Cautare: 1036 rezultate dupa tagul "asia express"

Rai da buni. Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, cele mai tari prietene de pe Instagram, momente de panică la Asia Express

acum 12 ore

Momente de panică la Asia Express! Cele mai tari prietene de pe Instagram, clipe de coşmar. Cum au făcut faţă provocărilor, dar şi răutățile primite din partea celorlalte echipe, le spun chiar Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan!

Maria Buză, dezvăluiri din culisele Asia Express - Drumul Comorilor: A fost foarte greu

acum 20 ore

Invitată la "Star Matinal", Maria Buză a făcut dezvăluiri din culisele Asia Express - Drumul Comorilor.

Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, dezvăluiri din noul sezon Asia Express - Drumul Comorilor: Aveam nevoie de o ora să ne trezim

acum 22 ore

Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan sunt cele mai bune prietene si formeaza o echipa puternica in noul sezon Asia Express - Drumul Comorilor.

Echipele au ajuns la cuțite! Ce s-a întâmplat în spatele camerelor la Asia Express. Ștefania: Eu cerșeam cât pentru toate echipele

acum 1 zile

Speak şi Ştefania vorbesc despre experiența din Filipine. Cei doi concurenți susțin că le-a fost foarte greu, dar nu le pare nicio secundă că au ales să facă parte din echipele din sezonul 3 de la Asia Express.

Rai da buni. Speak și Ștefania, primele conflicte! Cine le pune bețe în roate la Asia Express: Eu voiam acasă din prima zi!

acum 1 zile

Speak şi Ştefania, detalii nevăzute de la Asia Express! Cine le-a fost duşmanul numărul 1 în competiţie. Ce nu se simte la TV, dar şi care a fost cel mai intens moment trăit în cadrul show-ului.

Răi da buni. Maria Buză, despre ce nu se vede la TV din Asia Express, cea mai grea competiție

acum 2 zile

Maria Buză și Lia Bugnar, printre primele echipe de la Asia Express în pericol de eliminare! Vezi ce nu se vede la televizor din competiţia care scoate toţi nervii din concurenţi!

Xtra Night Show. Conflictele dintre concurenți nu lipsesc nici din sezonul trei de la Asia Express: Seara te înțelegeai bine cu persoana respectivă, iar dimineața te vedea inamic

acum 3 zile

Maria Buză, Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan vorbesc despre conflictele din cel de-al treilea sezon de la Asia Express.

Xtra Night Show. Maria Buză și Lia Bugnar, despre experiența din Asia Express: Ne-a mers mai bine ca Alinei și lui Carmen, opreau mașinile înainte să le facem semn!

acum 3 zile

Maria Buză, Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan vorbesc sincer despre aventura din Filipine. Cele patru concurente susțin că le-a fost extrem de greu în Asia Express.

Xtra Night Show. Alex Velea, supărat că a fost dezavantajat la Asia Express: Am fost nominalizați pentru că suntem foarte sexy!

acum 3 zile

Alex Velea vorbește deschis despre participarea de la Asia Express. Artistul a făcut echipă cu Mario Fresh, bunul său prieten.

Asia Express. Alex Velea și Mario Fresh au ajuns ultimii la cursa de eliminare. Ce culoare va avea ancora

acum 3 zile

Alex Velea și Mario Fresh au ajuns pe ultimul loc la cursa pentru Ultima Șansă, dar norocul le surâde. Ancora are culoarea verde, așa că vor continua competiția.

Asia Express. Pe un soare arzător și o zăpușeală insuportabilă, Maria Buză găsește puterea să și cânte: Ești o cântăreață foarte bună!

acum 3 zile

În timp ce așteaptă să ajungă la Gina Pistol, Maria Buză îi cântă șoferului care o va duce la destinație. Artista primește multe laude din partea bărbatului.

Asia Express. Concurenții conving localnicii să mănânce murături

acum 3 zile

La ultima misiune de la cursa pentrru Ultima Șansă, concurenții trebuie să convingă 20 de localnici să mănânce murături, doar așa vor putea să ajungă la Gina Pistol.

Dans și voie bună la Asia Express. Concurenții de la Ultima Șansă trebuie să danseze și să umple borcane cu murături

acum 3 zile

Cele trebuie echipe de la cursa pentru Ultima Șansă trebuie să danseze, dar să și umple 20 de borcane cu murături, totul într-o căldură insuportabilă.

Forță și îndemânare la Asia Express! Concurenții trebuie să formeze un nume de femeie din literele din interiorul cauciucurilor

acum 3 zile

În această misiune de la cursa pentru Ultima Șansă, concurenții trebuie să formeze un nume de femeie din literele aflate în interiorul unor cauciucuri.

Asia Express. După o baie în piscină, merg niște murături! Concurenții de la Ultima Șansă trebuie să mănânce un borcan întreg

acum 3 zile

O nouă misiune de la cursa de la Ultima Șansă îi pune în dificultate pe șase concurenți. Participanții trebuie să facă o baie în piscină, iar apoi să mănânce un borcan plin cu murături.

Filipinezii sunt cei mai buni marinari din lume! Concurenții de la Asia Express trebuie să facă noduri marinărești

acum 3 zile

În cea de-a doua misiune de la cursa pentru Ultima Șansă, concurenții de la Asia Express învață să facă noduri marinărești de la filipinezi, considerați cei mai buni marinari din lume.

Asia Express. Borcanul cu murături, prima misiune de la cursa pentru Ultima Șansă: Trebuie să mâncați conținutul, doar așa veți avea următorul indiciu!

acum 3 zile

Cele trei echipe care au intrat în cursa pentru Ultima Șansă primesc indicațiile pentru prima misiune. Trebuie să mănânce un borcan cu murături specifice locului.

Asia Express. Concurenții decid cele trei echipe care vor intra în cursa pentru Ultima Șansă

acum 3 zile

Gina Pistol dezvăluie ordinea concurenților care au ajuns la ea. Ultimele două echipe vor intra automat la cursa pentru Ultima Șansă, iar cea de-a treia este votată chiar de participanții de la Asia Express.

Mănâncă și plânge! Lia Bugnar, colega Mariei Buză, în lacrimi la Asia Express: Oamenii ăștia sunt inacceptabili de săraci, dar tot ne-au primit în locuința lor

acum 3 zile

Lia Bugnar și Maria Buză și-au găsit cazare în casa unor filipinezi extrem de săraci. Cele două concurente sunt profund impresionate de ospitalitatea familiei, mai ales că le oferă și mâncare.

Cazarea, cel mai greu moment pentru concurenții de la Asia Express: Sărăcie lucie peste tot!

acum 3 zile

Perechile de concurenți care nu au câștigat imunitatea sunt nevoite să-și găsească cazare, dar este cel mai greu lucru pe care trebuie să-l facă.

1
2
3
4
5
»