Ioana Blaj, din Dubai, pe platoul de filmare al serialului ”Sacrificiul”

Publicat pe 30.01.2020 la 10:51 Actualizat pe 30.01.2020 la 10:55

Ioana Blaj s-a întors pe platourile de filmare pentru cel de-al doilea sezon al serialului ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion. Sezonul doi va avea marea premieră pe 12 si 13 februarie la Antena 1.

Ioana Blaj s-a întors pe platourile de filmare pentru cel de-al doilea sezon al serialului ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion. Sezonul doi va avea marea premieră pe 12 si 13 februarie la Antena 1. Actrița a revenit după ce a petrecut vacanța de iarnă în familie, în Dubai. Actrița crede că Dubai este o destinație potrivită copiilor, mai ales datorită temperaturilor ridicate pe timp de iarnă, dar și a activităților pentru cei mici:

Vacanța de iarnă mi-am petrecut-o în exclusivitate alături de familie: părinți, copii, bunici, verișori, în București și Brasov, iar după revelion am ales să facem o vacanță special destinată copiilor în Dubai, alături de alți prieteni. A fost o vacanță extrem de plină, de frumoasă, dar și obositoare. Ne-am axat doar pe activități pentru copii. Am fost la Motion Gate, Lego Land, Lego Aqua Park, IMG World of Adventures, Acvariu, deșert. Dubai este o destinație foarte bună pentru copii pentru că sunt o groază de lucruri de făcut pentru ei, dar și datorită temperaturii bune din această perioadă a anului, am avut zile cu 31 de grade”.

Ioana recunoaște că o vacanță cu copiii este întotdeauna obositoare și nu ar mai strica încă una doar pentru ea și soțul ei:

A fost o experiență minunată pentru copii și implicit pentru noi, însă după o vacanță ca asta am nevoie, cu siguranță, de o vacanță doar cu iubitul meu. Nu pot spune că m-am odihnit, dar faptul ca am reușit să petrec atâtea zile alături de ai mei cei mai dragi și să-i văd fericiți, mi-a umplut inima de bucurie”.

”Sacrificiul”, cel mai nou proiect al Ruxandrei Ion, va continua începând cu 12 si 13 februarie cu cel de-al doilea sezon al îndrăgitului serial. Proiectul este un “family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

În articolul

Ioana Blaj, din Dubai, pe platoul de filmare al serialului ”Sacrificiul”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x