Cautare: 195 rezultate dupa tagul "antena1"

RO Break, campania Antenei 1, în topul celor mai bune execuții ale verii conform ADC România

acum 4 zile

RO Break își propune un nou format de divertisment, gândit special pentru pauzele de publicitate: o serie de spoturi video pamflet care abordează într-un mod subtil probleme, obiceiuri sau comportamente ale românilor.

Bogdan ştie care e atuul lui în posibila competiţie cu Adrian pentru Gia: Poate nu ţi-ar fi plăcut cariera lui, având în vedere că îţi doreşti pe cineva egal în studii!

acum 6 zile

Ignorând informațiile despre experiența Giei, la fel de rece și mecanic, Bogdan a găsit argumentul care în opinia lui îl favorizează în posibila competiție cu ispita Adrian!

Sacrificiul, episodul 2. Leo îi pune pistolul în frunte lui Ştefan: "O să te duci după Brânduşa"

acum 9 zile

Ştefan vine la casa familiei Zamfir pentru a afla unde se află fetiţa lui, Ştefania! Leo, afectat de pierderea Brânduşei, scoate un pistol şi îl ameninţă pe Ştefan.

Cel de-al şaptelea sezon iUmor începe pe 13 septembrie! Dan Badea: "iUmor e un templu al nebuniei!"

acum 10 zile

Cel mai așteptat show de umor revine vineri, 13 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo revin la Antena 1 în postura de juraţi ai celui de-al șaptelea sezon al show-ului iUmor. Şerban Copoţ şi Dan Badea rămân în continuare asistenţi în cadrul show-ului!

În timpul filmărilor pentru ”Sacrificiul”, Cristina Ciobănașu și-a descoperit o nouă pasiune

acum 12 zile

Pe Cristina Ciobănașu în rolul lui Iris telespectatorii o vor putea descoperi în fiecare miercuri și joi, în serialul ”Sacrificiul”.

Mangalița, un nou serial de comedie, în curând, la Antena 1

acum 47 zile

Mangalița este o satiră a realității din administrația locală a orașelor mici, precum și a societății din aceste orașe. Am vrut să fim cât mai aproape de comicul involuntar al funcționarilor publici, așa că multe situații sunt inspirate din realitate.

La 5 august, va avea loc premiera emisiunii ”Gazda Perfectă”, la Antena 1

acum 61 zile

Acţiunea show-ului se va construi în jurul cinelor care aduc la un loc personalităţi diferite, oameni cu preferinţe şi obiceiuri diferite, lucru care va face de altfel şi deliciul telespectatorilor. Înscrierile continuă pe casting.a1.ro.

Insula Iubirii. Teodora nu ar spune nu unei relaţii cu Mircea: "Daca n-as avea brăţara pe mână aş încerca mai multe cu el!"

acum 82 zile

Mircea, cel care de o săptămână stă în preajma Teodorei, poate să îşi atribuie o reuşită chiar mai spectaculoasă decât a lui Adi. Teodora pare interesată de el şi nu exclude o relaţie mai serioasă cu ispita!

Serialul "Fructul oprit" a ajuns la final! Imagini din culisele producţiei de la Antena 1!

acum 93 zile

Ultimul episod al serialul "Fructul oprit" de la Antena 1 a fost difuzat miercuri seara! Iată un calup de imagini din culisele producţiei şi interviuri cu actorii!

Adrian își face apariția în casa Caragea și spiritele se încing. Până unde se va ajunge?

acum 129 zile

Episod 35, sezon 2 “Fructul oprit”. Spiritele se încing când Adrian își face apariția în casa Caragea.

Ultima săptămână de filmări la serialul Fructul Oprit! Liviu Vârciu a dat lovitura!

acum 149 zile

E ultima săptămână de filmări la serialul Fructul Oprit! După aproape doi ani de muncă actorii îşi iau la revedere de la casa din Snagov şi de la personajele cărora le-au dat viaţă! Ce se filmează acum, telespectatorii vor vedea abia peste două luni!

Teodora se simte ofensată de participarea Dianei, pe care o consideră sub nivelul ei! "A fost adusă aici cu un scop.."

acum 152 zile

Teodora şi-a manifestat antipatia faţă de Diana încă de la plecarea în Thailanda! Ea crede că Diana şi Aurel au fost aduşi aici cu plan bine pus la punct!

O revedere surpriză la Insula iubirii! Se mai poate înfiripa ceva între Diana şi Andi?

acum 152 zile

Diana şi Andi se întâlnesc din nou în Thailanda! Cei doi au format un cuplu în cel de-al treilea sezon al emisiunii, când Diana venise alături de Ben!

Cine este Oase, marele câştigător de la Asia Express

acum 157 zile

Cine este Oase, marele câştigător Asia Express! Cum a ajuns în cel mai dur concurs şi ce legatură este între el şi CRBL.

Alex a fost lăsat în libertate! "Avocatul lui Andrei mi-a spus că a declarat că nu l-am împuşcat eu"

acum 164 zile

Alex a ieşit din închisoare, după ce Andrei şi-a retras plângerea!

Complot în familie. Ce pun la cale femeile Caragea pentru reunirea cuplului Ana-Ioan, din ”Fructul Oprit”?

acum 164 zile

În această seară, de la ora 20.00, telespectatorii o vor putea vedea în “Fructul oprit” pe Gina Pistol, care își interpretează propriul rol. Oltenii Sile și Lina Boască (Marian Râlea și Adriana Trandafir) dau o petrecere pe cinste în momentul în care Gina își face apariția în Snagov.

Imagini nedifuzate din Asia Express! Bătaie între CRBL şi Oase

acum 165 zile

Asia Express continuă! Aşa spune Gina Pistol de fiecare dată! În această seară, noi imagini care nu au fost difuzate.

Vizibil emoţionată, Cocuţa simte că se apropie finalul competiţiei: "Îmi vine să plâng!

acum 166 zile

Cocuţa realizează cât de aproape se află de finalul competiţiei în Asia Express şi acest lucru mai că o emoţionează până la lacrimi!

Toate echipele au hrănit aceeaşi vacă cu pâine indiană! "Cred că era singura din sat. Restul erau în oraş la gunoaiele mari!"

acum 166 zile

Concurenţii de la Asia Express au fost nevoiţi să caute prin împrejurimi o vacă pe care să o hrănească cu pâine indiană! Coincidenţa a făcut ca toate cele trei echipe să hrănească aceeaşi vacă!

Prima misiune pentru semifinaliştii de la Asia Express! Să hrănească o vacă cu pâine indiană!

acum 166 zile

Ziua începe cu o ofrandă pentru animalul considerat sfânt în India! Semifinaliştii de la Asia Express vor trebui să caute prin împrejurimi o vacă pe care să o hrănească cu pâine indiană!

1
2
3
4
5
»