Cautare: 479 rezultate dupa tagul "agentia vip"

Agenția Vip. Geta State trăiește sub semnul costumelor populare. Cum scapă interpreta de muzică populară de energiile care nu îi dau pace

acum 69 zile

Geta State trăieşte sub semnul blestemului costumelor populare! Interpreta de muzică populară, înconjurată de energii negative după ce le-a împrumutat ţinutele colegelor de breaslă! Clarvăzătorul vedetelor intervine în acest caz straniu şi o ajută pe cântăreaţă să scape de...

Agenția Vip. Simona Trașcă, goală! Fotografii, în premieră la TV!

acum 70 zile

Simona Traşcă, apariţie răvăşitoare! Blondina, goală puşcă! Antena Stars am pus mâna pe imaginile compromiţătoare cu vedeta.

Cea mai picantă provocare de la TV continuă la "Agenţia VIP"! Marian Mexicanu și iubita răspund întrebărilor iuți sau le arde gura

acum 70 zile

Cea mai picantă provocare de la TV continuă la "Agenţia VIP"! Marian Mexicanu și iubita îşi testează rezistenţa, în direct! Răspund la întrebări. iuţi sau. le arde gura! Vezi câţi ardei vor fi în stare să mănânce.

Agenția Vip. Răzvan Babană, cel mai controversat concurent de la "Chefi la cuţite", transformare şocantă!

acum 70 zile

Cel mai controversat concurent de la "Chefi la cuţite", transformare şocantă! A strâns o avere până la 25 de ani şi nu se opreşte aici!

Agenția Vip. De la dependenţă, la pierzanie! Jocurile de noroc au băgat în pământ milionari de succes şi fac victime în continuare!

acum 70 zile

Din ce în ce mai multe familii se dezbină din cauza jocurilor "păcătoase"! Care sunt cele mai tragice cazuri întâlnite la noi şi cum se tratează această dependenţă! Psihologul Cristian Andrei vine în ajutorul victimelor cu sfaturi de viaţă şi de moarte!

Agenția Vip. Ghinion pentru Roxana Dobrițoiu! Doctorii i-au zis că nu mai poate cânta şi i-au interzis să mai vorbească

acum 71 zile

Ghinion după ghinion pentru una dintre cele mai sexy cântăreţe de la noi! Doctorii i-au zis că nu mai poate cânta şi i-au interzis să mai vorbească!

Agenția Vip. Fratele Savetei Bogdan a ajuns de urgență la spital, iar medicii sunt rezervați

acum 71 zile

Fratele Savetei Bogdan a ajuns de urgenţă la spital, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire! Interpreta de muzică populară, în lacrimi! Primele declaraţii despre momentele cumplite prin care trece artista.

Agenția Vip. Simona Gherghe, botez cu peripeții! Micuțul Vlad Ioan i-a dat mari emoții mamei

acum 71 zile

Simona Gherghe și-a botezat fiul. Micuțul Vlad Ioan i-a dat mari emoții mamei, dar totul a trecut cu bine. Petrecerea a avut 100 de invitați, iar Mirela Vaida a întreținut atmosfera.

Agenția Vip. Tania Popa, adevăruri neştiute despre viaţa sa

acum 71 zile

Îşi ţine soţul în priză seară de seară! Tania Popa, teroristă? Romantismul, doar un vis pentru celebra actriţă şi bărbatul ei? Tania Popa, adevăruri neştiute despre viaţa sa! A fost la un pas de închisoare, după ce a făcut contrabandă cu pastă de dinţi?

Agenția VIP. Premoniţii tulburătoare despre Al Treilea Război Mondial! Maria Ghiorghiu: Vor apărea multe OZN-uri pe cer

acum 81 zile

Premoniţii tulburătoare despre Al Treilea Război Mondial! Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis incendiul de la "Colectiv", face dezvăluiri cutremurătoare! Ce se va alege de omenire.

Agenția VIP. Denisa Despa, de urgență la spital: Am leșinat în casă și m-a găsit o prietenă

acum 81 zile

Denisa Despa a ajuns de urgență la spital. ”Am leșinat în casă și m-a găsit o prietenă”, a declarat aceasta la Agenția VIP.

Agenția VIP. Dansatoarea Mona, ţepuită de un iubit impostor: Era însurat

acum 81 zile

Blestemul celor mai mari sâni din România s-a abătut din nou asupra Monei! Dansatoarea terorizată de bustul mult prea generos, ţepuită de un impostor care îi declarase iubire veşnică! Promisiunile care i-ar fi putut aduce moartea.

Agenția VIP. Francisca cântă melodia Dime

acum 81 zile

Francisca cântă la Agenția VIP melodia ”Dime”.

Agenția VIP. Crăciun cât o nuntă, cu o sută de oameni! Francisca: Au fost cele mai agitate sărbători

acum 81 zile

Crăciun cât o nuntă, cu o sută de oameni! Francisca, artista cu cea mai numeroasă familie din România, totul despre sărbătorile cu casa plină! Vedeta a lăsat muzica pentru o carieră în televiziune şi ne dă primele declaraţii despre noul job, în exclusivitate!

Agenția VIP. Camelia Danciu cântă melodia De la moară la gară

acum 82 zile

Camelia Danciu cântă la Agenția VIP melodia ”De la moară la gară”.

Agenția VIP. Raluca Munte a intrat în depresie și a vrut să se sinucidă: Plângeam foarte mult

acum 82 zile

Raluca Munte a fost salvată în ultimul moment şi apoi i-a copt cea mai neagră răzbunare iubitului care a părăsit-o! Povestea halucinantă, în câteva momente!

Agenția VIP. Carmen Rădulescu cântă melodia Când iubirea moare

acum 82 zile

Carmen Rădulescu cântă la Agenția VIP melodia ”Când iubirea moare”.

Agenția VIP. Carmen Rădulescu, semn divin. Cântăreaţa dezvăluie totul despre călugărie

acum 82 zile

Carmen Rădulescu, semn din partea divinității! Se retrage artista la mănăstire? Cântăreaţa dezvăluie totul despre călugărie.

Agenția VIP. Deea Maxer cântă melodia Allah Allah Ya Baba

acum 82 zile

Deea Maxer cântă la Agenția VIP melodia” Allah Allah Ya Baba”.

Agenția VIP. Deea Maxer, la un pas să facă un atac de panică: Mă durea îngrozitor, țipam!

acum 82 zile

Deea Maxer, momente îngrozitoare! A fost la un pas să facă un atac de panică. Iată ce a a păţit soţia lui Dinu Maxer.

1
2
3
4
5
»