Mihai Petre, despre experiența Asia Express. Ce a povestit dansatorul în cadrul interviului cu Cristina Ciobănașu

Publicat pe 27.09.2021 la 14:06 Actualizat pe 27.09.2021 la 18:09

Mihai Petre face parte din show-ul "Asia Express" și a trecut prin provocări inedite alături de soția sa, Elwira. Cei doi și-au luat inima în dinți și au plecat în călătoria vieții lor de unde s-au întors împreună mai puternici ca niciodată. Cristina Ciobănașu l-a luat la întrebări pe celebrul dansator, așa că hai să vedem ce-a ieșit!

Mihai Petre poartă un tricou alb și o cămașă cu imprimeu

Cristina Ciobănașu și Mihai Petre vorbesc despre experiența dansatorului în Asia Express

TV Happy

Mihai Petre este unul dintre cei mai cunoscuți dansatori de la noi din țară, acesta putându-se lăuda cu o carieră impresionată, dar și cu o familie foarte frumoasă. Bărbatul participă în competiția “Asia Express”, show care ține cu sufletul la gură telespectatori din toată țara.

În cea mai nouă ediție CulTour, Criss și Vlad îl prezintă pe Mihai Petre așa cum nu a mai fost văzut niciodată și acesta este luat la întrebări de carismatica prezentatoare. Dansatorul vorbește despre cele mai dificile momente trăite în “Asia Express”, dar și despre legătura puternică ce s-a creat în relația lui după această experiență.

Pentru a rămâne cât mai sincer pe tot parcursul interviului, Mihai Petre vorbește și despre perioada copilăriei, atunci când avea cu totul alte planuri decât acum.

Mihai Petre, despre experiența “Asia Express”

Mihai Petre se arată foarte deschis față de Cristina Ciobănașu și este gata să răspundă tuturor întrebărilor pe care frumoasa prezentatoare le are puse pe hârtie.

“Astăzi, pentru prima oară la Cultour, am plăcerea să îl iau la întrebări pe nimeni altul decât Mihai Petre”, spune Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman continuă prezentarea și spune despre Mihai Petre că este “un exemplu de ambiție, perseverență și pasiune”.

Mihai Petre nu se lasă prea mult timp măgulit, așa că începe să vorbească despre experiența “Asia Express” și despre tot ceea ce a însemnat această călătorie către descoperirea de sine. Dansatorul mărturisește că la început nu a dorit să ia parte la acest proiect, dar când fata lui cea mare a aflat despre asta, a fost mai mult decât entuziasmată, ceea ce l-a făcut pe acesta să se răzgândească.

“Din perspectiva mea, a fost o experiență fantastică”, spune Mihai Petre.

Mihai Petre spune că relația lui cu Elwira s-a consolidat și mai mult datorită plecării lor în “Asia Express”, fapt pentru care acesta consideră acum mai mult ca oricând că soția lui este partenera perfectă. Dansatorul spune că locurile în care a călătorit pe tot parcursul show-ului sunt extrem de frumoase, dar că nu ar fi ales acele zone dacă ar fi ales să meargă în vacanță.

Mihai Petre, despre copilărie

Mihai Petre recunoaște că “Asia Express” l-a ajutat să vadă dincolo de barierele pe care și le-a setat singur și acum este mult mai recunoscător pentru toate lucrurile frumoase din viața lui.

“Cine a fost cel mai puternic din punct de vedere psihic?”, întreabă Cristina Ciobănașu.

Dansatorul nu ezită astfel să-și laude soția și să recunoască faptul că Elwira este jumătatea mai puternică psihic. De asemenea, acesta spune că relația lor este mai frumoasă ca oricând. Cât despre conflicte, acestea au existat cu siguranță, însă toate au putut fi evitate cu ajutorul comunicării eficiente.

Cristina Ciobănașu l-a surprins pe Mihai Petre și l-a întrebat ce răspundea când era mic atunci când era întrebat ce meserie și-ar alege în viitor.

“Foarte simplu, șofer de troleibuz”, spune Mihai Petre.

Acesta recunoaște că și acum i-ar plăcea să fie lăsat măcar pentru câteva minute în locul șoferului pentru a-și trăi visul.

În articolul

Mihai Petre, despre experiența Asia Express. Ce a povestit dansatorul în cadrul interviului cu Cristina Ciobănașu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x