Cautare: 207 rezultate dupa tagul "antena1"

Sacrificiul, episodul 14. Elena, Veorica şi Eva află cum au fost abandonate la Casa de copii

acum 21 zile

Cele trei surori, Elena, Veorica şi Eva primesc dosarul de la Casa de copii.

Sacrificiul, episodul 14. Petrecerea Divei se încheie cu scandal! Ştefan face acuzaţii grave la adresa lui Leo

acum 21 zile

Petrecerea Divei se încheie cu scandal! Ştefan face acuzaţii grave la adresa lui Leo.

Cea mai scumpă farfurie din jurizările pe nevăzute! Valentin Lapa le-a servit chefilor un preparat de 10.000 de lire!

acum 23 zile

Valentin Lapa, din Brașov, are o poveste de viață ce pare desprinsă din filme. După ce a plecat din România și a lucrat în Japonia, Statele Unite ale Americii și Spania, s-a stabilit în Anglia, acolo unde a gătit pentru artiști precum Beyonce, Rihanna, sau Daniel Radcliffe

Dan Bittman revine la Antena 1 cu un nou show! Prezentatorul de la Antitalent, test de cultură muzicală la Neatza cu Răzvan şi Dani!

acum 27 zile

Dan Bittman este prezentatorul celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, emisiune ce va avea premieră pe dată de 20 octombrie 2019. Cunoscutul cântăreț dezvăluie câteva secrete din culisele celui mai așteptat show românesc la Neatza cu Răzvan şi Dani

Double G, un număr de improvizaţie care va deveni cu siguranţă viral! Bendeac: "Cea mai lamentabilă imagine din istoria iUmor!"

acum 34 zile

Un număr de improvizație a stârnit controverse în platoul „iUmor”, cei de la Double i-au impresionat pe cei trei jurați cu un moment pe care aceștia nu îl vor uita curând!

Andrei Didiță, număr de rap pe scena iUmor!

acum 34 zile

Andrei Didiță a venit în platoul „iUmor”, în ediția cinci a sezonului șapte, cu un număr de rap senzațional, care este o îmbinare între autodescriere și perspectiva concurentului despre lume.

Neluţu Măgurean a readus muzica anilor '80 pe scena de la iUmor!

acum 34 zile

Neluțu Măgureanu a readus muzica veche în platoul „iUmor”. Publicul, cei trei jurați, Copos și Badea s-au distrat de minune pe ritmul melodiei, care le-a readus tinerețea în platou.

George Țintă a revenit cu o nouă serie de bancuri scurte! Juraţii de la iUmor nu l-au recunoscut din prima!

acum 34 zile

George Țintă a revenit pe scena de la iUmor cu un număr de stand-up comedy, după ce a ajuns până în finală în sezonul șase. Cei trei jurați nu l-au recunoscut pe concurent din prima. George a lăsat indicii în materialul său, pentru a putea fi recunoscut.

Dan Bittman prezintă ”Antitalent”, cel mai nou show de umor de la Antena 1

acum 38 zile

Dan Bittman este prezentatorul celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, emisiune ce va avea premiera în curând.

Doamna Bița are o tristețe mare în ochi, dar râsul ei e molipsitor! Și-a pierdut fiica de 16 ani: "Pentru mine fetiţa mea încă trăieşte. Îi fac ziua"

acum 45 zile

Biţă Dobirca are 51 de ani, este casnică și vine din Focşani. Se pricepe de minune la mâncare tradițională românească și, desigur, gătește în stil moldovenesc.

RO Break, campania Antenei 1, în topul celor mai bune execuții ale verii conform ADC România

acum 58 zile

RO Break își propune un nou format de divertisment, gândit special pentru pauzele de publicitate: o serie de spoturi video pamflet care abordează într-un mod subtil probleme, obiceiuri sau comportamente ale românilor.

Bogdan ştie care e atuul lui în posibila competiţie cu Adrian pentru Gia: Poate nu ţi-ar fi plăcut cariera lui, având în vedere că îţi doreşti pe cineva egal în studii!

acum 60 zile

Ignorând informațiile despre experiența Giei, la fel de rece și mecanic, Bogdan a găsit argumentul care în opinia lui îl favorizează în posibila competiție cu ispita Adrian!

Sacrificiul, episodul 2. Leo îi pune pistolul în frunte lui Ştefan: "O să te duci după Brânduşa"

acum 62 zile

Ştefan vine la casa familiei Zamfir pentru a afla unde se află fetiţa lui, Ştefania! Leo, afectat de pierderea Brânduşei, scoate un pistol şi îl ameninţă pe Ştefan.

Cel de-al şaptelea sezon iUmor începe pe 13 septembrie! Dan Badea: "iUmor e un templu al nebuniei!"

acum 64 zile

Cel mai așteptat show de umor revine vineri, 13 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo revin la Antena 1 în postura de juraţi ai celui de-al șaptelea sezon al show-ului iUmor. Şerban Copoţ şi Dan Badea rămân în continuare asistenţi în cadrul show-ului!

În timpul filmărilor pentru ”Sacrificiul”, Cristina Ciobănașu și-a descoperit o nouă pasiune

acum 66 zile

Pe Cristina Ciobănașu în rolul lui Iris telespectatorii o vor putea descoperi în fiecare miercuri și joi, în serialul ”Sacrificiul”.

Mangalița, un nou serial de comedie, în curând, la Antena 1

acum 101 zile

Mangalița este o satiră a realității din administrația locală a orașelor mici, precum și a societății din aceste orașe. Am vrut să fim cât mai aproape de comicul involuntar al funcționarilor publici, așa că multe situații sunt inspirate din realitate.

La 5 august, va avea loc premiera emisiunii ”Gazda Perfectă”, la Antena 1

acum 115 zile

Acţiunea show-ului se va construi în jurul cinelor care aduc la un loc personalităţi diferite, oameni cu preferinţe şi obiceiuri diferite, lucru care va face de altfel şi deliciul telespectatorilor. Înscrierile continuă pe casting.a1.ro.

Insula Iubirii. Teodora nu ar spune nu unei relaţii cu Mircea: "Daca n-as avea brăţara pe mână aş încerca mai multe cu el!"

acum 136 zile

Mircea, cel care de o săptămână stă în preajma Teodorei, poate să îşi atribuie o reuşită chiar mai spectaculoasă decât a lui Adi. Teodora pare interesată de el şi nu exclude o relaţie mai serioasă cu ispita!

Serialul "Fructul oprit" a ajuns la final! Imagini din culisele producţiei de la Antena 1!

acum 147 zile

Ultimul episod al serialul "Fructul oprit" de la Antena 1 a fost difuzat miercuri seara! Iată un calup de imagini din culisele producţiei şi interviuri cu actorii!

1
2
3
4
5
»