Cautare: 218 rezultate dupa tagul "antena1"

“Am tăiat lemne și am făcut focul în sobă în fiecare dimineață”, așa a fost în vacanță, pentru actorul Denis Hanganu

acum 66 zile

Actorii din distribuția serialului ”Sacrificiul” au revenit pe platourile de filmare după o binemeritată vacanță, în care și-au încărcat bateriile pentru o nouă perioadă plină de filmări pentru noul sezon care va avea premiera pe 12 si 13 februarie, de la 20:00, la Antena 1.

Ioana Blaj, din Dubai, pe platoul de filmare al serialului ”Sacrificiul”

acum 71 zile

Ioana Blaj s-a întors pe platourile de filmare pentru cel de-al doilea sezon al serialului ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion. Sezonul doi va avea marea premieră pe 12 si 13 februarie la Antena 1.

Revenire pe micile ecrane, cu un nou sezon: ”Sacrificiul – Alegerea”. Iată când va fi premiera

acum 78 zile

Cel de-al doilea sezon va aduce în prim plan trei povești de dragoste atipice, dar inspirate din viața reală.

Actrița Ilona Brezoianu, din serialul ”Mangalița”, mărturisire la ”CulTOUR”: ”Eu știu ce înseamnă să trăiești într-o casă cu femei”

acum 127 zile

Ilona Brezoianu, actrița care o interpretează pe Flori, în serialul ”Mangalița” s-a jucat "Ce-ai alege?" la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman. Care au fost alegerile roșcatei? Aflați din interviul următor:

Sandra Stoicescu: „Nicole e o lecţie pentru noi toti!” O nouă dorinţă împlinită în cadrul campaniei „Ajut eu!”

acum 127 zile

Campania Ajut eu! continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro.

Actrița Ilona Brezoianu, din serialul ”Mangalița”: ”Vindeam cărți... în sufragerie”

acum 130 zile

Ilona Brezoianu, actrița pe care o puteți urmări la Antena 1, în serialul ”Mangalița”, în rolul sectretarei Flori, a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celui mai lung interviu, cel din cadrul rubricii ”61 de întrebări”.

Astăzi, faceți cunoștință cu eroii campaniei ”AjutEu”

acum 132 zile

Astăzi, în ziua în care Antena 1 aniversează 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România, veți face cunoștință cu eroii campaniei ”AjutEU”.

Împlinește și tu o dorință pe ajutEu.ro

acum 133 zile

”AjutEu” este campania pe care Antena 1 o lansează la împlinirea a 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România. Prima gală ”AJUT EU”, va avea loc vineri, într-o ediţie de sărbătoare, la Antena 1.

Din 29 noiembrie până pe 1 decembrie, 3 zile de mare sărbătoare: Antena 1 aniversează 26 de ani de existenţă pe piaţa media

acum 134 zile

Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniversează 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România şi aduce împreună oamenii care au nevoie de ajutor, cu cei care îl pot acorda, într-o gală de sărbătoare, încărcată de emoţie, de surprize şi cu numeroși invitaţi speciali, prezentată de Sandra Stoicescu, de la 16:45.

Sacrificiul, episodul 14. Elena, Veorica şi Eva află cum au fost abandonate la Casa de copii

acum 168 zile

Cele trei surori, Elena, Veorica şi Eva primesc dosarul de la Casa de copii.

Sacrificiul, episodul 14. Petrecerea Divei se încheie cu scandal! Ştefan face acuzaţii grave la adresa lui Leo

acum 168 zile

Petrecerea Divei se încheie cu scandal! Ştefan face acuzaţii grave la adresa lui Leo.

Cea mai scumpă farfurie din jurizările pe nevăzute! Valentin Lapa le-a servit chefilor un preparat de 10.000 de lire!

acum 170 zile

Valentin Lapa, din Brașov, are o poveste de viață ce pare desprinsă din filme. După ce a plecat din România și a lucrat în Japonia, Statele Unite ale Americii și Spania, s-a stabilit în Anglia, acolo unde a gătit pentru artiști precum Beyonce, Rihanna, sau Daniel Radcliffe

Dan Bittman revine la Antena 1 cu un nou show! Prezentatorul de la Antitalent, test de cultură muzicală la Neatza cu Răzvan şi Dani!

acum 175 zile

Dan Bittman este prezentatorul celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, emisiune ce va avea premieră pe dată de 20 octombrie 2019. Cunoscutul cântăreț dezvăluie câteva secrete din culisele celui mai așteptat show românesc la Neatza cu Răzvan şi Dani

Double G, un număr de improvizaţie care va deveni cu siguranţă viral! Bendeac: "Cea mai lamentabilă imagine din istoria iUmor!"

acum 181 zile

Un număr de improvizație a stârnit controverse în platoul „iUmor”, cei de la Double i-au impresionat pe cei trei jurați cu un moment pe care aceștia nu îl vor uita curând!

Andrei Didiță, număr de rap pe scena iUmor!

acum 181 zile

Andrei Didiță a venit în platoul „iUmor”, în ediția cinci a sezonului șapte, cu un număr de rap senzațional, care este o îmbinare între autodescriere și perspectiva concurentului despre lume.

Neluţu Măgurean a readus muzica anilor '80 pe scena de la iUmor!

acum 181 zile

Neluțu Măgureanu a readus muzica veche în platoul „iUmor”. Publicul, cei trei jurați, Copos și Badea s-au distrat de minune pe ritmul melodiei, care le-a readus tinerețea în platou.

George Țintă a revenit cu o nouă serie de bancuri scurte! Juraţii de la iUmor nu l-au recunoscut din prima!

acum 181 zile

George Țintă a revenit pe scena de la iUmor cu un număr de stand-up comedy, după ce a ajuns până în finală în sezonul șase. Cei trei jurați nu l-au recunoscut pe concurent din prima. George a lăsat indicii în materialul său, pentru a putea fi recunoscut.

Dan Bittman prezintă ”Antitalent”, cel mai nou show de umor de la Antena 1

acum 186 zile

Dan Bittman este prezentatorul celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, emisiune ce va avea premiera în curând.

Doamna Bița are o tristețe mare în ochi, dar râsul ei e molipsitor! Și-a pierdut fiica de 16 ani: "Pentru mine fetiţa mea încă trăieşte. Îi fac ziua"

acum 192 zile

Biţă Dobirca are 51 de ani, este casnică și vine din Focşani. Se pricepe de minune la mâncare tradițională românească și, desigur, gătește în stil moldovenesc.

1
2
3
4
5
»