din “Moștenirea”, sezonul 3. Este de așteptat reacția fanilor în cadrul celui de-al treilea sezon.

În articolul

Sıla Türkoğlu are o înlocuitoare în serialul “Moștenirea”. Cine este Nana Stambolishvili, actrița care va jucat rolul de protagonistă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x