Cautare: 6 rezultate dupa tagul "blocaj"

Coronarografia – ce trebuie sa stii despre aceasta procedura

acum 183 zile

Coronarografia este o investigatie minim-invaziva, prin care se depisteaza blocajele de la nivelul arterelor coronare (vasele de sange care alimenteaza inima). Aceste blocaje pot duce la infarct miocardic, de aceea trebuie descoperite si tratate cat mai repede posibil.

Protestul profesorilor paralizează traficul în Bucureşti

acum 2305 zile

Din cauza protestului profesorilor traficul din capitală va fi perturbat iar poliţia a impus mai multe restrictii. Andrei Codău, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutere Bucureşti a explicat care sunt zonele care vor fi blocate.

Blocaj la metrou, la staţia Piaţa Victoriei

acum 2341 zile

Circulaţia la metrou este blocată la staţia Pipera, pe linia doi, din cauza unor defecţiuni tehnice. Traficul este îngreunat întrucât se desfăşoară pe celălalt fir, alternativ, în ambele sensuri, informează Metrorex. În urma blocării circulaţiei pe un fir s-a dublat timpul de...

Roţile unei maşini de poliţie din Iaşi, blocate de către colegii săi de la o altă secţie

acum 2506 zile

O maşină a poliţiei locale a fost blocată chiar de colegii de la o altă secţie. Poliţiştii au parcat maşina într-un loc nepermis şi le-au fost blocate roţile.

Peste 100 de oameni au rămas blocaţi în autocarele înzăpezite

acum 2607 zile

Trei autocare cu pasageri au rămas blocate în nămeţi, la nouă kilometri de Huşi. Peste 100 de oameni au nevoie de ajutor, drept pentru care s-a cerut intervenţia armatei. Augustin Hagiu, consultant în transporturi a intervenit prin telefon la Antena 3, pentru a veni cu detalii despre...