Cautare: 10 rezultate dupa tagul "alina ceușan"

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, găzduite de Mama Pinay! "Era şefa şefelor. Avea o casă în care îşi ţinea toate rudele decedate"

acum 112 zile

Alina Ceușan şi Carmen Grebenișan au avut ceva mai mult noroc în această ediție a emisiunii Asia Express și au fost găzduite de Mama Pinay, o femeie care a călătorit prin multe țări și care a lucrat într-un consiliu local, fiind responsabilă cu legea.

Trei concurenţi de la Asia Express dau cărţile pe faţă după votarea de la testul popularităţii!

acum 113 zile

Alina Ceuşan, Carmen Grebenişan şi Florin Ristei au spus cum au dat punctele cu adevărat la testul popularităţii din Asia Express.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 117 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Premiul pentru prietenia anului merge la...Alina Ceușan și Carmen Grebenișan!

acum 120 zile

Trupa de Comando de la Asia Express lovește din nou. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan fac totul împreună. Recent, Alina le-a reamintit fanilor de minunata vacanță petrecută în Maldive alături de Carmen. Dar nu oricum, ci printr-o fotografie îndrăzneață.

Asia Express. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat mult râvnita imunitate: Nu am putut nici măcar să ne bucurăm

acum 142 zile

În sezonul Asia Express sezonul 3, episodul 5, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat mult râvnita imunitate. ”Nu am putut nici măcar să ne bucurăm”, a spus cele două, vizibil obosite.

Alina Ceuşan a dezvăluit în premieră cum vor arăta rochiile pe care le va purta în ziua cea mare!

acum 409 zile

Alina Ceuşan este copleşită de emoţii! Se apropie nunta, iar cel mai important moment din viaţa sa trebuie organizat ca la carte! Celebra bloggeriţă a ales un model inedit de invitaţii şi a dezvăluit în premieră cum vor arăta rochiile pe care le va purta în ziua cea mare!

Alina Ceuşan va purta trei rochii de mireasă în ziua nunţii

acum 513 zile

Alina Ceuşan şi-a deschis sufletul şi a mărturisit ce anume o face să plângă atunci când se gândeşte la marele eveniment! Celebra bloggeriţă a dezvăluit şi cum stă cu pregătirile.

Alina Ceuşan, primele declaraţii despre nuntă

acum 524 zile

Dacă anul trecut a fost anul în care cele mai multe vedete au devenit mame, am o presimţire că anul acesta multe dintre divele noastre vor deveni mirese. Alina Ceuşan se pregăteşte de nuntă. Şi ce mai nuntă o să fie!

Alina Ceuşan, weekend de relaxare la munte

acum 968 zile

În timp ce majoritatea vedetelor pleacă în vacanţe exotice, Alina Ceuşan a preferat să stea la noi în ţară şi să se bucure de peisajul spectaculos de la munte.

Alina Ceuşan, cele mai tari lecţii de stil

acum 1174 zile

Alina Ceuşan a dezvăluit cât de mult i s-a schimbat viata de când a devenit cunoscută. Dar şi câţi bani câştigă din blogg.