Cautare: 784 rezultate dupa tagul "boala"

Star News. Lidia Buble, adevărul despre presupusa boală de care suferă

acum 3 zile

Lidia Buble spune adevărul despre boala de care a scris presa că suferă! Cine a ajutat-o şi cum a reuşit să scape de chin! În plus, a vorbit şi despre copil şi a mărturisit şi ce pas trebuie să urmeze, neapărat, înainte să devină mămică.

Star News. Rona Hartner, mărturisire dureroasă după ce s-a vindecat de cea mai nemiloasă boală

acum 5 zile

Rona Hartner zâmbeşte din nou! Artista a dus o luptă cruntă pentru viaţă şi un proces greu, de tămăduire! Rona a spus cum s-a vindecat de cancerul nemilos, ce i s-a întâmplat în timpul tratamentului şi ce a salvat-o în final.

Star Matinal. Cum îți dai seama că suferi de depresie afli, în direct, de la specialist!

acum 5 zile

Invitată la "Star Matinal", Yolanda Crețescu, psiholog și psihoterapeut, a explicat cum putem să recunoaștem semnele unei depresii.

Oana Zăvoranu, declaraţii şocante în faţa judecătorilor

acum 6 zile

Oana Zăvoranu a făcut azi declaraţii şocante în faţa judecătorilor. Vedeta a povestit în ce stare şi-a găsit bunica în azil şi cum a scos-o de acolo cu forţa.

Acces Direct. Ana Maria, fiica lui Aurelian Preda, a izbucnit în plâns, în direct!

acum 10 zile

Ana Maria Preda, fiica regretatului cântăreţ Aurelian Preda face dezvăluiri cutremurătoare. Fata acuză că ar fi fost abuzată de bărbatul care s-a angajat să aibă grijă de ea ca un tată, după ce Aurelian Preda şi-a dat ultima suflare.

Acces Direct. Cătălin, prietenul artistului acuzat de abuz: Cred că aveau o relație, nu cred că era abuzată

acum 10 zile

Oamenii care i-au cunoscut pe Aurelian Preda şi pe cântăreţul de muzică populară acuzat, îşi fac, rând pe rând, curaj să apară. Şi vin cu dezvăluiri incredibile despre povestea care a pus pe jar showbizzul românesc.

Confidentul numărul unu al lui Aurelian Preda şochează cu dezvăluiri incendiare!

acum 10 zile

I-a fost alături lui Aurelian Preda, în ultimele zile de viaţă şi ori de câte ori, cântăreţul ajungea la Viena, apela la el! Este vorba despre confidentul lui Aurelian Preda, George Craioveanu. Bărbatul are detalii neştiute despre regretatul artist, dar şi despre cântăreţul pe care...

Acces Direct. Fiica lui Aurelian Preda, potop de acuzații!

acum 10 zile

Oamenii care i-au cunoscut pe Aurelian Preda şi pe cântăreţul de muzică populară acuzat, îşi fac, rând pe rând, curaj să apară. Şi vin cu dezvăluiri incredibile despre povestea care a pus pe jar showbizzul românesc.

Bună dimineața, Sănătate! Căderea părului - cauze și tratament

acum 21 zile

Simona Dragomir, specialistul în sănătate de la Neatza cu Răzvan și Dani, a explicat care sunt cauzele care duc la căderea părului.

Xtra Night Show. Călin Geambaşu, despre mama Angelicăi Cadar: A fost dată afară dintr-o sectă pe motiv de fanatism

acum 27 zile

Războiul dur dintre Călin Geambaşu şi mama fiului său ia amploare. Călin Geambaşu continuă seria dezvăluirilor grave despre relaţia pe care a avut-o cu fosta logodnica, Angelica Cadar.

Xtra Night Show. Ce gest abominabil a comis Angelica Cadăr? Călin Geambaşu: Nu pot să zic!

acum 27 zile

Războiul dur dintre Călin Geambaşu şi mama fiului său ia amploare. Călin Geambaşu continuă seria dezvăluirilor grave despre relaţia pe care a avut-o cu fosta logodnica, Angelica Cadăr.

Star News. Corina Chiriac, momente cumplite! A aflat că bărbatul pe care l-a iubit suferă de o boală grea

acum 34 zile

Corina Chiriac este devastată! Artista trece prin momente cumplite, după ce a aflat că bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult este grav bolnav.

Star News. Andreea Marin, despre momentele în care se temea că suferă de o boală necruțătoare

acum 46 zile

Andreea Marin vorbeşte, pentru prima dată, deschis, despre momentele în care se temea că suferă de o boală necruţătoare! Şi face mărturisiri emoţionante despre drama care i-a schimbat cursul vieţii! A ajuns să îşi dedice tot timpul, ca să îi salveze pe cei în suferinţă!

Agenția Vip. Actorul Dorel Vișan, confesiuni neaşteptate la 82 de ani. A învins boala la ficat printr-o metodă nemaiîntâlnită

acum 48 zile

Dorel Vişan, de profesie actor, face confesiuni neaşteptate la vârsta de 82 de ani. A învins boala la ficat printr-o metodă nemaiîntâlnită. Foarte puţini oameni reuşesc să treacă peste această cumpănă!

Care sunt simptomele care te anunţă că stresul de îmbolnăveşte

acum 48 zile

Cu toții ne confruntăm cu stresul de zi cu zi! Până la un anumit punct, stresul este o reacţie normală şi necesară a organismului. În cazul in care stresul este intens, continuu sau repetat, atunci acesta poate deveni un fenomen negativ. Apar îmbolnăviri fizice şi tulburări...

Cool Summer Nights. Rona Hartner, confesiuni uluitoare după lupta cu cancerul! Cum a reusit să învingă cea mai de temut boala!

acum 68 zile

Rona Hartner a ajuns la jumătatea tratamentului de chimioterapie. „Am fost pe muchie de cuțit. Mi s-a spus ca după fiecare terapie să mă duc pe malul mării! Să schimb aerul!”, a declarat artista în cadrul emisiunii Răi da buni. Dumnezeu nu numai că o iubește, dar o și face să...

Motivul real pentru care Maria Ciobanu nu se mai poate întoarce în România

acum 72 zile

Problemele o ţin departe de ţară! Maria Ciobanu nu se poate întoarce acasă, la români! Motivul real pentru care marea doamnă a muzicii populare se află peste Ocean

Star la mare fitză. Tily Niculae: Cea mai mare frică a mea este de boală

acum 74 zile

Invitată la Star la mare fitza, Tily Niculae a vorbit despre frici, dar și despre vacanță. ”Cea mai mare frică a mea este de boală”, a declarat aceasta.

Dan Chişu, totul despre lupta boala cruntă! A fost la un pas să rămână mutilat pe viaţă

acum 74 zile

Dan Chişu a trecut prin clipe cumplite! După ce a fost diagnosticat cu carcinom bazocelular, cea mai frecventă formă a cancerului de piele, cunoscutul regizor s-a luptat vreme de cinci ani cu boala necruţătoare.

Florina Cercel, un destin greu încercat! A pierdut o sarcină şi a fost răpusă de aceeşi boală care i-a adus sfârşitul soţuşui

acum 82 zile

Dramă în lumea teatrului! Florina Cercel a încetat din viaţă, la 76 de ani. Deşi era mereu cu zâmbetul pe buze, puţini ştiu prin ce chinuri groaznice a trecut. Marea actriţă a copilărit într-o sărăcie lucie, a pierdut o sarcină şi a rămas văduvă, după ce soţul ei a fost...

1
2
3
4
5
»