Cautare: 214 rezultate dupa tagul "antena1"

Actrița Ilona Brezoianu, din serialul ”Mangalița”, mărturisire la ”CulTOUR”: ”Eu știu ce înseamnă să trăiești într-o casă cu femei”

acum 44 zile

Ilona Brezoianu, actrița care o interpretează pe Flori, în serialul ”Mangalița” s-a jucat "Ce-ai alege?" la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman. Care au fost alegerile roșcatei? Aflați din interviul următor:

Sandra Stoicescu: „Nicole e o lecţie pentru noi toti!” O nouă dorinţă împlinită în cadrul campaniei „Ajut eu!”

acum 45 zile

Campania Ajut eu! continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro.

Actrița Ilona Brezoianu, din serialul ”Mangalița”: ”Vindeam cărți... în sufragerie”

acum 47 zile

Ilona Brezoianu, actrița pe care o puteți urmări la Antena 1, în serialul ”Mangalița”, în rolul sectretarei Flori, a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celui mai lung interviu, cel din cadrul rubricii ”61 de întrebări”.

Astăzi, faceți cunoștință cu eroii campaniei ”AjutEu”

acum 50 zile

Astăzi, în ziua în care Antena 1 aniversează 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România, veți face cunoștință cu eroii campaniei ”AjutEU”.

Împlinește și tu o dorință pe ajutEu.ro

acum 51 zile

”AjutEu” este campania pe care Antena 1 o lansează la împlinirea a 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România. Prima gală ”AJUT EU”, va avea loc vineri, într-o ediţie de sărbătoare, la Antena 1.

Din 29 noiembrie până pe 1 decembrie, 3 zile de mare sărbătoare: Antena 1 aniversează 26 de ani de existenţă pe piaţa media

acum 51 zile

Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniversează 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România şi aduce împreună oamenii care au nevoie de ajutor, cu cei care îl pot acorda, într-o gală de sărbătoare, încărcată de emoţie, de surprize şi cu numeroși invitaţi speciali, prezentată de Sandra Stoicescu, de la 16:45.

Sacrificiul, episodul 14. Elena, Veorica şi Eva află cum au fost abandonate la Casa de copii

acum 86 zile

Cele trei surori, Elena, Veorica şi Eva primesc dosarul de la Casa de copii.

Sacrificiul, episodul 14. Petrecerea Divei se încheie cu scandal! Ştefan face acuzaţii grave la adresa lui Leo

acum 86 zile

Petrecerea Divei se încheie cu scandal! Ştefan face acuzaţii grave la adresa lui Leo.

Cea mai scumpă farfurie din jurizările pe nevăzute! Valentin Lapa le-a servit chefilor un preparat de 10.000 de lire!

acum 88 zile

Valentin Lapa, din Brașov, are o poveste de viață ce pare desprinsă din filme. După ce a plecat din România și a lucrat în Japonia, Statele Unite ale Americii și Spania, s-a stabilit în Anglia, acolo unde a gătit pentru artiști precum Beyonce, Rihanna, sau Daniel Radcliffe

Dan Bittman revine la Antena 1 cu un nou show! Prezentatorul de la Antitalent, test de cultură muzicală la Neatza cu Răzvan şi Dani!

acum 92 zile

Dan Bittman este prezentatorul celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, emisiune ce va avea premieră pe dată de 20 octombrie 2019. Cunoscutul cântăreț dezvăluie câteva secrete din culisele celui mai așteptat show românesc la Neatza cu Răzvan şi Dani

Double G, un număr de improvizaţie care va deveni cu siguranţă viral! Bendeac: "Cea mai lamentabilă imagine din istoria iUmor!"

acum 99 zile

Un număr de improvizație a stârnit controverse în platoul „iUmor”, cei de la Double i-au impresionat pe cei trei jurați cu un moment pe care aceștia nu îl vor uita curând!

Andrei Didiță, număr de rap pe scena iUmor!

acum 99 zile

Andrei Didiță a venit în platoul „iUmor”, în ediția cinci a sezonului șapte, cu un număr de rap senzațional, care este o îmbinare între autodescriere și perspectiva concurentului despre lume.

Neluţu Măgurean a readus muzica anilor '80 pe scena de la iUmor!

acum 99 zile

Neluțu Măgureanu a readus muzica veche în platoul „iUmor”. Publicul, cei trei jurați, Copos și Badea s-au distrat de minune pe ritmul melodiei, care le-a readus tinerețea în platou.

George Țintă a revenit cu o nouă serie de bancuri scurte! Juraţii de la iUmor nu l-au recunoscut din prima!

acum 99 zile

George Țintă a revenit pe scena de la iUmor cu un număr de stand-up comedy, după ce a ajuns până în finală în sezonul șase. Cei trei jurați nu l-au recunoscut pe concurent din prima. George a lăsat indicii în materialul său, pentru a putea fi recunoscut.

Dan Bittman prezintă ”Antitalent”, cel mai nou show de umor de la Antena 1

acum 103 zile

Dan Bittman este prezentatorul celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, emisiune ce va avea premiera în curând.

Doamna Bița are o tristețe mare în ochi, dar râsul ei e molipsitor! Și-a pierdut fiica de 16 ani: "Pentru mine fetiţa mea încă trăieşte. Îi fac ziua"

acum 110 zile

Biţă Dobirca are 51 de ani, este casnică și vine din Focşani. Se pricepe de minune la mâncare tradițională românească și, desigur, gătește în stil moldovenesc.

RO Break, campania Antenei 1, în topul celor mai bune execuții ale verii conform ADC România

acum 123 zile

RO Break își propune un nou format de divertisment, gândit special pentru pauzele de publicitate: o serie de spoturi video pamflet care abordează într-un mod subtil probleme, obiceiuri sau comportamente ale românilor.

Bogdan ştie care e atuul lui în posibila competiţie cu Adrian pentru Gia: Poate nu ţi-ar fi plăcut cariera lui, având în vedere că îţi doreşti pe cineva egal în studii!

acum 125 zile

Ignorând informațiile despre experiența Giei, la fel de rece și mecanic, Bogdan a găsit argumentul care în opinia lui îl favorizează în posibila competiție cu ispita Adrian!

Sacrificiul, episodul 2. Leo îi pune pistolul în frunte lui Ştefan: "O să te duci după Brânduşa"

acum 128 zile

Ştefan vine la casa familiei Zamfir pentru a afla unde se află fetiţa lui, Ştefania! Leo, afectat de pierderea Brânduşei, scoate un pistol şi îl ameninţă pe Ştefan.

1
2
3
4
5
»