Cautare: 139 rezultate dupa tagul "bicicleta"

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum se poate circula, în mod legal, cu trotineta electrică

acum 4 zile

Lucsandra Săndulescu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din Piață Victoriei, alături de Raluca Negoiță, reprezentant al unei companii de trotinete electrice, ne explică cum trebuie să folosim trotinetele electrice.

Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil, după o vacanță în Israel: Aveți mare grijă când închiriați o bicicletă din Tel Aviv!

acum 60 zile

Dani Oțil, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a povestit, în direct, cum era să se păcălească cu închirierea unei biciclete din Tel Aviv, Israel.

Ghinion pentru Ruby şi Robert! Li s-a spart roata la bicicletă! "A devenit aproape imposibil să o mai mutăm din loc!"

acum 97 zile

La ultima misiune din cursa pentru ultima şansă, concurenţii şi-au adunat forţele pentru a o putea duce la sfârşit! Au avut de cărat pe o bicicletă diverse obiecte cu gabarit! Ruby şi Robert au avut şi ghinionul să facă pană la o roată!

Smiley News. De ce nu e bine să mergi cu bicicleta pe străzile inundate. Cum a căzut

acum 99 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley news de la Neatza, imagini care dovedesc de ce nu este bine să mergi cu bicicleta pe străzile inundate.

Tot ce trebuie să știi înainte să-ți cumperi o bicicletă

acum 103 zile

În marile orașe, oamenii au înțeles că lupta cu aglomerația din trafic nu poate fi câștigată la volanul automobilului. De aceea apelează într-un număr cât mai mare la bicicletă, acest mijloc de transport sănătos și eficient.

Crezi că știi să mergi pe bicicletă? Cu siguranță nu o faci ca el! Gabi Orban, biker, a intrat în Cartea Recordurilor

acum 109 zile

Gabi Orban, un biker de Cartea Recordurilor, oferă show-uri spectaculoase de Bike Trial. Sportivul are trei recorduri mondiale, omologate de Guinness World Records și patru titluri naționale la Mountain Bike Trial.

Sorin Găgeanu, medicul român care a străbătut Europa pe bicicletă, la Neatza: O să înconjor toată România pe bicicletă, vreo 2300 de kilometrii

acum 116 zile

Floriana Iacob, reporte Neatza, în direct, din Parcul Herăstrău, a aflat de la Sorin Găgeanu, medicul român care a străbătut Europa pe bicicletă, ce face un cicloturism în România.

Martorul accidentului în care un băiețel de 13 ani a decedat, face declarații șocante: „Șoferul l-a văzut de la distanță”

acum 136 zile

Martorul accidentului în care un băiețel de 13 ani a decedat, face declarații șocante: „Șoferul l-a văzut de la distanță”. Băiatul se afla pe bicicletă și a fost lovit de un șofer beat pe trecerea de pietoni.

35.000 de kilometri pedalaţi în trei ani! Radu Păltineanu, românul care a traversat pe bicicletă cele două Americi

acum 187 zile

Radu Păltineanu, un tânăr din București care a început în urmă cu mai bine de 3 ani o expediție pe bicicletă prin Americi, a ajuns acum la finalul aventurii sale, în Ushuaia, Argentina, localitate care este cel mai sudic oraș de pe Glob.

Gabi Orban, demonstrație de sărituri cu bicicleta, la Neatza

acum 197 zile

Gabi Orban are trei recorduri mondiale, omologate de Guinness World Records și patru titluri naționale la mountain bike trial.

Povestea incredibilă a românului care a traversat două continente americane pe o bicicletă: "Am pedalat 34.554 de km"

acum 225 zile

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Radu Plătineanu a povestit cum a traversat două continente americane pe o bicicletă.

Înscrie-te la concursul Happy „Clipa de poveste” și ia-ți premiul! Biciclete și televizoare 4K, pentru happy-telespectatori

acum 265 zile

Happy Channel ți-a pregătit un concurs cu premii SUUUUPER! Participă la concursul ”Clipa de poveste” și poți câștiga una dintre biciclete sau unul dintre televizoarele 4K puse la bătaie! Premiile se acordă săptămânal!

Horia Brenciu, apariție spectaculoasă pe bicicletă, la Neatza. Artistul vorbește despre noul său single

acum 267 zile

Horia Brenciu, apariție spectaculoasă pe bicicletă, la Neatza. Învitat în platoul matinalilor, artistul ne vorbește despre noul său single intitulat „Sunt cine vreau să fiu”. Care este povestea din spatele piesei.

Wow! Inventatorul Gigi Maior a adus, la Neatza, prima bicicletă din lemn

acum 281 zile

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Gigi Maier, inventator din Reghin, a venit să prezinte prima lui bicicletă din lemn.

Vacanțele neobișnuite ale lui Mihai Morar

acum 308 zile

Anul acesta a avut trei vacanţe. Prima săptămână a fost cu cortul şi bicicleta în Italia doar el cu soţia. A stat în "sălbăticie" au mers mult cu bicicleta.

Edi Stancu și fiul său Robert sunt cei mai buni prieteni

acum 320 zile

Edi Stancu este pasionat de dans, dar și de plimbări cu bicicleta alătui de fiul său.

Teodora, fiica lui Gigi Becali, plimbare cu bicicleta pe străzile Capitalei

acum 363 zile

Când vine vorba despre Teodora Becali, fiica lui Gigi Becali, deja ştiţi la ce să vă gândiţi. La multe milioane şi multe aroganţe, dar de data aceasta nu este deloc aşa! Fiica latifundiarului din Pipera demonstrează că, uneori, aşchia poate sări departe de trunchi! Extravaganţa...

Nea Marin și nepoții, la plimbare cu bicicletă prin parc

acum 369 zile

Marian Duță, omul informat de la "Neatza", l-a prins pe Nea Marin la plimbare cu nepoții.

Florin Ristei și Ramona, ture cu bicicleta prin platoul „Prietenii de la 11”

acum 407 zile

Florin Ristei și Ramona, ture cu bicicleta prin platoul „Prietenii de la 11”.

Weekend plin pentru oamenii activi. Trei evenimente de sport te așteaptă

acum 426 zile

Dani Oțil prezintă la Neatza cele trei evenimente destinate oamenilor activi din weekendul care urmează.

1
2
3
4
5
»