Cautare: 1227 rezultate dupa tagul "asia express"

Nebunie curată și adrenalină la Asia Express! Frații Ristei au fost eliminați din concurs

acum 14 ore

Frații Ristei, una dintre cele mai bune echipe de la Asia Express, au fost eliminați. Însă bătălia a fost strânsă şi cu toţii au stat cu sufletul la gură, până au aflat cine a pierdut cursa pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Frații Ristei, după eliminare: Vrem să revizităm locurile prin care am fost în Asia Express. Am luat adresele unde am stat

acum 1 zile

Frații Ristei vorbesc la Xtra Night Show despre eliminarea din Asia Express. ”Vrem să revizităm locurile prin care am fost în Asia Express. Am luat adresele pe unde am stat”, a spus cei Florin Ristei.

Dan Ristei, despre tacticile din Asia Express: Dușmanul este viclean!

acum 1 zile

Frații Ristei vorbesc la Xtra Night Show după eliminarea din Asia Express. ”Dușmanul este viclean!”, a spus cei Dan Ristei.

Frații Ristei, despre eliminarea din Asia Express: A fost vorba de ghinion

acum 1 zile

Frații Ristei vorbesc la Xtra Night Show despre eliminarea din Asia Express. ”A fost vorba de ghinion”, au spus cei doi.

Concurs de viteză cu broscuțe. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan: Erau două fete în patru labe. Fundul sus, capul jos!

acum 1 zile

În Asia Express sezonul 3, episodul 24, are loc un concurs de vitează cu broscuțe în Asia Express. ”Erau două fete în patru labe. Fundul sus, capul jos!”, au spus Alina Ceușan și Carmen Grebenișan.

Răzvan Fodor, despre afecțiunea care l-a pus în dificultate la proba cu broscuța: Amețisem, nu mai puteam

acum 2 zile

Sorin Bontea, Răzvan Fodor, Adda și Cătălin vorbec la Xtra Night Show despre întrecerea cu broaște din Asia Express. ”Amețisem, nu mai puteam”, a spus Răzvan Fodor.

Stări de vomă și certuri în Asia Express. Adda, despre momentul când a mâncat oul clocit: Miroasea a stricat

acum 2 zile

Sorin Bontea, Răzvan Fodor, Adda și Cătălin vorbesc la Xtra Night Show despre momentul când au mâncat ouă clocite. ”Miroasea a stricat”, a spus Adda.

Concurs cu broaște, la Asia Express. Răzvan Fodor: Cu broasca care am venit nu te puteai juca. Era sub orice critică

acum 2 zile

În Asia Express sezonul 3, episodul 23, concurenții au parte de un concurs cu broaște. ”Cu broasca care am venit nu te puteai juca. Era sub orice critică”, a spus Răzvan Fodor.

Alina Ceușan, despre modificările din Asia Express: S-au schimbat foarte multe reguli. A fost un delir total!

acum 3 zile

Alina Ceușan, Carmen Grebenișan și Florin Ristei vorbesc la Xtra Night Show despre modificările din Asia Express. ”S-au schimbat foarte multe reguli. A fost un delir total!”, a spus Alina Ceușan.

Cum se iau deciziile în Asia Express. Alina Ceușan: Alex Abagiu și Radu au calculat tot

acum 3 zile

Alina Ceușan, Carmen Grebenișan și Florin Ristei vorbesc la Xtra Night Show despre comportamentul lui Alex Abagiu și al lui Radu, prietenul său cel mai bun, în show-ul Asia Express.

Concurenții explică chinurile din Asia Express! De ce s-au supărat Alina Ceușan și Carmen Grebenișan

acum 3 zile

Alina Ceușan, Carmen Grebenișan și Florin Ristei vorbesc la Xtra Night Show despre ultima etapă din Asia Express. Iată ce au declarat vedetele.

România - Filipine, meci de baschet de poveste în Asia Express

acum 3 zile

În Asia Express sezonul 3, episodul 22, vedetele din competiție au jucat un meci de baschet cu câțiva studenți filipinezi. Iată cine a jucat cel mai bine.

Vedetele din Asia Express își numără banii! Alex Abagiu și Radu, decizie extrem de grea

acum 3 zile

În Asia Express sezonul 3, episodul 22 vedetele își numără monedele adunate. Alex Abagiu și Radu iau o decizie extrem de grea.

Gina Pistol, gospodina perfectă în autoizolare

acum 3 zile

Gina Pistol, frumoasa prezentatoare de la "Asia Express", s-a autoizolat la domiciliu, departe de persoanele dragi.

Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ au prins un nou prilej să se răzbune! "Împarte-i cum vrei tu! E cadoul de ziua ta!"

acum 4 zile

Și-au dorit din tot sufletul să câștige proba de mâncat desertul tradițional filipinez, iar norocul a fost de partea lor. Alex Abagiu și Radu Vlăduț au reușit să obțină un bănuț și, mai mult de atât, ei au avut șansa de a decide în ce ordine vor pleca ceilalți.

Ce nu faci pentru un bănuţ! Concurenţii se întrec să termine un bol mare cu desert tradiţional filipinez!

acum 4 zile

Seara a continuat la Asia Express cu o nouă provocare pentru concurenți, care au fost puși să mănânce un bol plin cu un desert tradițional filipinez, însă n-a fost deloc pe placul lor.

Răsturnare de situație la Asia Express. Concurenții, provocați să-i convingă pe oamenii care i-au luat la autostop să facă karaoke: ”Nu era destul de grea proba asta!”

acum 4 zile

Niciodată n-a fost simplu să găsească mașini care-i ducă în locurile în care trebuie să ajungă, însă în această seară concurenții au fost nevoiți să aleagă mașini în care se află minimum două persoane și, mai mult de atât, care să fie dispuse să-i însoțească la karaoke.

Echipele trebuie să caute o maşină de ocazie cu doi pasageri pe care să-i convingă să cânte cu ei!

acum 4 zile

La jocul pentru amuletă se vor califica două echipe, însă până acolo echipele trebuie să îndeplineasă misiunile pe care Gina le solicită pe traseu. Echipele trebuie să caute o maşină de ocazie cu doi pasageri pe care să-i convingă să cânte cu ei!

Concurenţii au primit ca sarcină să se înregistreze fredonând piesa "Treasure" - Bruno Mars! Alex Abagiu: "Cântam ca două pisici bete"

acum 4 zile

Până când vor ajunge să se califice la jocul pentru amuletă, concurenții trebuie să îndeplinească misiunile lansate de Gina Pistol pe traseu. Prima dintre ele, să asculte melodia "Treasure" semnată de Bruno Mars, apoi să învețe versurile și să fredoneze.

În căutarea comorii! Echipele vor trebui să găsească cuferele personalizate cu numele lor!

acum 4 zile

Adda și Cătălin, frații Ristei, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Speak și Ștefania sunt cele șase echipe se luptă pentru „pașaportul de trecere” către etapa următoare.

1
2
3
4
5
»