Cautare: 287 rezultate dupa tagul "artisti"

Florin Salam, Jador și Culiță Sterp, scandal monstru. Ce au de împărțit artiștii

acum 13 zile

Avem toate detaliile, din culisele războiului care a zguduit showbizul! Ce au de împărţit Florin Salam, Jador şi Culiţă Sterp

Dan Spătaru n-a murit! Marii artiști ai României cântă împreună piesa Să cântăm, chitara mea, într-un super proiect muzical

acum 34 zile

Mai mulți artiști din România cântă piesa Să cântăm, chitara mea a regretatului Dan Spătaru. Proiectul muzical a implicat cei mai buni cântăreți din țară.

Ce fac vedetele la izolare. Cuplul Ecaterine şi Dimitri fac curăţenie generală în toată casa!

acum 57 zile

Ce fac vedetele la izolare. Cuplul Ecaterine şi Dimitri fac curăţenie generală în toată casa!

Mario Fresh a ieșit să dea moda în oraș cu bolidul din dotare

acum 61 zile

Artiştii noştri nu se lasă intimidaţi de pandemie, aşa că au ieşit să facă puţin moda prin oraş. Cu bolidul din dotare, priviţi cum s-a dat Mario Fresh mare.

Mihai Bendeac, primele declarații după ce a ales să se autoizoleze

acum 63 zile

Carantina şi starea de criză vine cu panică pentru unii, dar pentru alţii, în special artiştii, este şi o bună perioadă de a fi creativ. La Mihai Bendeac se pare că funcţionează.

Grav afectați financiar, artiștii români cer ajutorul autorităților

acum 64 zile

Grav afectaţi financiar, artiştii din România cer ajutorul autorităţilor! Vedetele vorbesc despre soluţia găsită pentru a face faţă pierderilor.

Rai da buni. Vika Jigulina şi Edward Maya, doi artiști celebri, din nou împreună, după 10 ani: Am reușit să facem o piesă care va rămâne 40 de ani în top

acum 98 zile

Colaborare bombă în muzica românească. La 10 ani de la mega succesul Stereo Love, Vika Jigulina şi Edward Maya vin în platoul Răid a Buni.

Doi dintre cei mai în vogă artişti ai momentului, supuşi unui test picant

acum 127 zile

Doi dintre cei mai în vogă artişti ai momentului au fost supuşi unui test picant. Ce întrebări incomode au primit, dar mai ales ce răspunsuri au dat, vedem chiar acum.

Vedetele au făcut show la Revelionul Artiştilor!

acum 133 zile

Foarte multe nume cunoscute s-au distrat la Revelionul Artiştilor! Printre ei s-au aflat Romică Ţociu, Adriana Bahmuţeanu, dar şi Dan Diaconescu!

Apariţii şoc la Revelionul artiştilor! Brigitte şi Florin Pastramă: Facem totul împreună!

acum 133 zile

Apariţii şoc la Revelionul artiştilor! Brigitte şi Florin Pastramă au fost printre vedetele care au participat la eveniment!

Star News. Cum au petrecut vedetele revelionul artiștilor

acum 137 zile

În fiecare an de Revelion, artiştii noştri sunt pe scenă, însă nu ratează niciodată petrecerea de după. Distracţia a ţinut până în zori, iar vedetele au dansat şi au cântat toată noaptea.

Star News. Primele declarații ale lui Carmen de la Sălciua după ce s-a spus că s-ar fi despărțit de Culiță Sterp

acum 192 zile

primele declaraţii ale lui Carmen de la Sălciua despre despărţirea de Culiţă Sterp! La nicio lună de la împăcare, surse apropiate celor doi spun că artiştii s-au certat din nou!

Star News. Scandal în lumea artiștilor! Nume sonore au ajuns la tribunal

acum 193 zile

E mega scandal în showbiz, iar personajele principale sunt unii dintre cei mai cunoscuţi actori! Zeci de artişti, printre care Magda Catone şi Claudiu Bleonţ au ajuns în faţa judecătorilor.

Şi rockerii plâng câteodată! Artiştii români şi-au luat adio de la Leo Iorga.

acum 204 zile

Zi dureroasă pentru artiştii români. Şi-au luat adio de la Leo Iorga. Cântăreţul a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, în aplauzele colegilor de breaslă, ale fanilor şi rudelor. Slujba a fost oficiată de mai mulţi preoţi, printre care şi Dan Bădulescu, fost chitarist la "Roşu...

Star Matinal. Cei mai sexy artişti din muzica populară fac show la sala de fitness

acum 208 zile

Sunt denumiţi frumoşii muzicii populare! Iar acum îşi lasă portul popular şi îşi arată pătrăţelele. Ciprian Silaşi şi Cosmina Adam au acceptat provocarea echipei Star Matinal şi au mers la sală pentru a-şi testa calitaţile fizice, nu doar cele vocale!

Star Matinal. Cum răspund Randi şi Edward Sanda la cele mai picante întrebări

acum 208 zile

Randi şi Eduard Sanda sunt doi artişti compleţi şi unii dintre cei mai râvniţi bărbaţi din showbiz-ul românesc. Şi cu toate astea sunt singuri.

Ce părere are mama luI Culiţă Sterp de împacarea cu Carmen de la Sălciua: "Eu i-am spus, el a greşit"

acum 209 zile

Vestea împăcării dintre Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua a împărţit lumea în două tabere. O parte abia aştepta ca cei doi să formeze un cuplu din nou, iar cealaltă nu este sigură că relaţia va rezista. În urmă cu câteva zile, au apărut zvonuri cum că artista a fost...

Răi da buni. Imaginile momentului! A început petrecerea de ziua lui Lino Golden

acum 236 zile

Lino Golden împlinește vârsta de 22 de ani. Mulți artisti vor participa la mega petrecerea pe care o va da de ziua lui.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cântărețul Antonio imită marii artiști ai României: Eu sunt Carla's Dreams, dar am venit nemachiat

acum 247 zile

Antonio, fiul lui Mihăiță Manu, fondatorul trupei Gipsy Casual, poate imita mai mulți artiști ai României, printre ei numărându-se și Ion Dolănescu, dar și Carla's Dreams.

Vezi în ce personaje se vor transforma vedetele în ediţia următoare!

acum 263 zile

Iată care sunt personajele în se vor transforma vedetele în ediţia a II-a de la Te cunosc de undeva!

1
2
3
4
5
»