Cautare: 12 rezultate dupa tagul "bodrum masali"

Balerină, actriță și pescar înrăit. Ea este Ezgi Şenler, alias Asli din serialul ”Valurile vieții”

acum 238 zile

Pe lângă balet, Ezgi Şenler a mărturisit că mai are încă o pasiune: pescuitul. De altfel, experiența ei în acest domeniu a ajutat-o și la filmări, pentru secvențele filmate pe un vas de pescuit.

Sacrificiul pe care l-a făcut Alperen Duymaz pentru personajul său din serialul turcesc ”Valurile vieții”

acum 238 zile

Pe Alperen Duymaz îl puteți urmări la Happy Channel, de luni până vineri, în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de la ora 19.00, dar și în serialul ”Legea familiei”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel (miercurea și joia, de la ora 20.00).

Ea este balerina care a debutat în actorie în serialul ”Valurile vieții”

acum 256 zile

Pe Ezgi Şenler o puteți urmări în ”Valurile vieții”, unul dintre serialele turcești pe care le puteți vedea doar la Happy Channel.

”La filmările pentru «Valurile vieții» am învățat să mă cațăr în copaci”, a declarat actrița care o interpretează pe Asli

acum 258 zile

Pe Ezgi Şenler o puteți urmări în ”Valurile vieții”, unul dintre serialele turcești pe care le puteți vedea doar la Happy Channel.

Peste 41 de milioane de vizualizări pentru cântecul actriței Șevval Sam, din ”Valurile vieții”

acum 274 zile

Cea care îi dă viață personajului Yildiz este și o foarte bună și apreciată cântăreață, nu doar actriță.

Decizia lui Hilmi Cem Intepe, din ”Valurile vieții”, după ce a devenit celebru

acum 278 zile

Rolul lui Kelebek din serialul turcesc ”Valurile vieții” (difuzat de Happy Channel) i-a crescut popularitatea frumușelului actor Hilmi Cem Intepe.

”Am explodat ca o bombă de bucurie”, a declarat Hilmi Cem Intepe, actorul din serialul ”Valurile vieții”

acum 287 zile

Pe Hilmi Cem Intepe îl puteți urmări în rolul lui Kelebek în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 19.00.

Emoții mari la filmări pentru Hilmi Cem Intepe, alias Kelebek, din serialul ”Valurile vieții”

acum 291 zile

Pe Hilmi Cem Intepe îl puteți urmări în rolul lui Kelebek în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 19.00.

A studiat actoria în Turcia și în Italia, apoi s-a perfecționat, timp de 7 ani, în SUA. El este Timuçin Esen, din serialul ”Valurile vieții”

acum 293 zile

Timuçin Esen, cel care îl interpretează pe Faryalı în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de Happy Channel, provine dintr-o familie de avocați. Însă, el a ales actoria în locul Justiției.

El este cântărețul-fotomodel din serialul ”Valurile vieții”, difuzat de Happy Channel

acum 293 zile

Pe Alperen Duymaz îl puteți urmări la Happy Channel, de luni până vineri, în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de la ora 19.00.

Timuçin Esen, alias Faryalı din ”Valurile vieții”, visa să devină… artist plastic

acum 301 zile

Pe Timuçin Esen îl puteți urmări la Happy Channel de luni până vineri, în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de la ora 19.00.

Un nou serial turcesc la Happy Channel: ”Valurile vieții”

acum 316 zile

Serialul ”Valurile vieții” (în original: „Bodrum Masali”) se difuzează, din 2 septembrie, la Happy Channel. Povestea, începută la Antena 1, continuă, de luni până vineri, de la ora 19.00, la Happy.