Care este povestea Elei Velden, protagonista din ”Dansul pasiunii”. De ce actrița nu își folosește numele real

Publicat pe 18.05.2024 la 18:21 Actualizat pe 18.05.2024 la 19:02

Ela Velden o interpretează pe Nora López în serialul ”Dansul pasiunii”, difuzat de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:30.

Ela Velden o interpretează pe Nora López în serialul ”Dansul pasiunii”, difuzat de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:30.

Captura Instagram/ Ela Velden

Află din rândurile următoare povestea actriței mexicane Ela Velden, protagonista din cel mai nou serial de la Happy Channel, ”Dansul Pasiunii”.

Citește și: Cum s-a filmat Cansu Tosun după ce a făcut pace cu tatăl său, după întregul scandal provocat de divorțul părinților. Imagini rare cu actrița

Care este povestea Elei Velden, protagonista din ”Dansul pasiunii”

Daniela Campos Reséndiz, cunoscută sub numele de Ela Velden, este actriță și model mexican. Protagonista din ”Dansul pasiunii” s-a născut în Querétaro, Mexic. S-a mutat în Mexico City pentru a studia actoria, s-a înscris la CEA Televisa în 2011 și a absolvit în 2013.

De ce actrița Ela Velden nu își folosește numele real

Daniela Campos Reséndiz a început să facă modeling la 13 ani și a apărut în reclame, editoriale și prezentări de modă în adolescență. De asemenea, a apărut în reclame pentru campania Garnier, alături de cântăreața Dulce Maria în 2010.

La vârsta de 18 ani, a părăsit Querétaro și s-a stabilit în Mexico City, unde a studiat la școala de actorie a Televisa, Centro de Educación Artística, între 2011 și 2013. A apărut în mai multe producții ale școlii și a absolvit după ce a terminat un curs de trei ani în 2013.

Și-a ales numele ”Ela Velden” după ce a încercat fără succes să se înregistreze și să aibă succes ca actriță cu numele ei de naștere.

Citește și: Buçe Buse Kahraman, imagini rare cu iubitul ei. Cum arată bărbatul care a cucerit-o pe frumoasa Pelin din ”Golden Boy.Dragoste rebelă”

Ce se știe despre viața personală a Elei Velden

Velden a avut o relație cu actorul argentinian Federico Ayos în perioada 2017-2018. La sfârșitul anului 2018, ea a confirmat pe Instagram că are o relație cu actorul Emiliano Zurita. Relația lor s-a încheiat după patru ani, iar despărțirea a fost confirmată în 2023.

Ela este cofondatoare și coproprietară a agenției de producție media Ellas Cuatro.

În ce producții a apărut Ela Velden

În 2013, Velden a debutat ca actriță în serialul mexican de televiziune Gossip Girl: Acapulco. Inițial, ea a primit rolul „Jenny Parra” și a filmat un trailer de promovare pentru serial, dar când rolul a fost dat altei actrițe, ea a obținut personajul „Gaby”.

În mai 2014, Velden a dat o audiție pentru a juca rolul surorii mai mici a personajului principal în o telenovelă a producătorului Pedro Damián, ”Muchacha italiana viene a casarse”, în Ciudad de Mexico. Telenovela se bazează pe populara telenovelă mexicană cu același nume din 1971.

În luna iulie a aceluiași an, ea a fost anunțată ca fiind unul dintre actorii aflați în considerațiile finale pentru un rol în telenovelă. În august, participarea lui Velden în ”Muchacha italiana viene a casarse” a fost confirmată oficial.

Citește și: Cum au apărut Alina Boz și Umut Evirgen după zvonurile că nu mai sunt împreună. Imaginile pe care fanii actriței le așteptau

Acesta a și debutul într-o telenovelă. Velden a învățat limba italiană pentru a se pregăti pentru rolul ei.

În 2015, s-a alăturat distribuției celei de-a doua etape a spectacolului ”A que no me dejas”, unde a jucat alături de Camila Sodi, Ignacio Casano, Arturo Peniche și Erika Buenfil.

În 2016 a avut primul ei rol principal în telenovela ”Despertar contigo”, în regia lui Pedro Damián, cu Daniel Arenas.

În 2017, Ela Velden a lucrat pentru prima dată cu Giselle González în telenovela ”Caer en tentación, având primul rol de antagonistă.

„Dansul pasiunii”/„Senda Prohibida”, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 22:30

„Dansul pasiunii”/„Senda Prohibida” (2023) o urmărește pe Nora López (Ela Velden), o femeie ambițioasă care nu ezită să creeze un conflict între un tată și un fiu pentru a obține viața de lux pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

Trăind în vremuri în care femeia e considerată doar un obiect, Nora López sau Corina, cum este cunoscută în cabaretul în care lucrează, are un singur scop în viață. Tânărul Roberto Rubio (José Manuel Rincón) îi propune Corinei, o dansatoare din cabaret, să fie prietena lui.

Tatăl lui, bogatul om de afaceri Federico Rubio (Raúl Méndez), o întâlnește pe Nora, o frumoasă angajată a unei florării. Niciunul dintre ei nu bănuiește că frumusețea imaculată de care se simți atrași e gata să calce totul în picioare pentru a trăi așa cum crede că merită.

„Dansul pasiunii”/„Senda Prohibida” își face loc în programul Happy Channel începând de sâmbătă 18 mai, cu difuzare în fiecare sâmbătă și duminică, câte două episoade, de la ora 22.30.

În articolul

Care este povestea Elei Velden, protagonista din ”Dansul pasiunii”. De ce actrița nu își folosește numele real

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iulie 2024. Berbecii au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
a1.ro
Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase
HelloTaste.ro
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Catine
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
useit.ro
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
MediCOOL
Efectele adverse ale folosirii aparatului de aer condiționat. La ce este important să fii atent
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
DeParinti
Ce impact are educația permisivă asupra dezvoltării copilului
MediCOOL
Ce este nictofobia. De ce apare teama de întuneric și cum o poți trata
HelloTaste
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
x