Cautare: 943 rezultate dupa tagul "asia express"

Asia Express 3 - Jurnal de Călătorie. Fraţii Ristei au spălat rufe pe stradă, iar Gina Pistol a tremurat de frig în camera de hotel!

acum 18 ore

Fraţii Ristei au plecat în aventura vieţii lor. Florin, împreună cu fratele său mai mare, Dan, au pornit pe Drumul Comorilor, în Asia Express. Gina Pistol a îngheţat de frig, iar operatorii au arătat cum îşi încep ziua de filmare!

Acces Direct. Frații Ristei au spălat haine la lighean pe stradă

acum 1 zile

Fraţii Ristei au plecat în aventura vieţii lor. Florin, împreună cu fratele său mai mare, Dan, au pornit pe Drumul Comorilor, în Asia Express. Competiţia e dură, iar miza uriaşă! Pentru că doar una din cele 9 echipe, toate formate din celebrităţi, va câştiga marele premiu, în...

Star Matinal. Bloggeriţele Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, despre marile temeri din competiţia Asia Express: Măcar cu rimel să ne dăm...

acum 1 zile

Bloggeriţele Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan au plecat împreună în competiţia Asia Express pline de entuziasm şi dorinţa de a câştiga. Prin câte trec şi care este cea mai mare frică pe care o au acolo ne spun chiar ele.

Jurnal de Călătorie - Alex Velea şi Mario Fresh, un duo de senzaţie în Asia Express! "Noi credem că facem o echipă bună"

acum 1 zile

Alex Velea şi Mario Fresh alcătuiesc una dintre echipele de senzaţie ale celui mai dur reality show difuzat la Antena 1 - Asia Express - Drumul Comorii

Star Matinal. Adrian Teleşpan, interviu pe toaletă. Totul despre nebunia din Asia Express

acum 2 zile

Doar el putea să facă una ca asta! Adrian Teleşpan a oferit un interviu pe toaletă. Totul despre nebunia din Asia Express, dar şi despre a doua carte ne spune Teleşpan.

Jurnal de Călătorie - Florin şi Dan Ristei fac o echipă de minune în Asia Express!

acum 2 zile

Fraţii Florin şi Dan Ristei iau parte la cel mai dur reality show de la Antena 1 - Asia Express - Drumul Comorii!

Xtra Night Show. Aventurile Ginei Pistol în Asia Express

acum 6 zile

În Asia, Gina Pistol a avut nu numai avion la scară ci şi o cameră de hotel foarte frumoasă! Însă Drumul Comorilor nu poate fi floare la ureche nici măcar pentru prezentatori. Aşa că, Gina a fost nevoită să vorbească cu fanii dintr-un loc mai puţin obişnuit.

Xtra Night Show. Alina Ceuşean şi Carmen Grebenişan au dat de gândaci în Asia Express! Cum au reacționat

acum 7 zile

Asia Express continuă! Filmările sunt în toi, iar concurenţii au început să îşi spună părerea despre ce se întâmplă la faţa locului. Alina Ceuşean şi Carmen Grebenişan sunt celebre pe instagram, dar în Asia au dat de greu.

Asia Express - jurnal de călătorie. Mesajul transmis de Alina Ceușan și Carmen Grebenișan

acum 8 zile

Asia Express - jurnal de călătorie. Iată mesajul transmis de Alina Ceușan și Carmen Grebenișan.

Acces Direct. În culisele Asia Express! Vedetele clachează pe capete în cel mai dur reality-show?

acum 9 zile

Cântăreaţa Nico şi fiica ei, Alexandra sunt doar două dintre vedetele care s-au aventurat pe drumul Comorilor, în Asia Express. Au avut emoţii mari şi au întâmpinat multe greutaţi pe drum, dar nu s-au lăsat învinse. Chiar dacă au dormit pe unde au putut, cele două, mamă şi...

Asia Express - jurnal de călătorie. Mesajul transmis de Nico şi fiica ei, Alexandra

acum 9 zile

Asia Express - jurnal de călătorie. Iată mesajul transmis de Nico şi fiica ei, Alexandra.

Star Matinal. Speak şi Ştefania, primul interviu în Asia Express! Prin câte au trecut şi ce li se întâmplă

acum 10 zile

Asia Express abia a început şi deja e destul de greu pentru concurenţi! Drumul comorilor e departe, luxul le lipseşte din ce în ce mai mult, autostopul le dă bătăi de cap, iar traiul cu un euro pe zi chiar e o provocare. Dacă Speak deja se plânge de cazarea şi de condiţiile din...

Cu ce nu s-ar mai îmbrăca niciodată Raluka şi Ana Baniciu

acum 12 zile

Se afişează mereu împreună şi au o relaţie foarte bine sudată de prietenie. Nedespărţite la bine şi la rău, Raluka şi Ana Baniciu ne vorbesc despre cum le-a apropiat pe ele experienţa Asia Express.

Star News. Momente tensionate în Asia Express! Concurenții clachează!

acum 14 zile

Momente tensionate în Asia Express! Concurenţii clachează! Echipa de filmare este disperată! Gina Pistol, în stare şoc! Vedeți imagini necenzurate de la show-ul fenomen.

Primele declaraţii ale concurenţilor din Asia Express!

acum 14 zile

Maria Buză şi Lia Bugnar nu şi-au pierdut simţul umorului chiar dacă au trecut prin probe grele.

Jurnal de Călătorie - Maria Buză şi Lia Bugnar fac echipă în Asia Express: "Cea mai mare provocare mi se pare să faci un om străin să te primească la el în casă!"

acum 15 zile

Maria Buză şi Lia Bugnar fac echipă în Asia Express- Drumul comorii! Cele două vedete au vorbit de experienţa lor de până acum în competiţie!

Jurnal de Călătorie - Concurenții din Asia Express sunt tot mai epuizaţi!

acum 16 zile

Asia Express, drumul comorilor, este unul foarte dificil, dar epuizarea deja îi afectează pe concurenţi. Iar drumul e lung şi abia a început.

Star Matinal. Tensiuni atinse la cote maxime! Ce se întâmplă cu concurenții din Asia Express

acum 17 zile

Pe drumul comorilor, vedetele de la Asia Express au la dispoziţie doar un euro pe zi pentru transport, cazare şi masă. Iar banii nu sunt singura problemă cu care sunt nevoiţi să se confrunte concurenţii.

Star News. Concurenţii cedează, pe capete, în Asia Express! De ce nu pot face față provocărilor

acum 20 zile

Drumul comorilor i-a adus la capătul puterilor. Concurenţii cedează, pe capete, în Asia Express! Asta în condiţiile în care, ştim prea bine, competiţia de abia a început.

Xtra Night Show. Au cedat fizic primii concurenți în Asia Express

acum 20 zile

Asia Express, drumul comorilor, este unul foarte dificil, dar epuizarea deja îi afectează pe concurenţi. Iar drumul e lung şi abia a început.

1
2
3
4
5
»