iSerial
Taro Emir Tekin a fost surprins alături de prieteni în vacanță. Gestul pe care l-a făcut actorul i-a luat prin surprindere pe fani

Publicat pe 01.07.2024 la 16:52. Actualizat pe 01.07.2024 la 19:31

Taro Emir Tekin a ajuns în vacanță alături de prieteni. Actorul petrece momente importante departe de luminile reflectoarelor.

Taro Emir Tekin a fost surprins alături de prieteni în vacanță

Happy Channel

Taro Emir Tekin face parte din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. A reușit foarte ușor să se integreze în echipă cu toate că a venit mult mai târziu în cadrul producției celebre. După o perioadă intensă pe platourile de filmare, acesta se bucură de vacanță.

Taro Emir Tekin a fost surprins alături de prieteni în vacanță

Recent, actorul s-a aflat alături de mama sa atât în Bodrum cât și la concertul unde aceasta a performat. Fotografiile au apărut în mediul online. Taro Emir Tekin joacă alături de Afra Saracoglu, Mert Ramazan Demir și Cetin Tekindor. După finalul seriei, acesta s-a aflat în vacanță.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

View this post on Instagram

A post shared by Taro (@taroemir)

Acesta joacă rolul Kaya în Golden Boy – Dragoste rebelă. Născut pe 15 iunie 1997 ca fiul al artistei Șevval Sam și fostului jucător de fotbal, Metin Tekin, acesta a studiat actoria încă de mic. Absolvent al University of Arts London, și-a continuat studiile la Oxford School of Drama. După ce a trăit în Anglia o perioadă, s-a întors în Turcia pentru a demonstra că este un actor desăvârșit.

Citește și:

Până în prezent a jucat în producții precum "Rise of Empires: Ottoman", a urmat "Çıplak", apoi înainte de Golden Boy – Dragoste rebelă a lucrat în cadrul proiectului O poveste cu zâne. În ceea ce o privește pe mama sa celebră, Șevval Sam s-a născut în 1973 în Turcia. Pe lângă actorie, aceasta este o cântăreață talentată.

Mamă-fiu, cei doi sunt apreciați atât pe micile ecrane cât și în mediul online. Recent, Taro Emir Tekin a fost văzut în vacanță alături de prieteni. Acesta a fost întrebat dacă și-ar dori să realizeze un proiect profesional alături de mama sa.

“Nu putem face asta acum pentru că ne-am privi unul pe celălalt. Nu pot să fac asta pentru că eu doresc să o urmăresc. Sunt și un admirator. Ne întrebăm de ce am face asta.”, a declarat actorul.

Taro Emir Tekin a fost lăudat pentru forma de invidiat

A ținut să deschidă sezonul vacanțelor în Bodrum. Jurnaliștii l-au surprins bucurându-se de momentele alături de cei dragi. Actorul în vârstă de 27 de ani a fost surprins de jurnaliști în fața camerelor.

Citește și:

S-a bucurat de vremea frumoasă împreună cu prietenii timp de aproximativ jumătate de oră, după cum specifică presa locală. A menționat că de-a lungul timpului și-a dorit să învețe cum să cânte la pian pentru a impresiona femeile.

“Chiar am avut repertoriu. Am experimentat epuizare emoțională timp de 1 an și jumătate. În tot acest timp am scris un cântec, o să-l scot în curând. Acest cântec m-a ajutat să trec peste durerea separării.”, a spus actorul. A format un cuplu cu Sofia Katc. A fost judecat de-a lungul timpului pentru felul în care se îmbracă.

“Nu mi-a păsat foarte tare de critici pentru că am rămas foarte sincer cu mine. Am propriul stil, în general duc hainele la croitor în loc să le cumpăr așa cum sunt.”, a specificat Taro Emir Tekin. În repetate rânduri a punctat faptul că a fost judecat pentru bunătatea de care a dat dovadă.

În articolul

Taro Emir Tekin a fost surprins alături de prieteni în vacanță. Gestul pe care l-a făcut actorul i-a luat prin surprindere pe fani

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp