Cautare: 479 rezultate dupa tagul "agentia vip"

Agenția Vip. Doctorul Florian Baltă, informații utile în plină pandemie de coronavirus

acum 74 zile

Doctorul Florian Baltă, listă de sfaturi pentru întărirea sistemului imunitar, în plină pandemie de coronavirus.

Agenția Vip. Ion Alexie, medicul care l-a tratat pe Mihai Neşu, sfaturi pentru a trece mai ușor peste perioada stării de urgență

acum 74 zile

Medicul care l-a tratat pe Mihai Neşu, transmisiune directă din Statele Unite ale Americii! Celebrul doctor român spune ce măsuri drastice s-ar putea lua pentru a scăpa de Covid-19!

Agenția VIP. Provocare amuzantă. Edy și Marian Mexicanu, față în față, în proba talentului

acum 84 zile

Tată şi fiu, faţă în faţă, în provocarea care îţi dă lacrimi de râs. Edy și Marian Mexicanu desenează ce mimează. Ce trebuie să facă cei doi, pas cu pas.

Agenția VIP. Bunicul de o suta de ani, mărturisiri emoţionante. A fost plecat timp de şapte ani pe front, iar familia l-a crezut mort

acum 84 zile

Este unul dintre cei mai în vârstă oameni din lume. Astăzi împlineşte o sută de ani şi îi aflăm povestea, într-un interviu exclusiv, marca "Agenţia VIP". A fost plecat timp de şapte ani pe front, iar familia l-a crezut mort. Au trăit şocul vieţii când l-au văzut în carne şi...

Agenția VIP. Anca Pandrea, gest emoţionant. Cum îşi alină dorul zi de zi de Iurie Darie

acum 84 zile

Anca Pandrea, gest emoţionant la 91 de ani de la naşterea lui Iurie Darie. Văduva regretatului actor, mereu în suflet cu iubirea vieţii sale. Cum îşi alină dorul zi de zi de sufletul ei pereche.

Agenția VIP. Gabriela Cristoiu, prima apariție la tv după ce a fost la un pas de moarte: Am stat patru zile fără să mănânc

acum 85 zile

La un an de la moartea tatălui trece prin momente îngrozitoare. Are 30 de ani şi a ajuns la pat din cauza problemelor de sănătate. Bomba sexy, prima apariţie la TV după ce a fost la un pas de moarte!

Agenția VIP. Denisa Despa, testată, în direct, cu cele mai dificile probe pentru postul de prezentator TV. Iată cum s-a descurcat

acum 85 zile

Denisa Despa, una dintre cele mai cunoscute dansatoare de la noi, vrea carieră în televiziune! Vedeta este testată, în direct, cu cele mai dificile probe pentru postul de prezentator TV. Dicţie, meteo, ştiri sportive sunt doar câteva dintre provocările pe care i s-au pregătit.

Agenția VIP. Ovidiu Anton, prima dragoste a Deliei. Cum s-a schimbat viaţa cântăreţului după participarea la X Factor

acum 85 zile

Ovidiu Anton este prima dragoste a Deliei! Artistul care a câştigat Eurovision România, dar n-a mai ajuns la concurs, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu celebra artistă. Cum s-a schimbat viaţa cântăreţului după participarea la X factor şi ce face în prezent.

Agenția VIP. Angie Cobuţ, femeia care l-a cerut în căsătorie pe chef Scărlătescu, vacanţă în plin focar de coronavirus

acum 85 zile

Femeia care l-a cerut în căsătorie pe Scărlătescu, vacanţă în plin focar de coronavirus! Angie Cobuţ, fără frică de virusul care a şocat întreaga lume! Cum a înfruntat pericolul, ne spune mai târziu!

O nouă provocare la Agenţia VIP. Ghiceşte melodia întoarsă pe dos

acum 86 zile

Ghiceşte melodia întoarsă pe dos,nouă provocare de la "Agenţia VIP". Primele victime, Roxana Dobritoiu și Ticyd, oi dintre cei mai cunoscuţi artişti de la noi. Ea, bombă sexy, la un pas să îmbrace mireasă. El, topeşte inimile fetelor, în prag de divorţ. Duelul celor doi, mai târziu.

