Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

Publicat pe 19.03.2020 la 15:56 Actualizat pe 19.03.2020 la 16:22

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Alina Ceușan

life.ro

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Frumoasa blondă nu a avut nimic de ascuns. Ca o carte deschisă, micile secrete i-au fost descoperite.

Prima provocare a fost întoarcerea în trecut, pe când Alina era doar un copil cu idealuri mari:''Mi-a plăcut ideea de televiziune. Mi-a plăcut ideea de a fi în centrul atenției. Nu m-a deranjat niciodată să vorbesc în public''.

De mică, ea s-a simțit ''legată de latura umană, artistică''. Drept dovadă că a devenit influencer pentru tot ceea ce înseamnă modă, frumusețe, călătorii și așa mai departe.

Punctul culminant a fost atins în momentul în care s-a aflat în situația de a numi un lucru pe care nu toată lumea îl știe despre ea. Deși este o persoană publică, Alina Ceușan are o relație foarte deschisă cu admiratorii săi, despre care spune că îi cunosc programul de zi cu zi. ''Lumea știe că mă trezesc la un 9, 9 și jumătate, că fac sport de dimineață...cafeaua înainte de sport''.

Totuși, vloggerița găsește un lucru neștiut de ceilalți, despre care își aduce aminte cu drag:''Eram un copil foarte cuminte. Asta îmi spunea mama încă de mică și nu aveți de unde să știți chestia asta, pentru că nu cred că am mai menționat-o până acum. Mă lăsau cu orele să mă joc la nisip sau la râu și nu avea nimeni treabă cu mine''.

''Acolo dacă nu te adaptezi, n-ai nicio șansă!''

Subiectul ''Asia Express'' nu putea să lipsească din discuții. Alina Ceușan face pereche în competiție cu cea mai bună prietenă a sa, Carmen Grebenișan. Cele două formează trupa de Comando de la Asia Express.

Pentru Alina, aventura din Orientul Mijlociu a fost:''o experiență foarte faină, dar și foarte grea''. Ea adaugă:''Nu m-aș mai duce încă o dată, pentru că a fost foarte greu. Îi îndemn pe alții să meargă dacă își doresc o astfel de aventură, pentru că nu ai cum să o trăiești în alt mod''.

''De ce să fii supărat că la 5 ieși de la muncă, îți pui prosopul și mergi la plajă?!...E altă viață!''

Fană a destinațiilor exotice, jumătatea trupei de Comando visează să își petreacă tot restul vieții cât mai departe de frig:''Aș vrea să stau undeva la plajă, într-un loc mai cald. Să fie cald, să fie palmieri...nu contează unde''.

Vedeta este căsătorită cu Raul Tișa și are planuri mari cu acesta. Superba blondă vrea cât mai repede să își mărească familia:''Aș vrea să am cel puțin doi copii''.

Puteți urmări cel mai palpitant capitol din viața Alinei Ceușan la ''Asia Express'', duminică, luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1.

Descoperă și alte povești interesante ale vedetelor tale preferate, la Cultour, de luni până vineri, de la 17:30, pe Happy Channel.

În articolul

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x