Cautare: 742 rezultate dupa tagul "apa"

Ioniță de la Clejani își apară soția: "Nu a aruncat cu cărămidă, a dat cu apă!"

acum 4 zile

Ioniță de la Clejani, invitat la "Xtra Night Show", a explicat reacția vulcanică a Vioricăi de la Clejani la adresa jurnaliștilor.

Smiley News: Un câine își pune masca de protecție când aude un strănut

acum 8 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum un câine își pune masca de protecție când aude un strănut.

Smiley News: O femeie și-a dresat câinele să-i alerge soțul cu furtunul cu apă

acum 8 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum un câine își aleargă stăpânul cu furtunul cu apă.

Petronela și Lică, planuri tacite de a-l îndupleca pe Ionuț: Du-te și stai lângă el! Dă-i să bea multă apă!

acum 16 zile

Lică, un concurent care se cunoaște la nevoie! Acesta încearcă să-l liniștească pe Ionuț, după ieșirea nervoasă pe care a avut-o. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur...

Gașca Zurli, show la Neatza! Ascultă aici "Beculeț"!

acum 17 zile

Gașca Zurli, invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", a interpretat piesa "Beculeț".

Românul care face senzație în concursurile de sărituri

acum 29 zile

Romanul care face senzatie in concursurile de sarituri in apa de la inaltime s-a trezit inchis in curte. Popovici a inlocuit marile si stancile cu buretii si bara de batut covoare.

Smiley News: De ce nu e bine să-ți faci un selfie pe marginea unui râu

acum 30 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, un clip amuzant de pe net.

Mirela Vaida, extrem de revoltată: Copiii din satele românești nu au apă și săpun, iar eu primesc somații și amenzi pentru că arăt realitatea la televizor

acum 31 zile

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, este extrem de revoltată. Moderatoarea a primit somații și amenzi pentru că arată la televizor realitatea din România.

Exercițiu pentru creșterea imunitatii

acum 47 zile

Invitat la "Lumea Nevăzută", Vasile Păun, instructor dezvoltare personală, a discutat despre remediile energetice și spirituale care ne pot ajută în această perioada.

Cum se purifică apa cu lumina sufletului

acum 47 zile

Invitat la "Lumea Nevăzută", Vasile Păun, instructor dezvoltare personală, a discutat despre remediile energetice și spirituale care ne pot ajută în această perioada.

Smiley news. Care e diferenţa melodică între apă şi pălincă

acum 47 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, un nou clip amuzant!

Celui mai bun înotator român îi e dor de apă!

acum 49 zile

Celui mai bun inotator roman ii e dor de apa! Ar inota si in cada, numai sa se poata antrena pentru o medalie olimpica! Deocamdata, el se multumeste cu alergarile in padure!

Ramona Olaru și-a terorizat iubitul. I-a turnat o stică cu apă pe cap, în timp de dormea

acum 52 zile

Ramona Olaru a povestit la Neatza cu Răzvan și Dani cum și-a terorizat iubitul. Vecina matinalului de la Antena 1 i-a turnat o stică cu apă pe cap, în timp de dormea!

Mii de oameni lăsați fără apă în plină pandemie de coronavirus, în Târgu Jiu

acum 78 zile

Mii de oameni lăsați fără apă în plină pandemie de coronavirus, în Târgu Jiu

Asia Express a scăpat de sub control! Adda, atacuri de panică, momente de groază şi reacţii la limita nebuniei!

acum 86 zile

Cântăreața Adda a făcut un atac de panică la cel mai dur reality show din România, Asia Express - Drumul Comorilor.

Like a Star. Larisa și Dumitrița dezbat problematica relațiilor din ziua de azi!

acum 128 zile

În fiecare zi, cei 12 curajoși vor trebui să pregătească un clip video care să îi pună cât mai bine în valoare, folosindu-se de toate atuurile de care dispun pentru a-și atinge scopul, acela de a atrage un număr cât mai mare de urmăritori pe conturile de Instagram. În serile de...

Ce tip de dozator de apa alegi pentru angajatii tai?

acum 162 zile

Printre aspectele obligatorii de care trebuie sa te ingrijesti ca si angajat este alimentarea cu apa potabila pe toata perioada programului de lucru. Pe langa numarul de angajati pe care ii ai in firma, mai sunt cateva aspecte pe care trebuie sa le analizezi inainte de a achizitiona un dozator de apa.

Cronică celor mai bune și slabe filme, la Neatza cu Răzvan și Dani! Irina Margareta Nistor, despre Playing With Fire: Cel mai prost

acum 172 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: Fântână Adâncă, Midway și Playing With Fire.

Neatza cu Răzvan și Dani. Mituri despre consumul de apă: Nu e nicio dramă dacă bei apă în timpul mesei

acum 177 zile

Medicul Șerban Damian, specialist în nutriție sportivă, ne spune dacă apa ajută la pierderea în greutate.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Melodia din filmul Titanic, cântată într-un mall inundat

acum 185 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un clip amuzant de pe internet.

1
2
3
4
5
»