Agenția Vip. Horia Moculescu, foc şi pară după ce i-a fost tăiată pensia: Statul mi-a luat 300 de lei

acum 86 zile

Horia Moculescu, foc şi pară după ce i-a fost tăiată pensia. Marele compozitor este extrem de dezamăgit şi nu are de gând să lase lucrurile aşa. Ce decizie radicală a luat.

Agenția Vip. Sorinel Puştiu, aşa cum nu l-ai văzut niciodată. De pe scenă, la cratiţă

acum 87 zile

Sorinel Puştiu, aşa cum nu l-ai văzut niciodată. De pe scenă, la cratiţă. Cunoscutul cântăreţ pregăteşte, în direct, reţeta cu care va cuceri inimile femeilor.

Agenția Vip. Varu' Săndel, peripeţii din copilărie. Celebrul artist și-a tras pe sfoară cel mai bun prieten

acum 87 zile

Varu' Săndel, peripeţii din copilărie. Celebrul artist vine la "Agenţia VIP" cu dezvăluiri incendiare şi hohote de râs. Şi-a tras pe sfoară cel mai bun prieten într-un moment extrem de delicat.

Agenția Vip. Ucenicul lui Arsenie Boca, mărturisiri emoţionante. Confesiuni neașteptate

acum 87 zile

Ucenicul lui Arsenie Boca, mărturisiri emoţionante, la început de Post. Ce sfaturi ne dă slujitorul lui Dumnezeu înaintea Sfintelor Paşti şi ce confesiuni neştiute face despre părintele Arsenie Boca.

Agenția Vip. Lenna, hărţuită şi şantajată de un străin care i-a cerut o sumă exorbitantă

acum 88 zile

Lenna este hărţuită şi şantajată de un străin. Este cu nervii la pământ. I-a cerut o sumă exorbitantă ca să-i dea înapoi ce i-a furat. Detalii incredibile, în câteva momente.

Agenția Vip. Geta State, demonstraţie inedită de machiaj, în direct

acum 88 zile

De la muzica populară, la pensule şi farduri. Geta State, demonstraţie inedită de machiaj, în direct. Oare renunţă artista la cariera în muzică şi devine make-up artist?

Agenția Vip. Transsexualul Delia, la cuţite cu Simona Traşcă. Ce au de împărţit şi cine are dreptate în războiul momentului

acum 88 zile

Scandal fără precedent în showbiz. Transsexualul Delia, la cuţite cu Simona Traşcă. De la ce a pornit războiul dintre cele două. Acuzaţiile dure curg neîncetat. Delia aruncă bomba şi spune că Traşcă îşi vinde trupul.

Agenția Vip. Povestea românului de 111 ani. Este al doilea cel mai în vârstă bărbat din lume şi ne spune secretul longevităţii

acum 88 zile

Are peste 111 ani şi face sport în fiecare zi. Românul care a doborât recordurile mondiale, interviu exclusiv pentru "Agenţia VIP". Este al doilea cel mai în vârstă bărbat din lume şi ne spune secretul longevităţii. Povestea impresionantă de viaţă.

Agenția Vip. Kamara, apel disperat pentru fiul său grav bolnav

acum 98 zile

Kamara, apel disperat pentru fiul său grav bolnav! După ce a făcut primii paşi spre o viaţă mai bună, micuţul Leon are nevoie, din nou, de ajutor! Ce se întâmplă în aceste momente cu băieţulul.

Agenția Vip. Nicoleta Voicu a fost înconjurată de cele mai negre gânduri și a vrut să-și pună capăt zilelor: Am o problemă de sănătate din care se poate și muri

acum 98 zile

Nicoleta Voicu a fost înfiată la doar un an, a trăit în minciună aproape zece ani. Viaţa i-a dat palmă după palmă. În platoul Agenției Vip are parte de un ajutor neobişnuit! Specialistul o va ajuta să depăşească momentele grele prin citirea feţei!

1
2
3
4
5
»